foto

John Tench

  • nar. Madison, Wisconsin, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Robbery
2016 Joseph and Mary
Standoff
2015 88
Let's Rap
2013 Against the Wild (TV film)
Christmas with Tucker (TV film)
Kolonie
2012 Nech mého muže! (TV film)
2011 Last Chance Casting (TV film)
Matty Hanson and the Invisibility Ray
Pomsta a spravedlnost (TV film)
Ve jménu krále 2
Ve skrytu své kůže
2010 Agent bez jména
Icarus
Repeaters
Víla Zuběnka
2009 Angel and the Bad Man (TV film)
Dead Hooker in a Trunk
Strážci - Watchmen
The Zero Sum
2008 Génius
Under (TV film)
2007 Agent z vesmíru
Blonďatá a blonďatější
BloodRayne 2: Vykoupení
Deník lásky (TV film)
Odstřelovač
2006 Air Buddies - Štěnata
Nenapravitelná (TV film)
Nepohodlný svědek (TV film)
Perfect Suspect, The (TV film)
The Suspect
Zdánlivě mrtvá (TV film)
2005 Within
Zkrocená hora
2004 Life, The (TV film)
Předtucha (TV film)
Winning Season, The (TV film)
Zeměmoří (TV film)
2003 Backroads
2001 Černé prachy
2000 Tajný agent
1999 Medvědí vodopády
The City (TV film)
1997 Los (TV film)
1996 Johnny Shortwave
Rukojmí nebo komplic?
Smrti v patách (TV film)
The Prisoner of Zenda, Inc. (TV film)
Titanic (TV film)
1995 Cyberjack
Power of Attorney
1994 Beyond Suspicion (TV film)
Deadly Vows (TV film)
1992 Landslide
1991 Murder Blues
Přísně tajné prázdniny
Vánoce na Divison Street (TV film)
1990 Vyvrženec
Vánoce mezi svými (TV film)
1989 Niagara Strip (TV film)
T a T
1988 Hřbitovní proměna 2
1987 The Darkside
1986 City in Panic

TV seriály

2018 Imposters (TV seriál)
Andiamo (S02E04)
2017 Alias Grace (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
Američtí bohové (TV seriál)
The Secret of Spoon (S01E02)
The Bone Orchard (S01E01)
Záhady Frankie Drakeové (TV seriál)
Léčivé ruce (S01E04)
Designated Survivor (TV seriál)
The Ninth Seat (S01E17)
Killjoys: Vesmírní lovci (TV seriál)
Přepadení (S03E08)
2016 Degrassi: Next Class (TV seriál)
2015 Gangland Undercover (TV seriál)
2013 Cracked (TV seriál)
Hard Rock Medical (TV seriál)
Policajt (TV seriál)
Snílek (S02E12)
2012 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Murdoch v říši hraček (S05E11)
Shromáždění vynálezců (S05E09)
2011 Blackstone (TV seriál)
Endgame (TV seriál)
Lovci duchů (TV seriál)
The Man Who Would Be King (S06E20)
2010 Dívka odjinud (TV seriál)
Strážce spravedlnosti (TV seriál)
2009 Hranice nemožného (TV seriál)
Svobodná vůle (S02E07)
2008 Svatyně (TV seriál)
2007 Hvězdná brána (TV seriál)
Odveta (S10E17)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Blade (TV seriál)
This Space for Rent (TV seriál)
2005 Godiva's (TV seriál)
Tajná služba (TV seriál)
2004 Collector, The (TV seriál)
2003 Pohřešovaní (TV seriál)
2002 Mrtvá zóna (TV seriál)
2001 MythQuest (TV seriál)
Strange Frequency (TV seriál)
UC: Undercover (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
Call of the Wild (TV seriál)
1999 Lovci pokladů (TV seriál)
The City (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
First Wave (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Vrána (TV seriál)
Welcome to Paradox (TV seriál)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Ninja Turtles: The Next Mutation (TV seriál)
1996 Dva (TV seriál)
Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Ochránce (TV seriál)
Zmije (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Slyším váš hovor (S02E04)
1995 Lonesome Dove: The Outlaw Years (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
F. Emasculata (S02E22)
1994 Lonesome Dove: The Series (TV seriál)
1993 Dobrodružství ježka Soníka (TV seriál)
1992 Highlander (TV seriál)
1991 Palace Guard (TV seriál)
Street Justice (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
Vražedné pobřeží (TV seriál)
Z jiného světa (TV seriál)
1990 Top Cops (TV seriál)
1988 T. and T. (TV seriál)
Válka světů (TV seriál)
1987 Pátek třináctého (TV seriál)
1986 Campbellovi (TV seriál)
1985 Prokletá noc (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace