Reklama

Reklama

Marni na střední škole zažívala peklo. Dnes je z ní úspěšná kariéristka, ale vzpomínky na příkoří, které jí způsobovala oblíbená roztleskávačka Joanna, ji stále zalévají studeným potem. Marni si cestou domů na svatbu svého bratra Willa k velkému zděšení uvědomí, že se brzy stane švagrovou své úhlavní nepřítelkyně, která ji kdysi ponižovala před zraky všech spolužáků. A zjevně se učila od těch nejlepších, protože když byla na střední Marniina máma, musela snášet úplně stejné zacházení od Joanniny tety. Teď, když z nich má být jedna rodina, se Marni i její matka ze všech sil snaží nechat minulost minulostí. Na staré zášti se ale těžko zapomíná. A tak ještě než se rozezní svatební zvony, budou mít tyhle odvěké rivalky pár nových pikantních historek pro svá vnoučata. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (224)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Amouse-bouche ??" - "Naposled na škole !!" ;) Jamie Lee Curtis a Sigourney Weaver v jednom bijáku ?? To musím vidět, řekl jsem si naivně nic zlého netuše !! A tak jsem se nechal doběhnout spíš já.. Ale ne tragickou Kristen, která tvrdohlavě zvoní na zvonek trapnosti s humorem z němých grotesek !! Jen další Fickmanovou žumpou.. Možná by tenhle režisér mohl být zajímavý Supernáhradník, ovšem teoreticky fungoval i komunismus..;) A když už jsme u toho předkrmu, já se rozhodně nebavil.. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Pohodová komedie, která neni ani prasácká, ani stupidní, ani moc praštěná a navíc tu je dobrý herecký zastoupení v podobě Kristen Bell, kterou si začínám docela oblibovat, Odette Yustman (Mimochodem taky mam pocit, že Yustman === Megan Fox ), Sigourney Weaver a Jamie Lee Curtis. Bavil jsem se, i když se nejedná o nic úchvatnýho ()

Reklama

Dadel 

všechny recenze uživatele

Tohle jsem si pustil jen proto, abych se ujistil, že jsem o nic nepřišel, když jsem nešel na premiéru. No a přišel jsem skutečně pouze o (pod)průměrnou (ne)romantickou (ne)komedii s nesympatickými postavami a hloupou zápletkou. A Jamie Lee Curtis tam vypadá jako ošklivý chlap. ()

Meridius 

všechny recenze uživatele

Během sledování tohohle filmu mi hlavou několikrát probleskla otázka, zdali Odette Yustman nevyskočila ze stejné dělohy jako Megan Fox. Ta podoba je přinejmenším zajímavá. Samotnej film je neškodnou komedií, kterých jsme už viděli spoustu. Zde je velkým plusem povedené obsazení, ať už jde o zmíněnou Megan 2.0, Sig nebo architekta Titanicu. Cameo The Rocka se taky povedlo. ()

ThomasCrown 

všechny recenze uživatele

You Again sa takmer stal tretím filmom v mojom živote, ktorý som ešte pred polovicou vypol. Tak strašne nudný a miestami veľmi trápny úvod som ešte nevidel, vďaka preto, že po tridsiatich minútach som odpojil mozog a ejha, ono sa kvalita hneď o niečo zvýšila. Námet to pritom vôbec nie je zlý a v rámci komediálneho žánru sa s ním dá veľmi dobre pracovať. Anyway, príjemným prekvapením je The Rock, rola mu sadla, zvyšné cameá sú nič nehovoriace a z trojice protagonistov Step by Step som si všimol iba Patricka Duffyho. Sigourney aj Jamie mám v podobných úlohách rád a boli príjemnou ozdobou, ale čo som naozaj nečakal, je krása Odette Yustman. Ženy hodnotím v mnohých filmoch, ale ona jednoducho....nemám slov....10/10. A práve kvôli nej si tento filmík pozriem znovu, kvôli ničomu inému. ()

Galerie (34)

Zajímavosti (6)

  • V čase 56:35 má Marni (Kristen Bell) na krku řetízek se kterým si hraje. V čase 56:42 však řetízek z jejího krku záhadně zmizí pod šaty a v čase 56:57 se řetízek opět objeví, ikdyž se ho Marni ani nedotkla. (Iveet)
  • Christin Lakin, Patrick Duffy a Staci Keanan sa spolu stretli už v roku 1991 pri natáčaní komerčne úspešného sitcomu KROK ZA KROKOM. Málokto však vie, že to nie je ich prvá spolupráca. Rok predtým učinkovali v u nás neznámom seriáli ABC TGIF, kde sa objavili aj ďalšie tváre neskôr známe zo seriálu KROK ZA KROKOM. (mesneyi)
  • Postavu tanečnice Georgie, ktorú vo filme stvárnila Kristin Chenoweth, mala pôvodne hrať Leslie Mann, ktorá postavu odmietla kvôli tomu, že sa chcela viac venovať rodine. (Kristine1)

Reklama

Reklama