Reklama

Reklama

V zimě roku 1795 stvořil šílený doktor Frankenstein monstrum kterému se podařilo přežít až do dnešní doby. Nesmrtelný Adam bloudí sám ulicemi města, ve kterém spolu válčí démoni s chrliči o osud lidstva. Démoni, vedení temným princem Naberiem, se snaží odhalit tajemství Adamova stvoření, aby ho využili k zničení celého lidstva. Proti démonům stojí chrliči v čele s královnou Leonore, kteří se snaží Adama ochránit za jakoukoliv cenu. Jak si Adam začne uvědomovat, že může být klíčem k ovládnutí celého světa, musí se rozhodnout, na čí stranu se přidá... (A-Company CZ)

(více)

Videa (22)

Trailer 1

Recenze (561)

Vitason 

všechny recenze uživatele

Odvěký souboj mezi dvěma rasami... jedinec, který nepatří ani k jednomu druhu, sevřený mezi mlýnskými kameny války, jež má rozhodnout o osudu lidstva... Bill Nighy jako démonický vůdce "těch zlých". Že to vypadá jako bych psal o Underworldu? No ano, ale platí to i pro nejnovější verzi o osudech Frankesteinova monstra. Přesto bych řekl, že oproti staršímu upírskému bráškovi má Já, Frankenstein větší švih, lepší akční scény a efekty. Ale je tu jedno veliké ALE... Underworld měl Kate Beckinsale v těsném koženém oblečku, takže mi z toho ve finále vychází poctivá remíza. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Hodnotenie tohto filmu záleží od momentálnej nálady a to od jednej do max. troch hviezdičiek. Šťastie, že som bol práve v nálade pozrieť si bezduchú dejovú zlátaninu, a čo som čakal som aj dostal. Keď človek vypne a z filmu vníma iba obrázky tak sa to dá. Vizualizácia nebola zlá, no mňa na filme upútali hlavne masky. Mám silné podozrenie, že pri maske Gargoylov sa autori nechali inšpirovať PC hrou Heroes of Might and Magic a pripomenuli mi tak staré dobré časy, keď som ešte ako mladík niečo hrával. Masky démonov som už tiež niekde videl, ale nemôžem si spomenúť kde. Ako jednohubka a prostriedok pre výplach dutiny lebečnej film ujde, ale do kina by som naň rozhodne nešiel. 50/100 ()

Reklama

Kothy 

všechny recenze uživatele

To byla ale slátanina. Jenom bezduchá akce. Prostě klasická Amerika. Některé věci moc nedávaly smyl. Místama ty fighty docela ušly. Aaron Eckhart jako Frankensteinovo monstrum nebyl špatný. Bill Nighy hrál svou klasickou zápornou roli. A Yvonne Strahovski byla prostě kouzelná. Ale ten konec už byl docela přehnaný... "Já jsem Frankenstein!" ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Pri sledovaní UNDERWORLDU si hovoríte: Bože, to je kravina. A vzápätí: Bože, Kate Beckinsale (Rhona Mitra) fakt vyzerá skvelo. A v Ja, Frankenstein je Aaron Eckhart... Zmätený a pritom triviálny príbeh bez poriadnych postáv, kde hrozne dlho tvrá, kým vás hlavný hrdina vôbec začne zaujímať. Podobný céčkovo pôsobiaci prieser ako bol napr. GHOST RIDER... ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Jsem zděšen, že Já, Frankenstein má takhle mizerné hodnocení. Jistě, není to úplně dokonalý film, ale já se u něj náramně bavil. Příběh je slušnej, je tam spousta akce, chrliči bojující proti démonům plus do toho Frankenstein. Jedna akce střídá druhou a ta hodinka a půl uběhne jak by smet. Já se celý film bavil, miluju tyhle akční filmy a tohle byl fakt nářez. ()

Galerie (65)

Zajímavosti (9)

  • V snímke sa ako v jednom z mála filmových spracovaní Frankensteinovej legendy uvádza meno Frankensteinovej obludy - Adam. Toto meno dostala v pôvodnom románe z roku 1818. (misterz)
  • V scéne, kde Adam (Aaron Eckhart) preskočí sklo a dopadne na zem, ja vidno, že sa pošmykol a padá na zem nemotorne, avšak hneď v ďalšom zábere je vybalancovaný a kľačí. (challik)
  • Knihu Frankenstein, která filmu předchází, napsala Mary Shelleyová a byla vydána poprvé již roku 1818. (Dracconnis)

Související novinky

20 největších propadáků poslední dekády

20 největších propadáků poslední dekády

15.12.2019

S blížícím se koncem roku se pochopitelně pojí vznik různých žebříčků, rok 2019 je ale specifický ještě v tom, že spolu s ním zároveň končí i celá dekáda, a to ohlížení proto bude místy větší.… (více)

McClane Jr. je Kyle Reese

McClane Jr. je Kyle Reese

20.02.2014

Terminator: Genesis, pátý film známé akční série, je koncipován jako začátek nové trilogie. Jestli na ni dojde ukážou až tržby, poloreboot Cameronovy ságy (v němž nebude chybět Arnold Schwarzenegger)… (více)

Igor ví, jak to bylo s Frankensteinem

Igor ví, jak to bylo s Frankensteinem

07.09.2012

Klasický hororový román Mary Shelleyové byl zfilmován už nespočetněkrát... a ještě nás pěkných pár verzí čeká. Každá bude jiná. Nedávno dotočené I, Frankenstein australského režiséra Stuarta… (více)

Aaron Eckhart je moderní Frankenstein

Aaron Eckhart je moderní Frankenstein

09.10.2011

Jednou si už komiksového ošklivce zahrál (snad není potřeba připomínat, kterého). Zkušenost si zopakuje díky adaptaci grafického románu I, Frankenstein od Kevina Greviouxe, jednoho z tvůrců série… (více)

Reklama

Reklama