Reklama

Reklama

Série(8) / Epizody(128)

Hlavní inspirací pro jejich příběhy je manuální nešikovnost. Důležitá však není jen legrace, ale i optimistický postoj Pata a Mata k životu. I když je vše ztracené, nikdy neskládají ruce do klína a nakonec jsou vždy se svým řešením spokojeni. Sláva hvězd rostla až do roku 1995. S novým tisíciletím se Pat a Mat vracejí opět na scénu v nových příbězích. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele WANDRWALL k tomuto seriálu (11)

Pat a Mat (1979) 

Každý, kdo čte mé komentáře, tak ví, co si o této nenápadné, ale velice nebezpečné dvojici myslím. ()

Dílna (1979) (S01E02) 

Tady se tedy zrodili tihle kutilové.No kde jinde, než v dílně tráví většinu času. Krásný "dokument" o časech, kdy a jak vlastně začínali. Díky tvůrcům, že i mě dovolili nahlédnout, kde to vlastně začínali. Ve starších dílech o dílně nebyla ani zmínka. ()

Křížovka (1982) (S01E15) 

Moc čitelné, moc povrchní! Zde této dvojic nevěřím jejich zaujetí pro věc! Ale pointa ujde, to rozhodně. ()

Střecha (1990) (S02E05) 

Asi by nikdo z vás nechtěl, aby mu tihle dva dělali střechu. když ji dělají pro sebe, tak ať si ji dělají jak chtějí. Ale já bych takové řemeslníky nechtěl potkávat. A musím! ()

Kabriolet (1993) (S03E07) 

No jistě. Po změně režimu si i PAT a MAT dovolili trochu luxusu. A tak si vybrali kabriolet. A vyrazili. Ale ani tak pěkné auto na začátku filmečku se nedožilo konce filmečku v původním stavu. tehdy o šrotovném nebyla nikde ani zmínka. Jak jen předešli dobu! O kolik let! ()

Kulečník (1994) (S03E09) 

Zkusili to, ale hned po začátku se jejich snažení se hru naučit začala jako obvykle hroudit. Jejich destrukce je na děti katastrofická. jestliže hudba Mozarta údajně zvyšuje inteligenci, potom tato dvojice ji nepochybně snižuje! A díl "Kulečník" je toho smutným dokladem. ()

Bodygárdi (2003) (S04E11) 

Než Pat a Mat přijdou na to, jak si zachránit prý cenný kus, i když každý divák vidí, že je to padělek, tak by jim ho i průměrný zloděj vzal i s hodinkami co jeden z nich nosí na rukou! Pro nepřesvědčivost musím dát jen jednu hvězdičku. ()

Velikonoční vajíčko (2003) (S04E13) 

Třebaže zde se jedná patrně o díl, kde dochází k nejmenším materiální ztrátám, které tihle dva způsobují, tak jejich vliv na naše národní hospodářství je nezpochybnitelný. 89 procent lidí to hodnotí kladně. A to chceme žít v pěkné a blahobytem a spokojeností oplývající zemi! ()

Štíhlá linie (2003) (S04E14) 

Jasný návod, jak dostat bulimii, anorexii a žaludeční vředy. Zakázat!!! ()

Automat (2003) (S04E15) 

To měl být hlavní triumf socialismu. V každé ulici automat. Přijdeš a vezmeš si kolik čeho potřebuješ. Potom si nebudou lidi závidět. nebudou mít důvod. A jediné co budou řešit je jejich duchovní růst! právě tihle dva mě přitom tuhle myšlenku připomenuli! Děkuji, vy dva šašounci! ()

Autodráha (2003) (S04E16) 

Nesnáším, když si někdo neumí hrát na autodráze. A tahle dvojice mi do konce života už znechutila hrát si na autodráze. Pěkně Vám děkuji. MATE a PATE! ()

Reklama

Reklama