Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Charlie Baileygates dělá už 17 let u policie. Je to dobrácký, tvrdě pracující chlapík vždy ochotný pomoci a také milující otec tří synů. Bohužel trpí poruchou rozdvojené osobnosti. Když přeruší léčbu, Hank jeho druhé já udeří. Je agresivní, pije jako duha a rád se pere. Charlie a Hank zkrátka nemají vůbec nic společného, kromě jedné maličkosti oba se zakoukali do Ireny Waters, půvabné ženy na útěku. Teď spolu budou muset Charlie a Hank svést boj o její přízeň. A jak tohle dopadne? (Bonton Home Entertainment)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Lochnes009

Lochnes009 (hodnocení, recenze)

film z vysokou nadsázkou spracovania komplikovanej duševnej choroby,takže ho netreba brat až tak vážne,hodnotenie je kontroverzné,ale úplne to chápem :-)

Nekro Snake

Nekro Snake (hodnocení, recenze)

Taková blbůstka, ale fakt docela absurdní sranda. Ty jeho synové byly fakt vtipný a ta kráva na začátku :D :D :D

PaveLG36

PaveLG36 (hodnocení, recenze)

Souhlasím s Pauliem, pořadové číslo 88! Byl jsem překvapen hodnocením, které Irenka s klukama(?!?) dostává. Vždyť tohle zaplňuje díru mezi všemi suchými komediemi posledních let. Bezkonkurenčních pět bodů !!!
 
...mimochodem, chybí cena vagicleanu, kasa pět.

Paulie88

Paulie88 (hodnocení, recenze)

Nechápu jak tento film může mít tak nízké hodnocení... Já se u tohohle filmu můžu smíchy potrhat celej film a to taky od komedie chcu... Kdežto komedie který sou vydávaný dnes by se měly stydět, protože se u nich nezasměju vůbec a maj vysoký hodnocení... Podle mě v dnešní době už nikdo komedii natočit neumí... starý dobrý časy ...

Sakikura

Sakikura (hodnocení, recenze)

Souhlasím...:) mě nejvíce pobavila scénka stou krávou (naštěstí přežila):D

Příspěvek byl smazán administrátorem.

 (hodnocení, recenze)

nejlepsi komedie co jsem kdy videl a nechapu to hodnoceni :-/ tady to hodnoti nejspis samy intelektual

Příspěvek byl smazán administrátorem.

 (hodnocení, recenze)

Naprosto luxusní film kterej jsem viděl alespoň 50x nechápu jak někdo může napsat že to není komedie, asi má jinej smysl pro humor a kouká na South Park...

Bolldar

Bolldar (hodnocení, recenze)

nj nejlepší akce je, jak sám sebe hází do auta :oD a hlášek se tam taky najde spousta: ''Přestaň už konečně hackovat ty pentagonský stránky a jdi se učit, jinak se na tu školu nikdy nedostaneš'' "to bude zase ta ***** co nám chce nutit nějaký pitomý stípko" prostě zabijácký :oD (i když céčkový) :oP

drexik

drexik (hodnocení, recenze)

Vagiklíííín kasa číslo 5. No jak málo mi stačí ke šteští, ještě teď se směju.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

bigwendy

bigwendy (hodnocení, recenze)

Já tedy bratry Farrellyovy zrovna dvakrát nemusím, ale tohle je správná kokotina. U komedií s Jimem Carreym se vždycky pořádně zasměju a tady to není jinak (i ti jeho tři "synáčci" byli hustý). Kdyby si Farrellyové odpustili ty nechutný vtípky (plivance apod.), přidala bych i třetí hvězdičku, ale s tím mám problém u všech jejich filmů.

zlattucky

zlattucky (hodnocení, recenze)

Nechápem ľudí čo to tento film dopozerajú dokonca a dajú mu 1 hviezdičku alebo odpad! :-)) trapáci. Si liečite komplexy na zlom fóre

xhc

xhc (hodnocení, recenze)

zaujalo ma to a aj ten humor ma dostaval ako sa patri :-) 3*

fedo21

fedo21 (hodnocení, recenze)

u mna 5 hviezd.genialna sranda....i ked viac sa mi lubi original jimov hlas...nez dabing....ale celkovo je to komedia ktoru som videl x krat a x krat si ju aj pustim.....

Příspěvek byl smazán administrátorem.

KingLate

KingLate (hodnocení, recenze)

Úžasný film, smál jsem se po celou dobu, dávám pět, Carrey je tady opravdu vtipný, hraje skvěle a černoši svojí sprostotou skvěle dodávají vtipnosti.

drexik

drexik (hodnocení, recenze)

Tahle komedie je prastena, ale velice zdarile. Dejdaruv dabing nema chybu. Co se tyce filmu kde hraje Carrey, tady je to spise o vkusu kazdeho a ne o tom jestli je bracha na ucnaku nebo na gymplu

jape

jape (hodnocení, recenze)

Nechápu jak můžou nechat Jima Carreyho hrát v nějakým filmu nebo jak může bejt v Americe slavnej. Když je někde napsaný, že hraje v nějakým filmu, tak se tomu obloukem vyhýbám. V životě mi žádnej jeho film nepřišel vtipnej a tenhle je fakt příšernej (vlastně stejně jako všechny ostatní). Blbý je, že můj bratr na jeho filmy kouká a máme společnej pokoj, většinou se i směje - no jo ale taky má chudák čtyři 4, zbytek jsou samý 3 (fakt i z tělocviku) a to je na učňáku;)

Finarfin

Finarfin (hodnocení, recenze)

I přes scény, které zajisté nemusí sednout každému pro svou (vzhledem ke vkusu většiny lidí) řekněme "nechutnost" je tato komedie jedna z těch nejlepších co jsem viděl. Zpozoroval jsem že většina lidí tady z hodnocení zcela vynechává i vážnou dějovou linku filmu, která komediálnost geniálně podkresluje. Že nevíte co je na těch scénách vtipného? To by mě v tom případě zajímalo, co je podle vás vtipné. Přestože je film vulgární rozhodně na tomto druhu humoru nestaví. Je to opravdu šílená komedie, ale musím říct, že mi sedla. Skvělý a ještě lepší výkon Jima Carreyho doplňuje také dobrá a velmi upřímná Renée Zellweger.

Rostlinka.

Rostlinka. (hodnocení, recenze)

Jedna hvězdička za Jima Carreyho a druhá za tři syny, kteří mě naprosto dostali..

maxi6

maxi6 (hodnocení, recenze)

Rada pro rozhlasové a televizní vysílání projednala případ pořadu Já, mé druhé já a Irena, odvysílaného dne 26. dubna 2008 od 20.00 hodin na programu Prima televize. Rada celou věc podrobila důkladné diskuzi, přičemž vzala v úvahu veškeré sporné momenty trestniho oznameni. Rada zahájila s provozovatelem FTV Prima, spol.s r.o. správní řízení z moci úřední pro možné porušení § 32 odst. 1 písm. g) zákona č. 231/2001 Sb., neboť odvysíláním pořadu Já, mé druhé já a Irena dne 26. dubna 2008 od 20.00 hodin na programu Prima televize se mohl dopustit porušení povinnosti nezařazovat v době od 06.00 hodin do 22.00 hodin pořady a upoutávky, které by mohly ohrozit fyzický, psychický nebo mravní vývoj dětí a mladistvých. Rada rovněž vydala provozovateli FTV Prima, spol.s r.o. upozornění podle § 59 odst. 1 zákona č. 231/2001 Sb. pro porušení § 32 odst. 1 písm. j) zákona č. 231/2001 Sb., neboť odvysíláním pořadu Já, mé druhé já a Irena dne 26. dubna 2008 od 20.00 hodin na programu Prima televize se dopustil porušení povinnosti nezařazovat do programů pořady a reklamy, které obsahují vulgarismy a nadávky, kromě uměleckých děl, v nichž je to z hlediska líčeného kontextu nutné; taková díla je však možné vysílat pouze v době od 22.00 hodin do 06.00 hodin druhého dne.

Santek

Santek (hodnocení, recenze)

Fakuj: Cože? Geniální komedie? Já jsem to sice neviděl, ale byl jsem celou tu dobu přesvědčený že je to konina. Tak to se na to asi budu muset přece podívat :-)

Miki68

Miki68 (hodnocení, recenze)

Film, při kterém jsem převážnou většinu času jen nevěřícně zíral, co je taky možné natočit...

skocan

skocan (hodnocení, recenze)

Tohle je snad nejlepsi Carreyho komedie co sem kdy videl! Pane boze co ma znamenat to hodnoceni tady,to sem vazne chodi FAVKAŘI!!!!!!OMFG!!!!!!

TomStall

TomStall (hodnocení, recenze)

Geniální komedie, kde se na nás hrne jeden joke za druhym. Jim Carrey exceluje

DareDeVill

DareDeVill (hodnocení, recenze)

Na tento film padaju dost zle recenzie,samozrejme kazdy ma iny vkus.Ale pre mna to je jedna z najlepsich komedii ake poznam a to popri tom ani komedie moc nemusim.Vrelo doporucujem pozeranie s ceskym dabingom.

Joe321

Joe321 (hodnocení, recenze)

Stále nechápu, co se lidem na tomhle filmu nelíbí. Možná je to nechutnost a vulgárnost některých scén, sice to neni něco předního, ale k filmu to patří a vždycky se u něj skvěle pobavim. Carrey je tu skvělej:).

Související novinky

Zemřel herec Robert Forster

Zemřel herec Robert Forster

12.10.2019

Ve věku 78 let zemřel vážený herec Robert Forster. Ten byl známý především díky svým charakterovým rolím, včetně té ve snímku Jackie Brown, která mu vynesla dokonce i nominaci na Oscara. Herec… (více)

Reklama

Reklama