Reklama

Reklama

Monsters vs Aliens: Mutant Pumpkins from Outer Space

(TV film)
  • Slovensko Monštrá vs. votrelci: Útok tekvicových mutantov

Na Zemi se přijede vyprázdnit létající talíř. Svoji potřebu vykoná přímo do pole s dýněmi, které při haloweenské noci ožívají. Shodou okolností se vše odehrává v Modestu a monstra tak mají další úkol - předejít rozšíření vražedných dýní do okolí a nejlépe je všechny zlikvidovat. Ministerstvo zdravotnictví varuje - cukrovinky škodí nejen zubům. (Herráček)

(více)

Recenze (43)

bartias 

všechny recenze uživatele

Speciální halloweenovské mini pokračování je plnohodnotným nášupem povedeného animáku. Pokud se orientujete v žánrových klasikách, na které odkazuje už název, nemůžete být zklamání. Tým monster vedených obří Susan vyrazí na Halloween do jejího rodného městečka, aby zjistil, co že paranormálního tam páchá neplechu. Kromě spousty vtipných verbálních narážek je k vidění i strašidelně idylický záběr na městečko za zvuků hudebního motivu z kultovního hororu Halloween – jež ovšem vyzvání na mobilu kolemjdoucího. ()

T-pack 

všechny recenze uživatele

Což o to, tenhle snímek není tak procpaný klasickými holiday season short prvky, ale pořád vznikl za stejným účelem a se stejnou otravnou myšlenkou. Halloweenu se věnuje podstatně méně animátorů, na druhou stranu s postavami, jaké známe, je toto zaměření jedině logické. Já asi potřebuju k nadšení z těchle speciálů něco vážně nového... co takhle kraťas na den svatého Patrika? Kde to třeba ani dobře nedopadne? ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Když mimozemšťani potřebují vyprázdnit svoje splašky, místo si moc nevybírají. A když je nablízku obyčejné dýňové pole, tak je to nejlepší. Co na tom, že dýně obdařené mimozemskou DNA zmutují, a napadnou blízké městečko. Ale lidstvo má přeci jen naději - tou je tým generála Mongera. Ginormica a ostatní mutanti mají další prácičku ... Stejně jako i předchozí celovečerák, ani tento kraťas nechce nic jiného než pobavit. Příběh je vcelku zajímavej, i když na víc než na tu dvacetiminutovku asi nemá (chválím producenty, že se to s vidinou výdělku nesnažili nikterak natahovat)... ()

R1CH1E 

všechny recenze uživatele

Úroveň tohoto 20 minutového Hallowenského strašáku mi přijde dokonce lepší, než samostatného filmu. Vtipů a gagů je tam spousta, všechno funguje, jak má a zprcování je taky skvělé. Po skončení jsem ji jen říkal, že tak dobrých a rychle uběhnutých 20 minut jsem už dlouho nezažil. ()

mirec88 

všechny recenze uživatele

Kvalitkou porovnateľné s filmom Monštrá vs. Votrelci, ale deťom by som to asi nepúšťal. Niektoré veci sú tam fakt hororové. Viem, že sú to odkazy na horory, ktoré sa vydarili a bavil som sa, ale aj tak. ()

Herráček 

všechny recenze uživatele

I když jsem se svojí angličtinou nerozuměl všemu, nemůžu tomuhle vytknout jedinou věc... Spousta cukroví, dýní a monster... A dokonce i těch málo odkazů na ostatní horory co jsem stihl pochytit mi stačilo... ()

Marrty3 

všechny recenze uživatele

Fajnový kraťas od DreamWorksu. Stará známá partička příšerek opět zasahuje. Tentokrát o Halloweenu a proti čemu jinému, než proti dýním. Na dvacet minut parádní příběh. Ale na úkor dobrého příběhu jsou ochuzeny vtipy. Pár jich tu je, ale čekal jsem to lepší. Animace opět precizní. Taková pohodovka, co nenadchne ani neurazí. 3*** jsou myslím v tomto případě dost odpovídající. Celovečerák je lepší. ()

Raimok 

všechny recenze uživatele

Docela důstojny dvacetiminutovy pokračování. Mohli z toho udělat další film, myslím, že by se to líbilo. 71 % ()

PDcz 

všechny recenze uživatele

3*** body Haleluja.. super délka :-) akorát pro odreagování [X] Minus 1* bod Nebyli jsme fanoušci hlavní filmu, to nám zůstává i zde.[X] minus 1* bood Tady nevím proč odebíráme, ale na 4 body nám to nepřijde. TO si necháváme pro jiné skvosty :-) [X] Dnešní přednáška makroekonime je za 1* bod, protože jsme tu usnuli, hlavní postava profesora je monotóní bez emocí a obsah je nudný :-D ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Asi nikoho nepřekvapím, když řeknu, že pokud se vám líbil původní film, bude se vám nejspíš líbit i tenhle bonus. Překvapení, co? Animace je stejně kvalitní jako při celovečeráku, jen motýla by mohlo být víc. ()

RajCZitko 

všechny recenze uživatele

Sice je super, že se tvůrci snaží udělat i nějaké ty eventové animáky, ale zde se jim to moc nepovedlo. Příběh o ničem, dle mého hodně triviální i pro děcka a taktéž málo fórků. Myslím že tam byl 1 moment, kterému jsem se i zasmál. Takže se toto muselo odrazit i mém hodnocení. ()

Reklama

Reklama