Reklama

Reklama

Kouzelná chůva a Velký třesk

  • Velká Británie Nanny McPhee and the Big Bang (více)
Trailer 2

Když je krize nejvyšší, zjeví se za dveřmi známá silueta chůvy s obdivuhodnými schopnostmi. Tentokrát Nanny McPhee zaklepe na dveře rodinné farmy, kde žije Isabel Greenová se svými dvěma dětmi. Zatímco Isabelin manžel bojuje ve válce, ona se musí starat nejen o farmu, ale také o rozmazlené děti, které jí z Londýna posílá sestra. A aby toho nebylo málo, tak bratr jejího muže po ní chce, aby souhlasila s prodejem farmy. Chůva Nanny bude muset řešit spory mezi divokými vesnickými dětmi a jejich rozmazlenými londýnskými příbuznými. S použitím létajícího motocyklu, prasátka lezoucího po stromech a dalších kouzel chůva vyčaruje to pravé zaříkadlo, pomocí kterého svým svěřencům udělí pět nových lekcí. (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (164)

ti88na 

všechny recenze uživatele

Všetko čo bolo na jednotke kúzelné, milé a pekné, tu premenili na hlúpe, detinské a prehnané. Síce sa tu snažili obalamutiť diváka menami ako Ralph Fiennes alebo Ewan McGregor, ale ich postavy sú tak nevýrazné a banálne, že som si ich vôbec nevychutnala. Najviac ma mrzí, že Meggie Gyllenhaal bola s jej hysterickým prejavom neznesiteľná. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

V podstate nejde o príliš horší film ako minule. Pretože aj v jednotke bol úvod okolo neposlušných detí hrozne otravný. Ale priznávam, že tu je otravnejší (navyše plný trikov). Ale... Celkom sa mi páčilo pozadie vojny a keď sa vyjasnila zápletka (hocako infantilná), išlo o celkom vtipné dielko. Sčasti len prerozprávanie zápletky prvého filmu, ale na 50% má film s prehľadom... ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak toto bola fantas magorická trápnosť.Jednotka nebola dokonalá ale táto časť to riadne prestrelila.Vidieť,že aj herci sa vôbec nesnažia a okrem trápnych výrazov sa na viac nezmohli.A celkové herecké prejavy boli mizerné.Príbeh,spracovanie sú jednoznačne horšie od jednotky a kúzlo originality z jednotky tu už vyznie celkom naprázdno.Ale par zábavných momentov tu aj tak bolo,hlavne tie dve mäsiarky boli zábavné. ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Zatímco první film s chůvou McPhee se mi ve finále celkem líbil, tohle byla už skutečně fraška. Děti ještě zlobivější (a mentálnější snobové), chůva je zaplynuje a už je první lekce hotová. Mentální padouch strýc mentál, pak cesta na MoW a zpět (úplně debilní) a nakonec to završí NB a kouzlo sklizně. Zatímco první film měl poměrně grácii a zdálo se mi, že kouzla chůvy byla poměrně sofistikovaná a skrytá (kromě posledního sněžení), tak v tomhle filmu kouzlí a předvádí triky jak medvěd od Berousků a působí to úplně idiotsky. Dvě hvězdičky jsou patrně jen výsledkem mého vánočního sentimentu a sexy Láry. ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Jednička byla zdařilá, velmi, dvojka, to je propadák a jeden velký trapas. Chtěla jsem to docela brzo vypnout, protože to byla fakt příšerné, no dala jsem tomu šanci, než přišla chůva, což se ukázalo jako dobrý tah - byly momenty, které byly docela vtipné a nakonec to šlapalo docela dobře (v porovnání se začátkem), no ale byla tam místa (zejména vše kolem nachlazeného pilota), která byla neskutečně trapná a táhla celý film prudce ke dnu. Upřímně, tohle prostě kazí vkus dětí a nikdy více! A trojku už teda opravdu prosím ne!!! A z toho ječení mě teda docela dost rozbolela hlava. Uf! ()

Galerie (56)

Zajímavosti (5)

  • Herecká trojice Emma Thompson, Rhys Ifans a Maggie Smith si spolu už zahráli v některých snímcích filmové série Harry Potter. (martinac)
  • Upevněné létající prase na komínu londýnské elektrárny Battersea, kterou hrdinové filmu míjejí na cestě do Londýna, je odkazem na album „Animals“ od kapely Pink Floyd, která má tento motiv přímo na obalu desky. (frashmaker)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno