Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třináct let po katastrofickém trapasu na maturitním plesu si nesmělý Ted (Ben Stiller) najímá soukromého detektiva (Matt Dillon), aby mu pomohl nalézt Mary (Cameron Diaz) – dívku, která tenkrát možná mohla být jeho přítelkyní. Pochybný detektiv se však rozhodne získat Mary pro sebe. Připravte se na nestoudně zábavný komediální hit, ve kterém souboj o Maryiny sympatie nabízí prostor pro vtipy všeho druhu! (Magic Box)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (385)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Cameron Diaz jako krásná Mary je perfektní a genialita některých vtípků je neuvěřitelná. Vtípky se sp... :) a nebo flashback do mládí prožitého s rovnátky v puse to nemá chybu. Stiller je skvělý! Možná je tato komedie jedna z těch, které musí v člověku dozrát, protože svým způsobem nemusí okouzlit na poprvé a rozhodně vám nemusí pohladit přesně váš smysl pro humor. Je to velmi subjektivní, ale některé vtípky jsou nepopiratelně vtipné. ()

salahadin 

všechny recenze uživatele

Cameron Diaz k sežrání (ten účes s "přírodním gelem" byl zajímavý ne?), příjemná hudba, ale mně tam neseděl Stiller (šampion = celý život s jedním a tím samým výrazem schopen točit "komedie" jak na běžícím páse ve fabrice na sny). Na to, že to je komedie, jsem se zasmál jen jednou, jak do koupelny, kde byl schovanej Stiller se secvaknutým ehm ehm, chodili další a další lidi, jinak slabota. ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Je zajímavé, jak mě to před těmi 16-ti lety v kině neskutečně bavilo a teď skoro vůbec. Možná proto, že jsem si stihl vybudovat nesympatii ke Cameron Diaz (a každá scéna s ní mi teď přišla skoro jako utrpení), možná proto, že mi došlo, že to jako celek moc pohromadě nefunguje a spousta suchých a vatových scén spojuje pár povedených (Dillon zachraňující psa, výtečná Lin Shaye - ta herečka mě baví čím dál více, stopař, Warren), možná proto, že mě vlastně mrzí, že Dillon ukradl film Stillerovi (který tu je neskutečně suchý). Nikdy předtím by mě to asi nenapadlo, ale najednou mi z toho vyplývá nejslabší kousek co jsem od Farrelly brothers viděl. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Něco na tom Benu Stillerovi je, protože nebýt jeho, Mary by mě ani zdaleka tak nepobavila. Právě díky Stillerovu nepopiratelnému komediálnímu talentu jsou ty nejlepší scény filmu (první pokus obdarovat Warrena baseballovým míčkem, pasáž se stopařem, zatčením a výslechem, a také souboj s psíkem) těmi nejlepšími. Ano, já vím, že on je (nejspíš) nenapsal, ale nedokážu si představit, že by s kýmkoliv jiným tak fungovaly. A ačkoliv bych jinak dal možná o hvězdu méně, protože se mi velká část věcí, které jiným zřejmě připadaly supervtipné, nelíbila (cokoliv s Magdou, pak samozřejmě gel na vlasy, pitomí písničkáři, Tucker sbírající klíče), díky Stillerovi nejenže přidávám třetí hvězdu, ale dokonce si kvůli jeho scénám film jistě pustím znovu. ()

Webb 

všechny recenze uživatele

[4/10] (Fox) (Barevný /// Produkce: Frank Beddor, Michael Steinberg, Bradley Thomas, Charles B. Wessler /// Scénář: Ed Decter, John J. Strauss, Peter Farrelly, Bobby Farrelly /// Kamera: Mark Irwin /// Hudba: Jonathan Richman) [1001 FILMŮ, KTERÉ MUSÍTE VIDĚT, NEŽ UMŘETE] ()

Galerie (80)

Zajímavosti (35)

  • Cameron Diaz (Mary) před natáčením navštívila svou starou střední školu, aby si připomněla, jak se chovat jako dospívající dívka. (veronikajel)
  • Roli Mariiny (Cameron Diaz) tajné lásky měl původně hrát fotbalista Steve Young. Jako praktikující mormon roli ale kvůli sprostému humoru ve filmu odmítl. (veronikajel)

Související novinky

Další remake od Farrellyů

Další remake od Farrellyů

25.04.2006

Pokuď možno nazvat nějaké tvůrčí seskupení opravdovým samorostem bez pudu sebezáchovy, tak se s velikou pravděpodobností jedná o Petera a Bobbyho Farrellye. Režírujíci bratrská dvojice proslula hitem… (více)

Reklama

Reklama