Reklama

Reklama

Hulk na neznámé planetě

  • USA Planet Hulk
všechny plakáty
Trailer

Hulk byl pro svou nezvladatelnost vyhoštěn do vesmíru. Jeho raketa ztroskotá na vzdálené planetě Sakaar, ovládané tyranským vládcem. Hulk je prodán do otroctví na gladiátorské zápasy a brzy se stane jedním z nejmocnějších bojovníků. Společně se svými druhy chce vybojovat svobodu pro sebe a zubožené lidi Sakaaru i za cenu úplného zničení... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (119)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Best of Marvel na poli animácie. Toto sfilmovať, tak plačom od radosti. Ale to sa tak ľahko nestane, nakoľko hraní Hulkovia tržby nikdy netrhali a to sa mi dvojka veľmi veľmi páčila a hlavne to zaváňa Johnom Carterom a to bol tiež síce pre mňa skvelý film, keďže je to duchovný predchodca supermana, čo nikto nevie (stačí pozrieť Buroughsove náčrty a prvé komixy su Supermanom), ale do tej istej vody asi už nikto viac nevstúpi. ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

Některé změny oproti komiksu tu jsou, ale vůbec nevadí, nemění to nic na tom, že Hulk Planet je výbornej animák. Je velká škoda, že solo animáky o Hulkovi jsou o několik tříd lepší, než hrané filmy. Hulk Planet nabízí výbornou akci, výbornej příběh a působivou kresbu, je škoda, že se toto nedostane na plátno. Výbornej komiksovej animák, povedená práce. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Povedal by som, že je to taký Marvelacky animovaý gladiátor. Čo sa týka akcii, tak je ich tu fakt dostatok a sú fakt dobré, čo ma ale najviac prekvapilo bol dej. Čakal som niečo klasickejšie a jednoduchšie (nie že by to bolo zložité, ale snáď chápete čo tým chcem povedať), ale namiesto toho som nedostal slušný animák s dobrými akciami kde aj príbeh za niečo stál. Rozhodne odporúčam pokial máte radi Hulka. Jeden s tých lepších animákov. 70% - 3* ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Kdybych neznal komiks, tak bych byl mnohem víc nadšený. Film sám funguje dobře a jelikož je to jedna velká akční bitva, tak se prakticky pořád něco děje. Tady nejde o propracované postavy, tady jde o to ukázat, že Hulk je prostě největší ranař, který dá každému po hubě, když ho naštve, a že Hulk naštvaný zrovna je. Škoda, že není lépe rozpracované jak Hulk osvobozuje planetu a stává se novým králem. ()

L3G1ON4R 

všechny recenze uživatele

Představte si zeleného gladiátora, k tomu trochu tyranie a ještě špetky hrdinství, jo a vláseček severské mytologie. Je to málo ? Bohužel ano, více toho v Planet Hulk není a nebude. Nemohu popřít kvalitu provedení, nicméně po stránce obsahové to byla jedna velká nuda. Kde je ten Hulk na kterého jsme zvyklí ? Kde je ten Hulk kterého rádi vidíme... a kde je ten Hulk se kterým rádi vše mlátíme... ? ()

Galerie (4)

Zajímavosti (9)

  • Mezi diváky arény je možné v některých záběrech zahlédnout také jiné Marvelové postavy, např. Skrully, Guardians of Galaxy nebo Captain Marvela. (Blackhand47)
  • V komiksové předloze je třetím soupeřem Hulka Silver Surfer. V době produkce snímku nebyla práva k použití Silver Surfera k dispozici, nahradil jej tak Beta Ray Bill. (HellFire)

Reklama

Reklama