Reklama

Reklama

Pat a Mat - Série 3 (1992) (série)


Parkety (S03E05)

(epizoda)
Animovaný / Komedie / Rodinný
Československo, 1992, 8 min

Obsahy(1)

Pat a Mat mají špinavé parkety, rozhodnou se je bruskama vybrousit. Broušení si usnadní a pořádají na bruskách závody, bohužel parkety zbrousí úplně na beton ,tak si je v místech, kde nejsou, domalují:) (Stodvacet)

Recenze (33)

LadyEsik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jednu dobu měli u těh přístrojů kabely, jednu ne...navíc ta délka neodpovídala. Pochopitelně, že takové drobnosti jsou tam běžné, ale pokud poprvé vyrvaly kus zdi, nemělo by se to pak tal kehce přehlédnout, ne? ... můj názor. ()

H34D 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z těch slabších dílů, Pat a Mat dokážou být i mnohem vynalézavější a vtipnější, ovšem na druhou stranu, autodrom v obýváků také není úplně všední záležitost... Mno, ale hoši, ta podlaha po vás zůstala teda pěkně hnusná. 6/10 ()

Davies182 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jsem šikovnej asi jako oni, ale nikdo se mi nezasměje. A i když to nikdy nepochopím, tak pro mě vždy bude Pat a Mat tím nejlepším z Československé krátkometrážní tvorby. "Podobné" jako Tapety, ale o malinko nezáživnější. ()

IllIlIlIIl 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento seriál hodnotím jako celek a ne pouze jeho jednotlivé díly. Pat a Mat jsou opravdu dva výtčníci, kteří dokáží pobavit a jejich nešikovnost mi dělá škodolibou radost. Pat a Mat jsou ,,živou,, ukázkou toho, že humor jde i bezeslov. ()

stration 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pat a Mat jsou pro mě nádhernou ukázkou Čechů. Všechno by chtěli, většinou co nejlevněji, mají pocit, že to ovšem zmáknou sami a i když se to nepovede, chyba není v nich a výsledek je dobrý i tak. Je neuvěřitelný, jaké titěrnosti dovedou výtvarníci vymyslet, jaké detaily promakat. Pro mě naprostý skvost a záležitost, kterou si nenechám ujít. ()

jumas 

všechny recenze uživatele

Tento díl jsem viděl snad 50x a určitě mě nikdy neomrzí. Jezdit po pokoji na strojích na parkety je úplně geniální nápad, který bych si chtěl také vyzkoušet, ale asi na to nikdy nedojde. Nejlepší díl Pata a Mata vůbec. ()

Reklama

Reklama