Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pasti a pastičky nemilosrdně snímané skrytou kamerou líčí Martin Dejdar. (oficiální text distributora)

Recenze (60)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Jeden z prvních českých pořadů se skrytou kamerou vůbec..Pořad se mi zejména v jeho začátcích moc líbil..Zedníčkovi abych se přiznal už moc nepamatuji...Dejdar (a to se píše všude na netu) přišel až v roce 97'. Pokud bych měl trochu srovnávat, tak se mi zdál lepší než pozdější Hrubešovo "Neváhej a toč" ale zas tak zhruba na stejné úrovni s Rychlého "Natočto"... ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Ptákoviny jsou typickou ukázkou pořadu, který přišel po změně režimu. Kdy se do stále většího množství televizí, potřebovalo stále více obsahu a tak se brala jakákoli blbost. Musím ale přiznat, že zejména zpočátku byl tento koncept zábavný. Prvních pár dílů se mi nachytávání známých osobností i neznámých osob skrytou kamerou líbilo a bylo to zábavné. Bohužel se to velmi rychle omrzelo a po několika opakováních to začalo upadat spíše do trapnosti. Jsem překvapený, že Ptákoviny vydržely šest let. Za mě jsou to dvě hvězdy a místo v historii ze začátků televizní zábavy na komerční televizi. ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Formát pořadu skryté kamery převzatý ze zahraničí měl solidní začátek, ale pak se těžiště "humoru" přeneslo do situcí, kdy se dotyčný nachytaný chudák nerudně rozčiloval a to byla jako bžunda, což v případě starých lidí mi přišlo hloupý. Ovšem tenhle pořad u mne skončil u dementního šotu, kdy dva herci ve spodním prádle vyběhli z lesa a odchytli řidiče a dramaticky jim vylíčili, že byli přepadení. Nechutná ubohost, který se Dejdar tlemil od ucha k uchu. ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Ptákoviny, nebo také Chujoviny, je poněkud starší pořad z produkce TV Hovna, který nás masíroval několik let zpátky, než někomu na Hovně došlo, že s tímhle prehistorickým formátem daleko nedojdou, asi jako s Gumáky. Postupně se tam ztrapnila celá řada herců a mnozí už tam jako ztrapnění přišli. Scénky jen dokazovaly, jak blbý národ jsme a jak provinčně dokážeme realizovat převzatou zábavu. Zkrátka, bylo to strašné, strašlivé, asi jako ty komunistický estrády pro zájezdy JZD v dobách nedávno minulých. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Ptákoviny si prošly několika fázemi. Nejdříve relativně originální Štěpánová s Rychlým, potom nevýrazní Zedníček se Zedníčkovou a pak angažovali Dejdara, který je pro podobný typ pořadů nejadekvátnější. Postupem času se však pořad vymačkal z témat, začal stagnovat a už se jednalo jen o povinné zaplácnutí ve vysílání. Mé hodnocení: 40% ()

Galerie (26)

Reklama

Reklama