Reklama

Reklama

Tight Spot

  • USA Dead Pigeon (pracovní název)
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

liquido26 

všechny recenze uživatele

Tenhle noir mohl být lepší, kdyby Ginger Rogers neměla tak děsnej účes a kdyby tam bylo víc akce a míň žvanění v hotelových pokojích. ()

Kenneth 

všechny recenze uživatele

Sherry Conley je odvezena z vězení do hotelu, kde je přemlouvána, aby svědčila proti mafiánovi. Rogers sice roli ženské z vězení zahrála dobře, ale kromě pár pokusů o její zabití to bylo prokecané čekání v hotelovém pokoji na soud nebo odvezení zpět do vězení s nepořízenou. ()

Reklama

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Ze plati porekadlo "i mistr se nekdy utne" na bohyne CB filmu stejne jako na ostatni smrtelniky, predvedla bohuzel Ginger Rogers v tomto kousku. Predstavuje v nem holku/pani, ktera je policii odvezena z vezeni na bedlive hlidane misto v hotelu, nebot ma svedcit proti megamafianovi, atd... E.G.Robinson se to snazi zachranit jak se da, ale na vic nez 3 to tentokrat neni. Za zminku stoji tez herecka Katherine Anderson, kterou jsem zde videl prvne, a o ktere nejsou temer zadne informace ani na imdb... P.S.: Mozna, ze reziser jen zapomnel rict Ginger, ze to nema byt komedie...to by bylo asi jedine vysvetleni... :-) ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama