Reklama

Reklama

Série(8) / Epizody(128)

Hlavní inspirací pro jejich příběhy je manuální nešikovnost. Důležitá však není jen legrace, ale i optimistický postoj Pata a Mata k životu. I když je vše ztracené, nikdy neskládají ruce do klína a nakonec jsou vždy se svým řešením spokojeni. Sláva hvězd rostla až do roku 1995. S novým tisíciletím se Pat a Mat vracejí opět na scénu v nových příbězích. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze uživatele Davies182 k tomuto seriálu (6)

Tapety (1979) (S01E01) 

Jsem šikovnej asi jako oni, ale nikdo se mi nezasměje. A i když to nikdy nepochopím, tak pro mě vždy bude Pat a Mat tím nejlepším z Československé krátkometrážní tvorby. Díl s tapetami byl nejlepší v zatapetování hlavní postavy :-). ()

Obraz (1979) (S01E05) 

Jsem šikovnej asi jako oni, ale nikdo se mi nezasměje. A i když to nikdy nepochopím, tak pro mě vždy bude Pat a Mat tím nejlepším z Československé krátkometrážní tvorby. Tak tohle je asi nejnezapomenutelnější díl ze všech, scénka s kobercem nemá chybu. ()

Garáž (1979) (S01E06) 

Jsem šikovnej asi jako oni, ale nikdo se mi nezasměje. A i když to nikdy nepochopím, tak pro mě vždy bude Pat a Mat tím nejlepším z Československé krátkometrážní tvorby. ()

Malování (1982) (S01E13) 

Jsem šikovnej asi jako oni, ale nikdo se mi nezasměje. A i když to nikdy nepochopím, tak pro mě vždy bude Pat a Mat tím nejlepším z Československé krátkometrážní tvorby. Jeden z těch lepších dílů! ()

Střecha (1990) (S02E05) 

Jsem šikovnej asi jako oni, ale nikdo se mi nezasměje. A i když to nikdy nepochopím, tak pro mě vždy bude Pat a Mat tím nejlepším z Československé krátkometrážní tvorby. Kdybych měl spočítat, kolikrát šlo v tomhle dílu o život! ()

Parkety (1992) (S03E05) 

Jsem šikovnej asi jako oni, ale nikdo se mi nezasměje. A i když to nikdy nepochopím, tak pro mě vždy bude Pat a Mat tím nejlepším z Československé krátkometrážní tvorby. "Podobné" jako Tapety, ale o malinko nezáživnější. ()

Reklama

Reklama