Reklama

Reklama

Epizody(6)

The Prisoner („Vězeň“), remake slavného britského kultovního seriálu z roku 1967, sleduje osudy Michaela (James Caviezel - Hrabě Monte Cristo, Déjà-Vu), muže, který se po odchodu z práce se z nevysvětlitelných důvodů ocitá uvězněný na místě zvaném The Village, kde lidé nemají jména, pouze čísla. Michael (nyní „Šestka“) se snaží uchovat si svou identitu a zaplétá se do souboje mozků s Dvojkou, vůdcem The Village, kterého ztvárnil Ian McKellen (Pán prstenů, X-man). (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Joe321

Joe321 (hodnocení, recenze)

Na dnešní dobu podle mě celkem odvážný počin. Bavilo hodně.

honajz

honajz (hodnocení, recenze)

Oproti originálu, který byl mnohoznačnější, tohle je čistší a průzračnější. Linie je brzy jasná. Ale o to větší roli hrají úvahy o životě, o útěku, osamělosti v nás, chybách a vině, možnosti nápravy, ale za jakou cenu...

PanCitron

PanCitron (hodnocení, recenze)

Po první epizodě(dách?) rozhodně musím říct, že se mi to hodně líbí. Vyobrazení vesnice, Rovery, "Vesničané" ...rozhodně jsem nenudil. A ani mi tolik nevadilo, že Dvojku hraje jen jeden člověk (možná tím postava získala i víc respeku). Jen možná víc dialogů mezi Dvojkou a Šestkou (které byly v originále obvykle naprosto geniální) bych uvítal. Rozhodně se těším co bude dál.

Reklama

Reklama