Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třináct let po katastrofickém trapasu na maturitním plesu si nesmělý Ted (Ben Stiller) najímá soukromého detektiva (Matt Dillon), aby mu pomohl nalézt Mary (Cameron Diaz) – dívku, která tenkrát možná mohla být jeho přítelkyní. Pochybný detektiv se však rozhodne získat Mary pro sebe. Připravte se na nestoudně zábavný komediální hit, ve kterém souboj o Maryiny sympatie nabízí prostor pro vtipy všeho druhu! (Magic Box)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (385)

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Něco na té Mary je ... to nepopírám, ovšem co se komedie o ní týká, nejsem si už zdaleka tak jistá. Zbytečně se uchyluje k poněkud nechutným vtípkům pochybné úrovně - a přitom to nemá zapotřebí. Úplně by stačilo, kdyby si jen maličko namáhala tu svoji pěknou hlavinku - jsem si naprosto jistá, že by pár použitelných vkusných legrácek objevila. P.S.: Mám Tě ráda, Bene Stillere, nicméně ... nemyslím si, že by ses musel za každou cenu angažovat v každé ptákovině, která se vyskytne ve Tvém dosahu. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Všechno začíná velmi romaticky, ale pak nastane peklo na zemi. Teda, ne do slova, ale rozjede se kolotoč bláznivých situací, kterému s přehledem vévodí Cameron Diaz a Ben Stiller. Nesmím opomenout psíka, protože ten za zmíňku stojí. Už jste viděli psa celého v sádře? Ne, tak máte možnost v této bláznivé komedii. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziseri Peter a Bobby Farrelly natocili vskutku posobivy film a vybornu komediu, ktora plnila kina v roku 1998 a podla mna ma stale co ponuknut. Ako jo, jo, americky humor je tomu europskemu na kilometre vzdialeny, ale v tomto filme sa ten US humor vynimocne dal stravit. Miestami az fekalny humor je na urovni stale, ci uz roku 1998 alebo 2014. 88 % ()

F.man 

všechny recenze uživatele

Poslední dobou mi připadá že jsem na filmy nějak moc mírný - dávám větší hodnocení než je průměr. Musím to ale udělat i u téhle věci - Něco na té Mary je. Je totiž málo komedií, které jsou opravdu vtipné - a Mary do nich zrovna řadím. Komedie z časů, kdy Cameron Diaz byla ještě neuvěřitelná kočka dokáže v mnoha místech zvednout bránici. Málo kdy se u filmo vyloženě zasměju, ale scéna s naspeedovaným psem mě doslo málem položila... Jasně Mary není žádný chytrý film, místy je až úchylný, ale kupodivu je natočen tak vyváženě, že humor, normálně braný jako záchodový, neznechutí, a snad možná i naopak. Opravdu jsem se od plic nasmál. Pro mě samotného jedna z klíčových komedií 90.let - doporučuju snad na každou příležitost. 75% Who needs him? I've got a vibrator! ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Chtělo to dopilovat či spíše pořádně obrousit nevyvážený scénář, který je sledem více či méně humorných situací a nějaká pořádná dějová linie je tady zastoupena několika silnými scénami, které zůstanou v paměti, protože na tom mají lví podíl herci Ben Stiller, Matt Dillon a Cameron Diaz. V závěru filmu dojde dech a křečovitá trapnost se tu rozvine v celé své kráse, a to vcelku milému a zábavnému filmu ublížilo. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (35)

  • Producent a šéf studia FOX při premiéře prohlásil, že smích diváků byl tak hlasitý, že neslyšel půlku filmu. (Trainspotter)

Související novinky

Další remake od Farrellyů

Další remake od Farrellyů

25.04.2006

Pokuď možno nazvat nějaké tvůrčí seskupení opravdovým samorostem bez pudu sebezáchovy, tak se s velikou pravděpodobností jedná o Petera a Bobbyho Farrellye. Režírujíci bratrská dvojice proslula hitem… (více)

Reklama

Reklama