Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poté, co přišel o ženu při ošklivé automobilové nehodě, se Luke Gibbon (Držitel Ceny Akademie® Cuba Gooding Jr. - Nejlepší herec ve vedlejší roli za film Jerry Maguire, 1996) probouzí v nemocnici a zjišťuje, že jeho kdysi idylický život se ocitl na pokraji zkázy. S implantovaným smrtícím mikročipem a pod pečlivým dohledem ředitele společnosti Hope Industrie (Val Kilmer) Gibsona neustále sužují zvláštní vize a pronásledují výjevy z minulosti, na které si nepamatuje. Jedinou jeho nadějí na přežití je skupina hackerů, která by mohla vědět, jak zastavit nebezpečnou korporaci dřív, než bude pozdě. Ve vedlejší roli se objevuje Michael Ironside (Terminator Salvation). (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (63)

Smok 

všechny recenze uživatele

Kuba by už aj mohol začať čítať scenáre, keď sa v nejakom filme rozhodne hrať. Ináč si po účinkovaní v "Armáde jednoho" tento jeho ďalší omyl neviem vysvetliť. Vala Kilmera som už tiež videl v lepších roliach ako s tým príšerným účesom v štýle "celú noc som čumel do ventilátora". Celkovo sa z tohto nepodarku nakoniec vyvinula len prostoduchá reklama na nadnárodné spoločnosti, aj napriek tomu, že snaha bola o upozornenie na to, aké sú zlé. ()

drakodlak 

všechny recenze uživatele

Téma, které se točí okolo nadnárodních korporací v blízké budoucnosti a nové formě distrubuci reklamy, které je sice samo o sobě docela zajímavé, ale obávám se, že forma jakou zvolil režisér/scénárista je poměrně trisní. Je to takový slepec něčeho a ničeho. Není to ani pořádný thriller, ani pořádná akce. Jalové "herecké" výkony, prostě celkově mě to vůbec nevzalo. ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Menší parádička, od které jsem vůbec nic nečekal a dočkal se vrcholného béčkového zážitku. Obyčejný chlápek Luke přijde při nehodě o ženu a s těžkým zraněním mozku dostává do hlavy při operaci i mikročip, který neumí nic menšího, než vysílat reklamy až do zblbnutí, než si daný produkt koupíte nebo ukradnete. Při takové představě mě naskočila málem kopřivka - zkuste si předstvit že Vám přímo do hlavy promítají reklamy na nejnovější prací prášek, vložky nebo pojistku brrrr....Naštěstí ho brzo kontaktují členové odboje, kteří mu v boji s mocnou korporací pomůžou ne zrovna slabými triky (různé šipky, nápovědy, pohledy z kamer a podobně). Na podobných vychytávkách, zajímavých postavičkách, solidním tempu stojí celý film, který nabízí solidní mix inteligentního sci-fi a akční podívané. Díky tomu odpouštím i takové klišé jako nekonečně nábojů, nebo že hrdina je obyčejný chlapík, který má čistě náhodou minulost div ne Johna Ramba. ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Už asi tri roky máme doma čierneho kocúra. Jeho obľúbeným programom je Animal Planet, no nepohrdne ani dobrým hororom a ani béčkom, pokiaľ v ňom hrá Jason Statham. Predvčerom som mu pustil Hardwired a asi tak v polovici projekcie sa z ničoho nič vyzvracal rovno doprostred obývačky. Najskôr som si myslel, že toho chudáčiska trápia chlpy, ale keď vzápätí si demonštratívne odbehol vyvaliť sa na stoličku v chodbe, vytušil som, že takto sa vyjadril ku kvalite tohto filmu. Plne s ním súhlasím. ()

Arkos 

všechny recenze uživatele

Slušný akční scifi, při kterým jsem se slušně bavil. Samozřejmě nejde o žádný velkorozpočtový trhák, ale já jsem se ani chvíli nenudil a to je pro mě hlavní. Ovšem opravdu asi víc lidí zarazí, když hlavní hrdina několik minut střílí z pistole, ve které nevymění ani jednou zásobník a nebo, když z domova telefonuje a na displey hodin je 13 minut, zatímco když telefonuje za chvílí, tak je na displey 12 minut a třináctka teprve naskakuje. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v Kanadě ve městě Langley a jeho okolí. (Terva)
  • Objevila se kritika, že na obrázku k DVD je Val Kilmer hubený a krátkovlasý, zatímco ve filmu takto nevypadá. (Terva)
  • Na konci filmu s v malé cameo roli objevuje Lance Henriksena. (Terva)

Reklama

Reklama