Reklama

Reklama

Série(8) / Epizody(128)

Hlavní inspirací pro jejich příběhy je manuální nešikovnost. Důležitá však není jen legrace, ale i optimistický postoj Pata a Mata k životu. I když je vše ztracené, nikdy neskládají ruce do klína a nakonec jsou vždy se svým řešením spokojeni. Sláva hvězd rostla až do roku 1995. S novým tisíciletím se Pat a Mat vracejí opět na scénu v nových příbězích. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele dANo k tomuto seriálu (7)

Tapety (1979) (S01E01) 

Jednoznačne najvtipnejšia pointa z celého seriálu príbehov týchto dvoch nemotorníkov. Scénka, ako jeden z nich zabalený do tapety vyklepáva S.O.S. metlou, neuveriteľne rozosmiala aj môjho takmer 3-ročného syna... :o)) ()

Garáž (1979) (S01E06) 

Ten maľovaný náčrt, ako sa dostať autom do garáže, je určite jeden z tých nápadov, vďaka ktorým sú títo dvaja nešikovní hrdinovia nesmrteľní... ()

Gramofón (1981) (S01E08) 

Veru, jedna z najlepších častí "A je to!". ()

Malování (1982) (S01E13) 

V tomto prípade je záver fakt drsný, lebo keď si zoberiem, ako sa im to nakoniec po všetkých tých krkolomných kúskoch podarilo vymaľovať, tak ten "čierny koniec" si asi fakt nezaslúžili... :o)) ()

Déšť (1983) (S01E21) 

Ten nápad s priviazaním celého domu bol fakt úžasný, takže ten záver bol síce očakávaný, ale aj napriek tomu brutálne vtipný... ()

Vinaři (1984) (S01E23) 

Vydarená časť, kde si tí dvaja majstri celkom slušne vypijú... dosť dobre som sa pobavil. (Ináč, môj najobľúbenejší diel, asi aj vďaka tej hviezdičke v jeho úvode.:) ()

Brusle (1984) (S01E24) 

Tento diel je krásny hlavne vďaka záverečnej korčuliarskej pasáži, ktorá je vysoko umelecká... :o)) Ako vždy, títo dvaja vedia aj pri upratovaní chalupy spraviť neuveriteľné veci, v tomto prípade zo záhradky "zimný štadión". ()

Reklama

Reklama