Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Smith sa nevie zaradiť. Sexuálne. Páči sa mu "to" s chlapmi, páči sa mu "to" s babami. Jedno je však isté, je Vyvoleným! Po tom, čo sa mu začnú zjavovať tajomní v maskách a druhé osoby hneď na to miznú, začína sa skutočne zaujímať o to, kým naozaj je. (sochoking)

Videa (1)

Trailer

Recenze (50)

playboxguest 

všechny recenze uživatele

První půlka filmu mě nadchla, jako bych sledovala mix Cashbacku s Pravidly vášně a k tomu špetkou z Donnieho Darka, viděla jsem to tak na 80%, druhá půlka ale celou tuhle atmosféru zabila a já se nemohla dočkat konce. Ty fantasy nápady s čarodějkou, rozvojem telepatických schopností apod. mě vyloženě prudily. Finále vyznělo vniveč. Plusové body za sympatickou hereckou sestavu. ()

Imune 

všechny recenze uživatele

Dokud se udržoval tajemnej děj, tak jsem byl plnej očekávání jak se to vyvrbí, to byla ta lepší část filmu. Jak se to ale vyvrbilo, zklouzlo to na drsnou příběhově skoro podprůměrnou scifi úleťárnu. Jinak samozřejmě skvělej pubertální snímek s dobrou atmosférou a slušnou kamerou. Jelikož já puberťák jsem a líbil se mi i konec se zmáčknutým tlačítkem, dávám hodně dobrý 3. 70% ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Southland Tales meets You're Next. Tak trochu :-) Multisexuálne, erotické.. Nie je to samozrejme horor, skôr apokalyptická dekadentná sci-fi paródia, mixovaná so soft pornom. Pred pozretím si hlavne treba zistiť kto je to Gregg Araki, aké točí filmy, čo predstavuje. Nech vás neodradia všetky tie homo pohľady a bisexualita mužov (a tentokrát) aj žien. A juno opäť naháá .. PS: Nečítajte si obsah, popisuje posledných zhruba 15 minút filmu. ()

buchli 

všechny recenze uživatele

Jak napovídá plakát, film je o skupině dobře vypadajících (i bez oblečení, což je důležité) začínajících vysokoškoláků s více či méně nevyhraněnou sexuální orientací. Ale nebojte, řeší se tu i daleko závažnější věci, než podle všeho neuvěřitelně kvalitní osmnáctiletý sex - jako třeba zvláštní prorocké sny, podivná náboženská sekta se zvířecími maskami, nymfomaniakální čarodějnice (bez které by se Kaboom určitě obešel) a pár záhadných zmizení. Moje poměrně vysoké hodnocení vychází zejména z toho, že... no, prostě polonahá vypracovaná mladá těla. Ale figurovaly tu samozřejmě i vtipné dialogy, extrémně (až parodicky) zjednodušený pohled na americkou "college experience" , docela originální, i když náhlý konec a atmosféra připomínající odlehčeného Donnieho Darka. A je to tak krátké, že se zaručeně nestačíte nudit. ()

noriaki 

všechny recenze uživatele

Tak takhle by to vypadalo, kdyby měly erotické filmy doopravdický děj a zapracovaly na technických kategoriích. I když se hodí poznamenat, že nikdo z mladých zúčastněných nepředvedl žádné extra herectví a překombinovaný scénář se utopil v mimóznosti. Takže ruku na srdce, ale tohle se od porna v principu zase tak moc neliší. A to včetně sbírky povrchnosti v každé scéně a zoufalé snaze působit maximálně nepřirozeně a uměle. Od režiséra Mysterious Skin jsem čekal mnohem lepší snímek. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

Reklama

Reklama