Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tonda, Lucka a Honza se účastní demonstrací během Palachova týdne. Karel řeší dilema, jestli má kvůli povýšení vstoupit do strany. Na Jardovi začínají být vidět první známky stárnutí. Honza bydlí s Luckou a prožívají své první společné Vánoce. (Česká televize)

Zajímavosti (3)

  • V úvodní scéně (Jarda spí u televize) zazní píseň „Bílé Vánoce“ od Karla Gotta. V 9. minutě (oslavy Nového roku v televizi) zazní píseň „Říkej mi to prosím potichoučku“ od Jarmily Veselé. V 15. minutě (Karel v práci s kolegy řeší stres) zazní píseň „Za všechno může čas“ od Lenky Filipové. V 17. minutě (Eva v práci po Novém roce rozbaluje dárky) zazní píseň „Náš song“ od Karla Gotta a Marcely Holanové. Ve 27. minutě (Jarda navrhuje Veronice rozvod) zazní píseň „S tím bláznem si nic nezačínej“ od Marie Rottrové a Pavla Bobka. Ve 33. minutě (Honza, Lucka a Rosťa řeší v bytě Honzovu zkoušku) zazní píseň „Where The Streets Have No Name“ od U2. Při závěrečných titulcích hraje píseň „Miss Moskva“ od Jiřího Korna. (JenYu)
  • Natáčeno v Praze a na zřícenině Baba v Dejvicích. Policejní zátah se natáčel v ulicích Trojická a Pod Slovany v Praze 1. [Zdroj: Filmovamista.cz] (M.B)

Vyprávěj - Osudy (2012) (série) (S06)

  • Celá série byla premiérově vysílána po odvysílání poslední epizody 3. série (2011). Od roku 2014 se jednotlivé epizody vysílají mezi klasickými díly podle roku, ve kterém se dané epizody odehrávají. (TomasSlach)

Reklama

Reklama