Reklama

Reklama

Marni na střední škole zažívala peklo. Dnes je z ní úspěšná kariéristka, ale vzpomínky na příkoří, které jí způsobovala oblíbená roztleskávačka Joanna, ji stále zalévají studeným potem. Marni si cestou domů na svatbu svého bratra Willa k velkému zděšení uvědomí, že se brzy stane švagrovou své úhlavní nepřítelkyně, která ji kdysi ponižovala před zraky všech spolužáků. A zjevně se učila od těch nejlepších, protože když byla na střední Marniina máma, musela snášet úplně stejné zacházení od Joanniny tety. Teď, když z nich má být jedna rodina, se Marni i její matka ze všech sil snaží nechat minulost minulostí. Na staré zášti se ale těžko zapomíná. A tak ještě než se rozezní svatební zvony, budou mít tyhle odvěké rivalky pár nových pikantních historek pro svá vnoučata. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (224)

teutates odpad!

všechny recenze uživatele

Kde je najviac šikanovaných (psychicky či fyzicky ba oboje) teenegerov na m2? Nooo predsa USA... začínam mať pocit, že každý treti amerikánec ma trauma s college, podobných "komédií" je neúrekom a v čom je táto iná? ehm, uhm, pfuuu... neskutočná oslava smiechu, kde bývala sokyňa si berie brata svojej sokyne, samozrejme nechýba krimi zápletka a to rozuzlenie uúu nechajte sa prekvapiť. Good Night, and Good Luck. ()

terunka003 

všechny recenze uživatele

Vtipné, americké, klasické × jednoduché, stupidní, citové kecy. Klasická komediální zápletka, snaha o pomstu, pomsta, jekot, a sebebičování, omluvy, objímání, happyend a konec. Během filmu jsem málem několikrát usnula, ale jinak dobrý. Sice bylo pár trapných scén, jako zpěv na generální večeři a podobně, ale jinak to šlo. Ale stačí na jedno podívání, hlubší smysl v tom asi nemá cenu hledat. ..jo v Americe jsou asi jenom pěkný lidi, co? ()

Reklama

freddy 

všechny recenze uživatele

Není lehké být looser na střední škole. O to více je pak člověk hrdý na to, když se mu daří a je úspěšný, když je povýšen na pozici viceprezidenta firmy a bude pracovat v New Yorku, a když se patřičně hrdý s pokojený sám se sebou může vrátit do svého rodného města. To je přesně případ sympatické blondýnky Marni, která letí na bratrovu svatbu, ovšem ještě v letadle se dozvídá, že si její bratr bere její tyranku ze střední školy. To by rozhodilo i tu nejvyrovnanější osobu, a tak není divu, že se Marni děsí svého setkání s onou "bachařkou ze střední školy". Tahle komedie v sobě spojuje hned několik prvků, které mám rád. Předně je to příběh o dívce, která se dokázala vypracovat v úspěšnou ženu. Dále je zde návrat do rodného města, který mám také ve filmech hodně rád. A pak jsou tu přípravy na svatbu a stmelování rodiny, což mě také vždycky ve filmech potěší. Celkově mi tedy tato komedie připomíná mix mých několika velice oblíbených filmů, a tak není divu, že jsem s výsledkem více než spokojený. K tomu zde hrají velice sympatické herečky Kristen Bell a Odette Annable, na které se pěkně dívalo. Navíc jsem se k tomu všemu královsky bavil, takže tady není nad čím váhat. Uděluji pět hvězd. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Další z řady rádoby vtipných romantických komedií o 4 nesympatickejch slepicích. Všichni se tu pitvoří a "vtipné" scény se skládají z toho, že někdo někam padá nebo něco na někoho háže. Navíc je to příšerně utahaný a herci taky nic uchvátnýho nepředváděj. Jeden z těch filmů, při jehož natáčení se všichni asi hodně bavili, ale na filmu to není vůbec poznat. ()

kocik1 odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli je Zase ona! oslavou smíchu, jak píšou tady v obsahu, tak už se vážně nechci nikdy ničemu smát. Pro mě je tenhle film spíš oslavou trapnosti plnou hloupých dementních postav a pseudomouder. Možná se měla scénáristka ještě před psaním téhle hlouposti vrátit na střední, ale těžko říct, jestli by jejímu výtvoru pomohlo, kdyby si vylepšila vzdělání. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • Christin Lakin, Patrick Duffy a Staci Keanan sa spolu stretli už v roku 1991 pri natáčaní komerčne úspešného sitcomu KROK ZA KROKOM. Málokto však vie, že to nie je ich prvá spolupráca. Rok predtým učinkovali v u nás neznámom seriáli ABC TGIF, kde sa objavili aj ďalšie tváre neskôr známe zo seriálu KROK ZA KROKOM. (mesneyi)
  • V čase 56:35 má Marni (Kristen Bell) na krku řetízek se kterým si hraje. V čase 56:42 však řetízek z jejího krku záhadně zmizí pod šaty a v čase 56:57 se řetízek opět objeví, ikdyž se ho Marni ani nedotkla. (Iveet)
  • Sigourney Weaver a Jamie Lee Curtis si na premiéru filmu vzaly stejné šaty, čímž poukázaly na jednu z filmových scén. (Pavlínka9)

Reklama

Reklama