Reklama

Reklama

Krvavé vykoupení

(TV film)
všechny plakáty
Trailer

Producent videohier Johnny Dash (Craig Zimmerman) nahovorí svojich zamestnancov Adama (Ryan Merriman), Lee (Haylie Duff), Maggie (Mimi Michaels), Perryho (Danny Nucci), Bassa (Troy Winbush), Paula (Jonathan Slavin) a Mikea Chena (Jamison Yang) na spoločný teambuilding do lesov v severnej Kalifornii, s poetickým názvom Jasper Park. Plánuje zorganizovať „kráľovskú bitku“ s paintballovými pištoľami, aby vo svojich podriadených prebudil zmysel pre boj. Nik z nich však nerátal s tým, že zábavná adrenalínová hra sa zakrátko zmení na krvavý boj o život na nepriateľskom území, ktoré evidentne obývajú duševne úplne vyšinutí maniaci! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (39)

Olík 

všechny recenze uživatele

Když už se rozhodnete natočit miliontou verzi skupinky lidí, kterou na opuštěném místě začnou vraždit, mučit nebo znásilňovat místní negramoti, fanatici nebo mutanti (Hory mají oči, Pach krve, Cabin Fever, Kukuřičné děti 5, Texaský masakr motorovou pilou a tisíce dalších), tak to chce něco.................no prostě něco!!!!! Originalita je díky četnosti podobných námětu téměř vyloučená a tak nezbývá než se do podvědomí vloudit mozky rozmazanými po zdi, proudy krve, sekerami zaseknutými v hlavách - zkrátka nechutností a brutalitou jednotlivých scén. U Backwoods bych se skoro bál použití slova horor - je mi líto, ale tady není vůbec nic a co ten záběr na zmačkaného borce s bouhačkou v ruce na pozadí s právě vybuchlým autem - to měl bejt Bruce Willis????????? ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Ajeje tohle je ukázka jak v dnešní době udělat sračkovou "hilbillies" slasher. Tohle je prostě špatnej film. Nejenom že je nudnej, ale samotný vraždy, jsou tak směšné a trapné že mi cukalo oko. Nečekal jsem ani originalitu ale aspon něco co mě udrží na židli. A ono prd. Herci jsou příšerní, jediný kdo mi trochu utkvěl v paměti je Merriman ale taky žádná sláva. Mutanti jsou naprosto špatně namaskovaní, to by ani nevadilo(oni to mutanti ani tak nejsou), ale jejich způsoby vražd jsou uděsné. To samé ty jejich ubohé dialogy. No těšil jsem se na pohodové krvavé béčko ale dostal jsem trapnou rádoby vyvražďovačku, kdybych tyhle sračky nesbíral už by letěla oknem. ()

Reklama

Slasher 

všechny recenze uživatele

Klasika. Šílená sekta buranů vládne v jinak opuštěných lesích a její členové páchají svinstva na (kom jiném, než) nevinných návštěvnících z civilizace. Aktuální partou obětí je sedm kolegů z práce, kteří si sem spolu s šéfem přijedou zahrát paintball jako bonus za dobře odvedenou práci. Ano, BACKWOODS se podobá tuně dalších filmů, namátkou ROVDYR, JUST BEFORE DAWN, WRONG TURN 2, TIMBER FALLS... Ale na to bych nenadával, být zastáncem originality, vyberu si jiný žánr. Tady je na škodu poměrně amatérské vzezření, žádný kozy ani odvážnější scény, žádný (nebo jen minimální) gore. Zápletku se sektou a závěrečnou honičku bych taky radikálně překopal, ale co, není to žádná katastrofa. Jen průměr. ()

tomas15 odpad!

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo nadějně aspoň na jednu hvězdu. Čekal jsem ultimátní "paintball" bitvu architekti vs. vidláci. Dokonce se architektům podařilo zastřelit jednoho nepřítele kuličkovkou a to se jen tak nevidí, potom už to bylo hrozný. Existuje spousta fakt špatnejch horrorů a tohle je jeden z nejhorších z této kategorie. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Veľmi dôkladná vykrádačka filmov ako Texas Chainsaw Massacre či Wrong Turn. Aj tie postavičky vražedných kreténov ( obrovský dementný vidlák, šerif-vodca bandy ) sú odtiaľ brutálne obšľahnuté. Istú dávku napätia to má, ale inak je to priemerná nuda o paintballistoch ktorých zajme dáka pošahaná sekta pretože si myslia že sú od FBI. Nasleduje nejaké to pobehovanie lesom, strieľanie, pasce a tak... Tvorcovia filmu sa evidentne snažili aby ich výtvor bol čo možno najštandardnejší a bez akejkoľvek invencie či nedajbože vlastných nápadov. A Bisťu, podarilo sa. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama