Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lázeňská komedie plná zlodějů a podvodníků, převleků, trapasů a nedorozumění, ale především bláznivého humoru... Televizní komedie scenáristky Anny Vovsové a režisérky Zuzany Zemanové Šejk se odehrává v malých léčebných lázních někde na severu Čech. Podařená partička ochotnických herců se zde skrývá před zákonem, aby se co nejdříve dostala do ciziny a unikla tak zaslouženému trestu za vyloupené klenotnictví. Rozpory však neexistují pouze uvnitř této skupinky, ale i mezi ředitelem lázní a ženským personálem, především mezi ředitelem a jeho vlastní dcerou, masérkou. Ta mu odepře poslušnost a dává výpověď ve chvíli, kdy náhrada za ni neexistuje. To vše přináší řadu komediálních situací, ve které nechybí ani převleky mužů za ženy a není v nich nouze o smích. Komedie Šejk tak připomene slavnou a úspěšnou divadelní hru i film Charleyova teta. Televizní film Šejk má ctižádost stát se situační crazy komedií, tedy žánrem, který na naší obrazovce v rámci dramatické tvorby absentuje. V hlavních rolích se představí Jaroslav Dušek v roli ředitele lázní a Miroslav Táborský v úloze vydařeného šejka. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

aallff

aallff (hodnocení, recenze)

opravdu odpad-to snad není ani možné co se dá dnes natočit za šmejd-katastrofa a divím se hercům,že do toho vůbec jdou a dělají ze sebe hlupáky před celým národem-nahba !!!

Máchal

Máchal (hodnocení, recenze)

Neco tak priserneho se casto nevidi.Ocekaval jsem, ze to bude brak, ale i braky dokazi byt vtipne, tohle je ubohost sama, a vubec, slovu ubohost tento vytvor dela ostudu ! Vydrzel jsem se divat asi 20min, ale uz to me stalo dost premahani.Trapnost nad trapnost !

Mikecat

Mikecat (hodnocení, recenze)

Ved už prestaňte chrlit jeden odpad za druhým,radšej natočte 2 filmy,ale poriadne trháky,čo budú stáť zato!!!!!!!!!!!!

Dadel

Dadel (hodnocení, recenze)

Deimos: Máš chybu ve výpočtu. Správně tam má být 51% !!!

alanwilder

alanwilder (hodnocení, recenze)

Je pravda, že se bohužel natáčejí ještě horší filmy, ale tohle i přes spoustu možností, bylo pitomoučké:-(

Paulie

Paulie (hodnocení, recenze)

I já bohužel můžu za tuhle hrůzu. Neboť jak blbec platím koncesi za ČT.

Reklama

Reklama