Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vesmír. Nekonečná prázdnota. Muži v bílém útočí, prezidenti jsou dva a v beztížném stavu si těžko odskočíte na velkou potřebu. Toto jsou cesty Leslieho Nielsena do míst, kam humor dosud nevkročil...
Svět se řítí do zkázy. Americký prezident ve skutečnosti není prezident, ale jeho klon, který chystá invazi mimozemšťanů. Originální prezident je uvězněn na měsíční základně, odkud musí být zachráněn. Do akce je vyslán neohrožený (ale naprosto tupý) agent Richard "Dick" Dix, který nasedá do raketoplánu a vydává se na měsíční základnu, mezi ufony, šílené genetiky a zkorumpované policisty. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (232)

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Ujetá parodie na filmy 2010: VESMÍRNÁ ODYSSEA a TOTAL RECALL, která je velice podobná BLÁZNIVÉ STŘELE, a to nejen tím, že tam hraje Leslie Nielsen. Není to nic extra, jak to už u takových filmů bývá, ale za jedno shlédnutí to stojí. Určitě tak nízké hodnocení neodpovídá filmu. [6916. hodnocení, 226. komentář, 29%, 563. nejhorší film] ()

cachina 

všechny recenze uživatele

Jsem celkem fanouškem Leslie Nielsena a Bláznivé střely patří mezi mé velmi oblíbené komedie. Ale tohle už bylo na mě moc. Tvůrci se snaží jít po stopách právě Bláznivé střele, najdeme zde mnoho převzatých prvků - Leslie opět v roli nemotorného policisty, nesmí chybět ani jeho komentář, výměna důležitých osobností, závěrečná sekvence během galavečeru atd. Ale bohužel film tak dobře jako Bláznivá střela nefunguje. Neoriginální, nepříliš vtipné, laciné gagy, nepovedené triky a masky. Tenhle film neměl vzniknout. A mimochodem nejtrapnější závěrečné titulky, jaké jsem kdy viděl. ()

Reklama

Spectre 

všechny recenze uživatele

Tento film som videl kedysi na Silvestra. V TV bežali na rôznych staniciach po sebe dva filmy s Nielsenom, takže som dúfal, že bude o zábavu postarané. Prvý film bol tuším Utopenec na úteku, pri ktorom som sa relatívne dobre bavil.... neskôr som prepol na toto a prišiel ten nepríjemný pocit. Počas celého filmu sa nič moc nedialo. Scény, ktoré mali vyvolať pobavenie ma nechali chladným a čím dlhšie film trval, tým ťažšie to išlo do hlavy. Človek by povedal, že dostatočne podgurážený v novoročnej atmosfére sa zasmeje nad hocičím, ale nestalo sa... Zabité 2 hodiny ()

Mandalorian 

všechny recenze uživatele

Nějak mi to příjde podhodnocený. Řekněte mi: Co je na tom filmu tak špatného ? Je to parodie. U té se nemá přemýšlet, ale smát. A chvílema jsem málem skončil pod stolem. Mám takovej pocit, že tady pár lidí brzdí pouze jejich vlastní retardovanost. Nielsen byl vynikající a Vesmírná Prda je můj nejoblíbenější film s ním. Podívejte se na ty shity, kterým říkaj parodie dneska. Disaster movie a tak. To si zaslouží odpad. A ne Vesmírná prda. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Postavy prezidenta a jeho manželky parodujú Billa a Hillary Clintonových. V jednej scéne prezident urobí narážku na intímnu aféru Clintona, ktorá sa odohrala dva roky pred natočením filmu. (ČSFD)
  • Keď Dix (Leslie Nielsen) zašpiní Prattovi (Peter Egan) tvár a oblečenie zmesou peny a modrej farby, v nasledujúcich scénach sa toto zašpinenie mení. V niektorých záberoch má napríklad oči čisté, zatiaľ čo v iných ich má tiež zašpinené. (ČSFD)

Reklama

Reklama