Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Speciální tým expertů na paranormální jevy vyšetřuje a dokumentuje nadpřirozená zjevení... Jste připraveni na zákaz vycházení? Trojice nebojácných dobrodruhů Zak Bagans, Nick Groff a Aaron Goodwin ze zábavného dokumentárního seriálu o dobrodružstvích na místech, kde údajně straší, do toho jde po hlavě. V každém dílu se trio nejdříve seznámí s historií strašidelného místa. Vyzpovídá historiky i očité svědky a vyzbrojí se příběhy o duších těch, kteří tam zemřeli. Nakonec se tam Zak, Nick a Aaron nechají zamknout od soumraku do úsvitu a stráví noc vyvoláváním duchů. (TV Prima)

(více)

Recenze (61)

mysiouxsie 

všechny recenze uživatele

Já z tohoto pořadu jednou dostanu infarkt..i když je to zřejmě všechno fikce, spolknu jim to i s navijákem :D A Aaron je nejsladší drahoušek, stejně na to koukám, jen kvůli němu. ()

Comida 

všechny recenze uživatele

Ghost Adventures mě celkem baví a ve večerních hodinách dokáže působit celkem nepříjemně. Nicméně přes to vše prostě musím uznat že pořad občas působí hodně amatersky a jak nesympatičtí trotlové běhají s kamerami a z každého prdu Caspera dělají scény mě vážně štve. Zkrátka občas je to zábavné a občas dosti hloupé. 5/10. ()

Viselec 

všechny recenze uživatele

Musel jsem vidět Ghost Adventures, abych mohl plně docenit kvality Buzzfeed Unsolved. Tou z nejpřednějších je rozhodně vztah Ryan - Shane. Tady nefunguje ani dynamika Bagans > kamera, o kamarádech co mu dělají ocas ani nemluvě. Pokud je nezajímavější persona na obrazovce místní děda, co bydlí ve strašidelném domě, je něco špatně. Zkrátka, když se chci dívat na partu pitomců, jak nahánějí duchy, mým hlavním kritériem je, jak moc se u toho bavím. V tomto případě je odpověď bídně. Tu pseudo-vědu, kterou se to snaží opřít a působit jako seriózní dokument, nikdo nesežere. Příběh míst narozdíl od BU taky v podstatě nepokrývají. Kdybych chtěl horrorovou atmosféru s příměsí reálného života, poskytne mi to líp jak tohle kompilace údajných creepy příhod z Redditu na YouTube. Zbývá mi tak výsledný produkt, který možná někdy použiju, jestli se budu chtít unudit ke spánku. ()

haffen 

všechny recenze uživatele

Asi by som nemal gule na natočenie ani jedného dielu. :D Len by tí čo to dabovali zaslúžili nakopať niekam. Dabovať aj hlasy duchov a potom človek nič nepočuje? 3 1/2* ()

thomasnikrs odpad!

všechny recenze uživatele

Nejhorší na tom všem je, že ty debilové tomu opravdu věří i když tam nikdy nic neukážou, tak tam běhají jak šašci, vykřikujou svoje pocity.. na přes držku banda debilů ()

xdmt 

všechny recenze uživatele

Někdy mi to příjde že je to nahrané ale mám menší zážitek s duchy takže tomu i věřím. Co se týče dabingu na primě tak ten je strašný. Jedině s titulkama a s originálními zvuky. Díky baaiaab za překlad . ()

ZHODNOTITEL 

všechny recenze uživatele

PERFEKTNÍ POŘAD Kdo se chce po večerech bát, lepší než nějaký horor je Po stopách duchů. Kvalitně natočený pořad s dobrou dramaturgií. DOPORUČUJI SLEDOVAT V ORIGINÁLNÍM ZNĚNÍ ()

zuzza11 

všechny recenze uživatele

Lovci duchů aneb když náhodou vedle mě něco zachrčí, tak se poseru strachy? :D Vždyť jsou to lovci duchů, chtějí s nimi mluvit, tak proč vždy tak plaší? Minulý týden jsem viděla díl, kdy se "ducha" ptali na tak stupidní otázky, že být duchem já, tak je umlátím čímkoli budu mít zrovna po ruce, protože toto je retardace :-o Na duchy věřím, ale toto ve mě nevyvolá ani špetku strachu. NUDAAAAA ()

VendaCiki 

všechny recenze uživatele

Účel to splňuje, bát se. Je na každém, jestli tomu věří či ne. Za mě je to prostě dobrý pořad a mnohdy lepší, než kdejaký 90minutový rádoby horor. ()

CarLoSiiin 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k tomu, ze se o nevysvetlitelne zahady, historky, legendy a nadprirozeno samo o sobe docela zajimam, tak tento "dokument" se ihned stal mym oblibenym. Zak a spol. maji neskutecnou odvahu. ()

Koki.i 

všechny recenze uživatele

Nevynechám ani jeden díl. Není to nic bůh ví jak strašidelného (většinou :D), ale oproti Ghost Hunters a ostatním podobným, mě tohle fakt baví... ()

Da_reba 

všechny recenze uživatele

Po 3 častiach 10-tej série niesom zrovna nadšený. Pripomína mi to keď sme si pri taboraku rozprávali strašidelné príbehy a niekto ma odzadu trápne nastrašil. Celé to je založené na tom aby divák veril "čudným" pocitom a príhodám, ktoré počujú a vidia len účinkujúci. Pekne obrazne vyrozprávané mýty a legendy, nič viac. 40% ()

Gluminator 

všechny recenze uživatele

"I just got punched in my eye by absolutely nothing!!" Aaron Goodwin. Výborná show ideální na večer. Nic přehnaného a do očí bijícího. Super crew a výborná atmosféra. Ale asi bych na podobné vyšetřování neměl, nebo zavřít se do márnice.. 95% ()

Katuusss odpad!

všechny recenze uživatele

Prvních dvacet minut jsem si myslela, že je to parodie...jaké zklamání...pokud by to byla pravda - vědci celého světa, zástupci všech náboženství apod. by se už sjeli do USA...takhle to bylo špatně zahrané divadlo. PS: Vzpomněla jsem si na seriál Supernatural a jejich Ghostfacers...že by parodie na Ghost adventures? :-) ()

Reklama

Reklama