foto

Eduard Jenický

  • nar. 1969
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Poslední z Aporveru
2010 Vyprávěj - ohlédnutí (TV film)
2009 Protektor
2006 Úřední hodiny (studentský film)
2003 Naposledy vlkem (TV film)
2001 Lodičky (studentský film)
Paralelní světy

TV seriály

2017 Svět pod hlavou (TV seriál)
Mrtvý lidi (E03)
2016 Já, Mattoni (TV seriál)
Bahno (E04)
Polda (TV seriál)
Kurz přežití (S01E02)
V.I.P. vraždy (TV seriál)
Bez hlavy (S01E10)
2015 Doktor Martin (TV seriál)
Vyhazov (S01E02)
Policie Modrava (TV seriál)
Mrtvý v řece (S01E05)
Všechny moje lásky (TV seriál)
Rande s poslem (E28)
Pan Motýl (E22)
Recept na šťastný život (E21)
další epizody (11)
Bez hranic (TV seriál)
Executioner (S03E06)
2014 Clona (TV seriál)
Smrt policajta (E01)
2013 Škoda lásky (TV seriál)
S jedním uchem na veselo (S01E12)
2012 Policajti z centra (TV seriál)
Jiné světy (E05)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Panenka (S03E09)
2011 Vyprávěj (TV seriál)
Akce Zet (S03E08)
Dušičky (S03E07)
Taneční (S03E06)
2009 Vyprávěj (TV seriál)
Silvestr (S01E17)
Vánoce (S01E16)
2008 Comeback (TV seriál)
Heavy Christmas (S01E16)
Černá sanitka (TV seriál)
2006 Letiště (TV seriál)
2004 Redakce (TV seriál)
Rodinná pouta (TV seriál)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)

TV pořady

2009 Ano, šéfe! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace