Reklama

Reklama

Série(8) / Epizody(128)

Hlavní inspirací pro jejich příběhy je manuální nešikovnost. Důležitá však není jen legrace, ale i optimistický postoj Pata a Mata k životu. I když je vše ztracené, nikdy neskládají ruce do klína a nakonec jsou vždy se svým řešením spokojeni. Sláva hvězd rostla až do roku 1995. S novým tisíciletím se Pat a Mat vracejí opět na scénu v nových příbězích. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele lamps k tomuto seriálu (4)

Pat a Mat (1979) 

Tak tohle je pro mě naprostá srdcovka. Co ti dva už všechno zbabrali, a stejně mě nikdy nepřestanou překvapovat. Člověk by čekal, že z toho vyrostu a budu se na to dívat trochu víc skepticky, ale když to prostě nejde, já se můžu vždycky smíchy potrhat. A jen tak pro zajímavost... Na dovolené v Chorvatsku jsem brousil na nějakejch arabskejch kanálech a mezi všemi lehce oděnými dívkami vrhajícími vyzývavé pohledy, koho nevidím... Pat a Mat osobně! ()

Stěhování (1982) (S01E10) 

Fenomenální. Takové stěhování by mě taky bavilo... ()

Porucha (1985) (S01E27) 

Geniální, můj nejoblíbenější díl!! ()

Štíhlá linie (2003) (S04E14) 

A pak že nové české díly nemají kvalitu! Ani si nepamatuji, kdy jsem se naposledy takhle nasmál. Ono podívat se do zrcadla někdy opravdu vyžaduje velkou odvahu.:-) ()

Reklama

Reklama