Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policie začíná řešit vraždu uškrcené oběti. Při pátrání zjišťuje, že tento případ má něco společného s případem, který se udál před 14ti lety na lodi v docích. Do případu se znovu zaplete detektiv, který po dvou letech pátrání nedokázal ke starému případu na nic přijít, ale teď to vypadá, že by se mohl konečně dobrat k rozuzlení. (balone)

(více)

Recenze (69)

emma53 

všechny recenze uživatele

Tak to je jeden z filmů, kde jsem viděla všechny žánry, které jsou nahoře vypsané, jak se postupně slily v jeden nádherný gejzír plný emocí. Smutek, láska, bolest, křehkost, ale i krutost, to vše je v Baekyahaeng harmonicky propojené a graduje v tragickém závěru, který jsem sice očekávala, ale i tak byl dechberoucí. A ačkoliv tomu úvodní část nenasvědčovala, protože jsem chvíli tápala v ději (přiznávám, že i v obličejích), tak na konci musím říct, že tak drsný, přitom krásný a strhující film s naprosto úžasnou hudbou jsem už dlouho neviděla. 90% ()

Nevada 

všechny recenze uživatele

Škoda rozvleklé a příliš zamotané první poloviny filmu, která je ve velkém kontrastu s o mnoho lepším závěrem. I když je mi jasné, že se tím snažili zvýraznit dramatičnost a zahrát na city, tak zbytečně natahované objasnění událostí, které jsou přitom divákovi brzy jasné, sráží dojem. U hodnocení váhám mezi lepšími 3* či horšími 4*. Nakonec se s přimhouřenýma očima a za tu druhou polovinu filmu přikláním k tomu vyššímu. ()

Reklama

poz3n 

všechny recenze uživatele

Asi jsem čekal něco jiného, každopádně příběh se mě bohužel téměř nedotkl. První polovinu filmu jsem navíc tápal mezi postavami a jediný, koho jsem bezpečně rozeznal, byla stará (díky bohu ne doslova) známá Ye-jin Son. Samotný příběh vlastně ani nepřinesl žádnou jobovku, na kterou jsem tak toužebně čekal. Dle mnohých komentářů je tohle film roku a nevím co ještě. Hledám tedy v paměti a snažím se přijít na to, co mi mohlo utéct. Nic však nevidím. 5/10 ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Nad nižším hodnocením ani nepřemýšlím. Úchvátila mě samozřejmě fantastická hudba a práce s ní. To jak ve správný okamžik zesilovala, jindy pouze dobarvovala rozhovor a stála v pozadí. Herecké výkony mě ani nepřekvapily, jelikož od těchto herců už to očekávám tak nějak automaticky. Spokojená jsem i s obsazením vedlejších rolí. A co je v tomto případě nejdůležitější, perfektní příběh. Nastupuje sice pomalu a nejistě, ale postupně sílí až k velkému finále. Všechno hezky sedí a nepříliš dramatickým způsobem překvapuje. To mám ráda. ()

Ketri 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že koncovky dělají korejským tvůrcům trochu problémy. Vidím zde zjevnou inspiraci evropskou operou, kdy se umírající hrdina zuby nehty brání odchodu z jeviště. Ale i tak to byl výborný film a nemohu jinak než hodnotit plným počtem a ještě přidat 6.0 za umělecký dojem. Možná by bylo docela zajímavé zjistit, kdo v tomto filmu fandil té straně dobra a která, že to vlastně byla? ()

Galerie (81)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama