Reklama

Reklama

Série(8) / Epizody(128)

Hlavní inspirací pro jejich příběhy je manuální nešikovnost. Důležitá však není jen legrace, ale i optimistický postoj Pata a Mata k životu. I když je vše ztracené, nikdy neskládají ruce do klína a nakonec jsou vždy se svým řešením spokojeni. Sláva hvězd rostla až do roku 1995. S novým tisíciletím se Pat a Mat vracejí opět na scénu v nových příbězích. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Krt.Ek k tomuto seriálu (3)

Pat a Mat (1979) 

Bezpochyby boží (legendární, úchvatné, nezapomenutelné,... - zkrátka si dosaďte své nejmilovanější kladně zabarvené přídavné jméno), neoddiskutovatelně jeden z nejlepších večerníčků, který u nás vznikl, možná dokonce i ten nejlepší... ()

Kapr (2018) (S07E10) 

Mám radost, že se to tentokrát obešlo bez krve - a když už vím, s kým mám tu čest, čekal bych, že krvácet bude spíše než ryba, buď Pat, nebo Mat nebo zároveň/postupně oba (popálenina se zchladí, sklo se dá zasklít, ale za předpokladu, že by se pánové trefili přímo na hlavičku (lol), by kaprovi život nikdo nevrátí) -, a sardinky taky přijdou k chuti, nadto o Vánocích v zahraničí frčí i bizarnější pokrmy. ;-) Stream zde, tak se hoďte do vánoční nálady. A třeba náhodnému kolemjdoucímu pomůže i toto. :-) ()

Bramborový salát (2018) (S07E11) 

Za nápad připravovat bramborový sálat v neckách za pomoci motorizovaného (vrtačkou) kráječe (čti: tenisové rakety; Vaškovo srdce musí plesat z multifunkčností jeho oblíbeného nástroje a z toho, jak jsou lidé vynalézaví)... nemáte-li necky (kdo má dnes doma necky?!), namíchejte ho ve vaně, tím nic nezkazíte! Stream zde, tak se hoďte do vánoční nálady. A třeba náhodnému kolemjdoucímu pomůže i toto. :-) ()

Reklama

Reklama