Reklama

Reklama

Erinin (Drew Barrymore) ironický smysl pro humor a naprostá otevřenost naprosto okouzlil Garretta (Justin Long). A to všechno u piva a u snídaně druhý den ráno. Jiskra přeskočila a byla z toho plnohodnotná letní láska a nikdo nečekal, že potrvá, až se Erin bude muset vrátit do San Francisca a Garrett zůstane kvůli práci v New Yorku. Jenže když se šest týdnů radovánek nenápadně změní v něco hlubšího, ani jeden z nich si není jistý, že to chce ukončit. A i když si Garrettovi kamarádi Box (Jason Sudeikis) a Dan (Charlie Day) dělají legraci z jeho vztahu s telefonem, nechtějí svého „kámoše“ ztratit kvůli úletu s nejistým koncem. Stejně tak Erinina upjatá a až příliš ochraňující vdaná sestra Corrine (Christina Applegate) chce zabránit tomu, aby se Erin vydala na tu neslavně známou cestu za zklamáním. Ale navzdory rozdílným pobřežím, opatrným kamarádům a rodině a několika nečekaným pokušením tenhle pár možná našel něco jako lásku a s pomocí textovek, „sextovek“ a nočních hovorů, možná tu vzdálenost překonají. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (13)

Trailer 2

Recenze (305)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Justin Long je mi děsně nesympatickej a na můj vkus byl ve filmu až moc, navíc nechápu, co na něm Drew viděla v reálu, nesluší jim to ani na plátně, každopádně jsem ho zkousla, protože film je tak prošpikovaný hláškama, že jsem se prostě jednoznačně bavila a dávám silnější tři hvězdy, lepší nadprůměr, který mi sedl, pobavil, ale na druhou stranu byl film vlastně o ničem a ten Long, z něj skřípu zubama ještě teď... ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Sympatická romantika, která nijak netlačí na pilu, vyhýbá se většině tradičních žánrových klišé a většinou jede v příjemně civilním módu. Občas ji osvěží, a občas ruší kromě samoúčelné vulgarity taky dva více méně trapní týpci, kteří tou svou oplzlostí naopak tlačí na pilu až moc a kdyby jich nebylo, bylo by to minimálně o stupěň lepší. Drew je opět výborná, s Justinem tvoří výbornou dvojku a dobře jim to spolu hraje. Občas se vydaří skvělá a zábavná scéna, občas padne skvělý vtípek. Rozhodne překvapilo v dobrém. ()

Reklama

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Americký romantický komedie mě moc neberou, proto si vybírám jen ty, u kterých mám dojem, že by mohli za něco stát. Dál než se zdálo mi padlo do oka pro příjemné duo Justin Long a Drew Barrymore a i když se u takových filmů jedná vždy o stejný mustr příběhu, tak tato komedie je doopravdy i komedií a ne jen romantikou. Několikrát jsem se od srdce zasmál, protože tam byly už tak vtipný scény a když do toho některej ten Longův kámoš něco plácl, bylo vymalovaný. Takže jedná se o pohodovou komedii s dobrými a příjemnými herci (i když taková Christina Applegate mi někdy lezla pořádně krkem :-), u které se pobaví i lidé, kterým romantika moc neříká. ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Tohle me dostalo, doslova! Dlouho jsem se k tomu odhodlavala, nechtela jsem videt dalsi tuctovou romantarnu... ale tohle vazne neni ten pripad. Je to jedna z nejlepsich romantaren, jake jsem videla (a ze jich bylo nepocitane). Nejvetsim plus je tema samotne, ktere neni tak ohrane, troufam si rict, ze tu v tehle podobe jeste nebylo. Jde o to, ze ten pribeh je tak opravdovy a tak krasne a chytre napsany, ze hlavnim hrdinum hltate kazde slovo. Drew a Justin jako by pro sebe byli stvoreni. A co vic, je to tak kouzelne vtipne! A tim nemyslim trapne oplzle vtipky, ale uzasne nevtiravy a prirozeny humor, ktery mi ve vetsine romantaren chybel. Pro to vsechno a pro trochu nostalgie (protoze jsem vztah na dalku uspesne absolvovala) se tenhle film elegantne a pravem zaradi mezi me petihvezdickove oblibence. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Drew Barrymore a Justin Long mezi sebou sice mají docela dobrou chemii a chtějí nám ukázat, že ani se vztahem na dálku by se to nemělo vzdávat, ale mě ten příběh prostě nebavil. Romance na začátku hezká, skoro pomádovská, pak už jsou to jen nudná úskalí vztahu, který ale samozřejmě dobře dopadne. Jinak to ani být nemůže... ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Během a i po skončení natáčení byli Justin Long a Drew Barrymore partnery. (R´Hell)
  • Kapela, která Garetta (Justin Long) zaujme během koncertu a která se během filmu ještě několikrát objeví, se jmenuje The Boxer Rebellion. Tato kapela skutečně existuje a je z Velké Británie. (Posheidon)

Reklama

Reklama