Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Byli tu tací, kteří mu říkali Ikarus. Jinak ho většina lidí znala jako rozvedeného otce pracujícího v investiční společnosti. Ale nikdo neznal jeho druhou tvář, tu zlou. Icarus byl v zabíjení lidí jednička. Když se Sovětské impérium rozpadlo, zjistil, že se ocitl v úplně jiné zemi, kde se nedá nikomu věřit. Rozhodl se vymazat svou temnou stránku a začít s novou identitou. Při náhlé nehodě v Hong Kongu vyjde najevo jeho pravá identita a on si uvědomuje, že cílem je nyní on sám. Lidé, kteří chtějí jeho smrt, se nezastaví před ničím. Jeho manželka a dcera se ocitají v nebezpečí. Nastává boj o holý život. Icarus je nucen čelit démonům ze své minulosti, aby ochránil své blízké. Musí zjistit, komu může věřit a komu ne, pokud už není příliš pozdě. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (106)

Marsik 

všechny recenze uživatele

HBO HD (CZ dabing) - Lundgrenovi, coby člověku, fandim. Už v mládí mě dostal ve filmu Rocky 4, dále mě neminuly filmy jako Univerzální voják, Švéd, nebo posledně Nepostradatelní. Těšil jsem se, co přinese Icarus. Byl jsem ovšem zklamán, Lungren, coby hlavní hrdina a zároveň režisér, se neosvědčil. Rádoby akčňák, kde akce byly opravdu tristně natočené, rozklepaná kamera a do toho ještě celá řada neherců. Zkrátka a dobře - blbost, never more. Filmy tohoto typu už v dnešní době osloví opravdu jenom minimum diváků. Doufám ale, že si Lundgren napraví reputaci v Expendables II. Icarus pro mě za 40%. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Akce 7/10/// +Dolph Lundgren, obsáhlý scénář, solidní akce -poslední třeti před závěrečnou akcí bylo hodně zmatečná, snad trochu nelogická/// Icarus by mohl být název klidně pro nějaký sci-fi film ale budiž odpuštěno, protože je tady Dolph Lundgren, který se snaží vykopat z béčkové ligy opět do té áčkové. Tento film mu sice k tomu moc nepomůže, ale rozhodně je tady ve formě. A ke všemu dosti krvavé, takže jsem u sledování tohoto kousku napjatě a s očekáváním vyhlížel co bude dál. Nebýt občasné překombinovanosti scén a až moc zbrklé kamery bylo by to za čtyři hvězdičky. Rozhodně i tak mohu doporučit, docela si tuhle akční jízdu užijete./// Celkem 69%/// ()

Reklama

Beky odpad!

všechny recenze uživatele

Miluju všechny akční borce 80. a 90. let, ale to neznamená, že budu omlouvat jejich výtvory v jiných desetiletí, kdy už nemaj dávno co točit!! Z té televizní kamery se mi udělalo v polovině filmu špatně...chvíli jsem si myslel, že mám zaplou Ulici nebo Růžovku...pak jsem se probudil v nemocnici... Doktor mi pověděl, abych to už nedokoukával nebo dopadnu jak ti v těch černejch pytlích!! Je mi líto, tohle je mnohem horší než filmy Seagala a JCVD. Lungren je určitě z této trojce nejslabší článek, ale i tak se těšim až ho uvidim v The Exp. a mimochodem v Univerzálním vojákovi 3, taky nebyl špatnej, tyhle role, camea, kde nemusí mluvit:), jsou pro bývalé filmové veterány a ne točit blitky za čtyři míče kdesi v hangáru. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zas až tak hrozné, jak tu někteří popisují, to nebylo. Dolph už má sice svá nejlepší léta za sebou, ale co si budeme nalhávat – on nikdy nepatřil mezi TOP akční herce. Natočil několik velice vydařených filmů, ale druhou polovinu své kariéry se už jen vezl na dosti průměrných a mnohdy až podprůměrných filmech – na rozdíl od některých svých kolegů. Tady si však kupodivu nevedl zas až tak špatně. Dokonce bych řekl, že za poslední dobu podal jeden ze svých lepších výkonů. Akční pasáže celkem ušly, několik přestřelek/soubojů se mi i líbilo. Jen nechápu proč se pořád snaží tvůrci procpat erotické scény tam, kde vůbec nemusí být. OK – pohled na nahé herečky jistě potěší, zvlášť když jsou i celkem pohledné, ale dávat jebací scénu do pasáže, kdy tak tak přežijete masakr, manželka je na vás nasraná a vy nevíte jestli je dcera v pořádku? V amerických filmech je ovšem všechno možné...Chtělo to trošku zapracovat na logice a méně na ukojení „režisérových“ choutek si zas po letech ošahat dvě ženské v jednom filmu! Jinak první polovina filmu mě bavila víc.45% ()

pan Hnědý 

všechny recenze uživatele

Béčkový muž s ocele Dolph Lundgren byl velmi naivní. Režie mu absolutně nesedí. Velmi špatný scénář jako herecké výkony bez duše, srdce a akcí co nechybělo v 80-90.letech stříbrného plátna o co se tu Lundgren snažil. Nejhorší je, že jsem po 20 minutách nevěděl, jak se to vlastně jmenuje a proč to sleduji. V závěrečných titulkách opět potvrzuji, že filmy toho dle řemesla jsou zahozené do kanálu a pro nás opět dlouze špatný filmový zážitek. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (7)

  • Lundgren bol obsadený na post režiséra iba 18 dní pred začiatkom natáčania. (m.a.t.o.)
  • V scéne, kde je Icarus (Dolph Lundgern) so svojou manželkou v moteli, tvrdí, že jeho pravé meno je Jevgenin Kyrylenko, no v jeho zložke, ktorú mu ukazuje Graham (David Lewis) po zatknutí, je meno Viktor Mikhajilo. (Odpocivadlo)
  • V tomto filme hrajú Dolph Lundgren (Edward Genn) a Bo Svenson (Vadim) Rusov. V skutočnosti sú obaja zo Švédska. Matka Bo Svensona však pochádza z Ruska. (beso74)

Reklama

Reklama