Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Smith sa nevie zaradiť. Sexuálne. Páči sa mu "to" s chlapmi, páči sa mu "to" s babami. Jedno je však isté, je Vyvoleným! Po tom, čo sa mu začnú zjavovať tajomní v maskách a druhé osoby hneď na to miznú, začína sa skutočne zaujímať o to, kým naozaj je. (sochoking)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

Imune 

všechny recenze uživatele

Dokud se udržoval tajemnej děj, tak jsem byl plnej očekávání jak se to vyvrbí, to byla ta lepší část filmu. Jak se to ale vyvrbilo, zklouzlo to na drsnou příběhově skoro podprůměrnou scifi úleťárnu. Jinak samozřejmě skvělej pubertální snímek s dobrou atmosférou a slušnou kamerou. Jelikož já puberťák jsem a líbil se mi i konec se zmáčknutým tlačítkem, dávám hodně dobrý 3. 70% ()

Dharter 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od většiny (kteří film vůbec nepřijali kladně), se mi film líbí. Juno Temple je zkrátka jednou z mých oblíbených emanací. Závěrečné titulky s nádechem NWO, jsou vynikající. Film si vlastně pohrává s myšlenkou, jak se líbíte osobě opačného pohlaví, jestliže plníte její požadavky. Juno Temple je zkrátka velmi pěkná slečna. A doufám, že v TDKR získá hodně prostoru. (: ✔ ()

Reklama

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Fantasmagorie, kde byl vzorem či nedostižným ideálem Donnie Darko a kde místo velkého králíka běhají chlápci ve zvířecích maskaách, je přesto zábavnou podívanou o kterou se velkou měrou zasloužili přirozeně hrající mladí herci. Jenže oproti kultovnímu Donniemu Darkovi to celé působí jaksi prvoplánově... ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Southland Tales meets You're Next. Tak trochu :-) Multisexuálne, erotické.. Nie je to samozrejme horor, skôr apokalyptická dekadentná sci-fi paródia, mixovaná so soft pornom. Pred pozretím si hlavne treba zistiť kto je to Gregg Araki, aké točí filmy, čo predstavuje. Nech vás neodradia všetky tie homo pohľady a bisexualita mužov (a tentokrát) aj žien. A juno opäť naháá .. PS: Nečítajte si obsah, popisuje posledných zhruba 15 minút filmu. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tak tady to dělá každý s každým...trochu mi to připomnělo Shortbuss (2006) v soft balení. Výborná kamera, dobrá hudba, na závěr Placebo! První půlku máte pocit, že jedete spolu s hlavními postavami na obvzláště silném tripu. Skutečnost-sen-skutečnost-sen...tak budou tam emzáci, nebo nebudou? Sex, sex, sex, sen, halucinace, skutečnost a červený knoflík. Ze všeho nejlepší je úplný konec! Na Francii poněkud krotké, ale to v době internetu až tak nevadí... ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama