Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Špeciálny diel populárneho seriálu Robot Chicken, v ktorom sú parodované rôzne scény z kultovej série Star Wars. (Pugo)

Recenze (67)

Burdock 

všechny recenze uživatele

Seriál Robot Chicken jsem nikdy neviděl a naskočil jsem rovnou do tohoto jeho special dílu. Star Wars mám vemi rád a tahle parodie mě dostala do kolen. K mnoha skečům je třeba vidět originální Star Wars vícekrát, ale i člověk, který Star Wars viděl jen jednou, si přijde na své. Nářez od začátku do konce a s každým dalším dílem ještě lepší. Robot Chicken: Star Wars Episode III je pak úplně dokonalé :) ()

bartias 

všechny recenze uživatele

Parodický, satirický, loutkový, komediální seriál Robot Chicken si nebere servítky. Díky tomu je originální a milují ho příznivci i odpůrci toho či onoho popkulturního fenoménu. Star Wars je věčné téma a Seth Green se do nich poprvé, ale určitě ne naposled, pouští s vášní oddaného fanouška i s dobře nabroušeným ostrovtipem. ()

Reklama

JM87 

všechny recenze uživatele

Paráda kua... :) Jako fanoušek Star Wars dávám pět hvězdiček. Sice tam bylo pár momentů, který nebyly tak úplně vtipný (ani suše vtipný, ani buransky vtipný), ale smál sem se a nadchlo mě to. Se serii Robot Chicken sem neměl až doteď nic společnýho. Takže tahám od první sérky. Sice to nebude mít nic společnýho s tímhle SW specialem, ale i tak :) ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Jména i podoby celebrit jsou použity pro potřeby parodie. ....ne tak dávno v Galaxii, ne tak daleko od......... Myslel jsem, že můj nejtemnější Sith dokáže uhlídat pitomou díru dva metry čtverečný!!!!!!!!! Samá hláška, supr parodie, trochu ironie, trochu krve - já se bavil. CITÁT - óóóó Bože můj, to je George Lucas!!!!!!....... A Impérium nakonec porazí Ewoci......-konec. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

No k tomu neni moc co psat, tenhle special ma misto obvyklejch 10 minut tricet, jsou tu vybrany jak scenky na tema Star Wars, ktery se objevily uz v nejakejch dilech serialu, tak scenky novy, nektery fory uz sice byly provareny stokrat ve stovkach filmu, ale vetsinou tvurci pridou s necim zajimavym a udrzuje si to vysokej standart druhy serie, plus mam rad Star Wars, takze hodnoceni je jasny. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama