Reklama

Reklama

Marni na střední škole zažívala peklo. Dnes je z ní úspěšná kariéristka, ale vzpomínky na příkoří, které jí způsobovala oblíbená roztleskávačka Joanna, ji stále zalévají studeným potem. Marni si cestou domů na svatbu svého bratra Willa k velkému zděšení uvědomí, že se brzy stane švagrovou své úhlavní nepřítelkyně, která ji kdysi ponižovala před zraky všech spolužáků. A zjevně se učila od těch nejlepších, protože když byla na střední Marniina máma, musela snášet úplně stejné zacházení od Joanniny tety. Teď, když z nich má být jedna rodina, se Marni i její matka ze všech sil snaží nechat minulost minulostí. Na staré zášti se ale těžko zapomíná. A tak ještě než se rozezní svatební zvony, budou mít tyhle odvěké rivalky pár nových pikantních historek pro svá vnoučata. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (224)

Dadel 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem si pustil jen proto, abych se ujistil, že jsem o nic nepřišel, když jsem nešel na premiéru. No a přišel jsem skutečně pouze o (pod)průměrnou (ne)romantickou (ne)komedii s nesympatickými postavami a hloupou zápletkou. A Jamie Lee Curtis tam vypadá jako ošklivý chlap. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

"Střední škola byla horor. Tento víkend je jeho pokračování." Nuda. Přístupnost pro všechny věkové kategorie je možná fajn u animáků, ale rozhodně ne u celovečerní komedie, jejíž téma by se přece jen dalo předvést mnohem "dospěleji a nepřístupněji". Cca tři momenty, u kterých se měl člověk šanci zasmát, jsou už v traileru a jediné, co krom nich stojí za zmínku, jsou dvě taneční scény s úžasnou Jamie Lee Curtis a úplný závěr s babičkou Bunny. Poznámka: Nechápu, proč se ve všech filmech chce pár X vdávat za každou cenu v přesně určený den Y a to i ya cenu, že by tam byl po bouračce odvezen přímo z operačního sálu. ()

Reklama

Phietros 

všechny recenze uživatele

Za mě určitě pohodová oddychovka! V závěru možná už přehnaný co se týče babiček, že narazí také na své sokyně, ale budiš. Nejhorší scéna na předsvatební party, kdy vezme mikrofon nevěsty bývalí a všichni ho tam poslouchaj jak jí stále miluje. Povedených scén celkem dost : běhání v přírodě a spadnutí do mraveniště, spadlá naušnice matky v umyvadle, povolený domeček na stromě atd... Navíc se tam pro mé překvapení na začátku ukázal v letadle Dwayne a ke konci P.Duffy- zajímalo by mě kolik za to dostali :D 60% ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Pohodová komedie, která neni ani prasácká, ani stupidní, ani moc praštěná a navíc tu je dobrý herecký zastoupení v podobě Kristen Bell, kterou si začínám docela oblibovat, Odette Yustman (Mimochodem taky mam pocit, že Yustman === Megan Fox ), Sigourney Weaver a Jamie Lee Curtis. Bavil jsem se, i když se nejedná o nic úchvatnýho ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Kupodivu príjemne zabité dve hodinky. Trápnych miest tam bolo podstatne menej ako som očakával. A už to je veľké plus, hlavne keď si zoberieme, že je to len slabý odvar niečoho čo v 90 rokoch tak dokonale fungovalo - to je romantická komédia/ komédia. Film sa zaobíde bez fekálií, niektoré vtipy mu vychádzajú, iné zase nie - ale je tu maminka Curtisová a teta Weaverová a ich vzájomné súperenie je jednoducho skvelé:) Kristen Bell a Odette Yustman síce tiež nie sú na zahodenie - hlavne preto, lebo obrazy, kde sú oni sú tak správne chrumkavé. Fickman, režíruje blbučké filmy a netají sa tým. Hlavne preto, lebo väčšinu z nich produkuje Walt Disney. Začiatok a koniec fungujú na moje počudovanie skvelo. Čo sa týka stredu - tam som mal pocit, že sa film zbytočne naťahuje a rieši aj to - čo by riešiť nemal - Johannin ex priateľ - napríklad. Nepobaví, neurazí - ale raz a stačilo. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • V čase 56:35 má Marni (Kristen Bell) na krku řetízek se kterým si hraje. V čase 56:42 však řetízek z jejího krku záhadně zmizí pod šaty a v čase 56:57 se řetízek opět objeví, ikdyž se ho Marni ani nedotkla. (Iveet)
  • V domě Márniiných (Kristen Bell) rodičů probíhalo také natáčení snímku Mezi námi děvčaty (2003), kde si také zahrála Jamie Lee Curtis. (beyli)

Reklama

Reklama