Reklama

Reklama

Začínajícímu spisovateli Aaronovi právě zemřel otec, na jeho velkolepý a důstojný pohřeb se sjíždí celé příbuzenstvo. První problém nastává v okamžiku, kdy Aaron zjistí, že tělo v rakvi patří cizímu muži, tím ale potíže spojené s pohřbem zdaleka nekončí. Aaronova matka Cynthia neustále srovnává syna s jeho úspěšnějším bratrem, spisovatelem Ryanem. Aaron totiž zatím nevydal žádnou knihu, a navíc nedokázal ani zplodit potomka. Ryan přiletěl na pohřeb první třídou a Aaron doufá, že bratr bude financovat polovinu pohřbu. Ryan však tvrdí, že nemá žádné peníze. Všichni očekávají, že smuteční proslov přednese Ryan, Aaron však trvá na tom, že jako prvorozený syn bude mluvit on. Pohřeb se brzy podobá velkému rodinnému cirkusu. Každý, kdo přijel, přivezl s sebou své problémy a nevyřešené konflikty. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (274)

harfuska 

všechny recenze uživatele

Klasicky černošská preafektovaná paródia na zábavu. Čierny humor v podaní čiernych hercov pȏsobí dosť lacno a s pȏvodnou britskou komédiou sa to nedá ani porovnávať. Najhorší bol ale James. Je to totálne neschopné, nesympatické poleno a jeho snaha o herectvo je smiešna. Do tohto sa radšej nemali púšťať. ()

necisty 

všechny recenze uživatele

No já se u toho parádně bavil. Nevím jestli to bylo dobře naladěnou náladou, ale každou chvíli jsem se řezal smíchy. Dokonce přehlédnu dost nechutnou scénu se strýčkem na záchodě a to jsem zrovna jedl:D. Dalo by se říct, že vybrali nejlépe hrající černochy? No minimálně jsme se s kámošama dohadovali, která z těch hereček je větší k*nda:). Na opravdu černou komedii, na kterou bych se asi po přečtení popisu odmítl podívat, to bylo moc velké překvapení a proto hodnotím, tak jak hodnotím:). ()

Reklama

Maki89 

všechny recenze uživatele

velmi nepodarena kopia 3 roky stareho anglickeho filmu.... a ked vravim kopia, tak kopia... herci mozno mali znamejsie tvare, no tento film sa nepodaril, chybal tomu humor - a to akykolvek... neocakaval som totiz, ze by americky film plny cernochov mohol oplyvat perfektnym anglickym humorom ako povodny film... az na par vtipnych momentov, ktore boli takmer identickou kopiou tych istych scen z povodneho filmu to bola nuda a jedine na co sa tam dalo pozerat bola Zoe Saldana, ta sa aspon snazila a imho ako jedina predcila svoju predlohu.... inak strasne onicom... asi idem stiahnut povodny film, nech si zlepsim naladu...3/10 ()

JimWayne 

všechny recenze uživatele

Herecké obsadenie tohto filmu ma zaujalo hned od prvej minúty ale čo s tým ked zostalo len u toho hereckého obsadenia. Boli pasáže na ktorých sa dalo aj zasmiať to nehovorím že nie ale remake po tak krátkej chvíli predsa nemôže uspieť.Od Angličanov sa musia ešte veľa naučiť ako spraviť komédiu na 100 m štvorcových. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Christophe Beck: 1. Theme from 'Death at a Funeral' ,2. Traffic Jam ,3. Ryan ,4. Carpool ,5. In the Band ,6. Smudge Mark ,7. No Underwear ,8. Tying Up Frank ,9. Hypoallergenic ,10. Coffin Tumble ,11. Pay the Man ,12. Baby Daddy ,13. Fisticuffs ,14. Wheelchair ,15. Jumper ,16. Poop in my Mouf ,17. Wake 'n' Shake ,18. Short Falls ,19. 2 Guys 1 Box ,20. Brothers ,21. On My Cheek ,22. Frank's Alive ,23. Eulogy, ()

Galerie (46)

Zajímavosti (6)

  • Ve filmu hraje Peter Dinklage stejnou roli jako v stejnojmenném filmu z roku 2007. (Gerret)
  • Zajímavou paralelu je možné zpozorovat u českého dabingu. Dabér Normana (Tracy Morgan) v původním filmu namluvil Simona (Alan Tudyk), dabér Dereka (Luke Wilson) v tomto filmu namuvil z původním snímku zase Daniela (Matthew Macfadyen). (Sydney008)
  • Po filmu Modrý Blesk (1999) se jedná již o druhý snímek, který Martin Lawrence a Luke Wilson natočili společně. (Lembi4)

Reklama

Reklama