Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní zpravodajská relace České televize. Souhrn nejdůležitějších událostí dne v ČR i ve světě. (Česká televize)

Recenze (213)

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Dôvody, prečo sledujem i komerčné či verejnoprávne média je načúvanie ich výkladu informácií a následnych interpretácií. Vnímaví však už dávno pochopili, že rozdiely medzi súkromnými a štátnymi informačnými blokmi neexistujú, takisto ako údajná objektívna snaha o sprostredkovanie faktov, či korektná súťaž medzi politickými tábormi. Každý kope za toho, kto ho platí. ČT nie je v tomto prípade výnimkou. ()

Radek99 

všechny recenze uživatele

Novinky (,,jasné a spolehlivé") posílají Události pomalu ke dnu. Zvýšila se akčnost moderátorské dikce (hlavně Savarová) a hustota zpravodajských upoutávek, snížila se důležitost referovaného. V malé desetimilionové zemi má teď hlavní zpravodajská relace veřejnoprávní stanice celých 45 minut, přičemž poměr zpráv ze zahraničí se nijak výrazně nezvýšil, co tam asi chtějí vysílat? Obsah začal VÝRAZNĚ pokulhávat za formou. A navíc: ,,Na silnici tento víkend zemřeli 4 lidi a to je nejlepší výsledek za posledních pět let." (10.4.2012) ()

Reklama

Benedygtus 

všechny recenze uživatele

Novejsi disign Udalostem rozhodne prospel, je libivy, decentni a seriozni, presne takovy, jake by mely byt i ony zpravy. Snad take vetsinou jsou, tradicni a prijemni moderatori, vecne zpravy i to, jak to je chronologicky usporadane, kulturni cast, to vse mam na nich rad. 1* ubiram za jakysi lehky zavan napodobovani TV Nova, coz je rozhodne krok zpet. ()

Ani 

všechny recenze uživatele

Z technického hlediska nejvíce amatérské zprávy v ČR, takových výpadků spojení, příliš brzo/pozdě puštěných znělek a předělů jsem v žádné jiné televizi neviděl. Navíc nechápu proč musí mít za zády studio, kde neustále někdo pochoduje. Z téhle stránky skutečná tragédie, kde jsou komerční TV vždy několik let napřed. Po stránce obsahu je to stejné jako jinde. ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Objektivní novinařina ?? Jistě, ale leda tak na planetě Dělámesizvásprdel.. A tak přišla doba, kdy i dříve jen profesionální formou se pyšnící a zastydle distingované Události začaly platit za pouze profesionální formou se pyšnící a zastydle distingované nepříjemně koncentrované zlo.. Pravda je tam venku, přátelé, ne na internetu, ne v novinách, časopisech a televizních obrazovkách.. Ať žije masová manipulace !! ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Během Událostí vysílaných 18. 8. 2012 nastal technický problém – šlo o selhání pultu ve zvukové režii. Na konci Událostí (byly ukončeny předčasně) bylo slyšet, jak Jakub Železný říká: „Ty k*ávo, už jsem zažil ledacos.Branky, body, vteřiny (od r. 1956) byly odvysílány z Velína namísto virtuálního studia. (David7)
  • Během Událostí vysílaných 18. 11. 2011 přestalo fungovat spouštění obrazových příspěvků. Události tak musely být ukončeny po 19 minutách. Branky, body, vteřiny (od r. 1956) byly ale odvysílány bez technických problémů. (David7)

Reklama

Reklama