Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dokument ze zimních olympijských her. Sestřih nejdůležitějších okamžiků ze všech olympijských sportovních soutěží. Největší prostor je věnován spanilé jízdě našich hokejistů ke zlatým medailím, včetně velkolepého přivítání ve vlasti. (oficiální text distributora)

Recenze (154)

Paxxx.cz 

všechny recenze uživatele

Nejkrásnější hokejový rok mého života. Jednak si do dneška pamatuji jak jsem s nadšením pravidelně sledoval každý zápas národního týmu a jakou obrovskou radost a hrdost jsem cítil když Petr Svoboda střelil svůj nejslavnější gól kariéry. Navíc jsem i v tomhle roce potkal poprvé osobně Jágra na exhibičním utkání Jágr teamu v Třinci kde se mi i podepsal :-). ()

G_I_S_M_O 

všechny recenze uživatele

Žádný čech na tento moment nikdy nezapomene. Dokonce i já si to jako v tu dobu skoro osmiletej prcek pamatuju. Skvělej dekument, při kterém se mi vždy spustí slzy štěští a člověk je pak hrdý, že je čech a aspoň na chvíli zapomene na naší zkorumpovanou vládu a další věci nebo lidi, který kurví naší zem. ()

Reklama

liborek_

všechny recenze uživatele

Hodnotit nehodlám, poněvadž na rozdíl od bráchy, který si toto pouštěl pořád dokola, je mi dokument o jednom hokejovém turnaji celkem ukradený. Jen ve mně vzklíčila potřeba podělit se o názor, že výrok "přepište dějiny" řadím mezi nejstupidnější, jaké jsem ve svém životě občasného televizního diváka zaslechl. A mou prudérní zaujatostí neotřese ani omluva, že šlo o výstup neovladatelného afektu živeného grandiózním sportovnědiváckým orgasmem :-) Dějiny přepisuje jen chňoupek. ()

Stružák 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejvíc přeceňovaných filmů na ČSFD. Zatímco tu většina hodnotí výkon českého týmu (který je samosebou na pět hvězdiček), já budu hodnotit dokument jako takový. Ten obsahuje všechny výsledky a veškeré základní informace k turnaji. Chybí mu ale něco navíc – více rozhovorů s hráči, trenéry, více "živých" komentářů, pohledy do zákulisí atd. Jako vzpomínka na Nagano hezké, ale jako dokument nuda. ()

Rocky88 

všechny recenze uživatele

Mnozí tady hodnotí výkon týmu a zážitek, jaký jsme z toho všichni měli. I já jsem samozřejmě rád, že jsem to mohl zažít na vlastní kůži a i teď při pomyšlení na tento úspěch mi leze mráz po těle a do očí se derou slzy dojetí. Nicméně dokument je pouze sestřihem momentů, rekapitulace. Nic navíc - rozhovory, zajímavosti ze zákulisí, více okolností o turnaji. Na koukatelnosti se nejvíce podílí samozřejmě úspěch samotný, ale i komentáře komentátorů. Jako dokument průměr. ()

Galerie (27)

Zajímavosti (10)

  • Slovensko obsadilo na turnaji 10. miesto po 2 prehrách, 1 remíze a 1 výhre s negatívnym skóre 11:13. (Marek1991)
  • Ve 27. minutě se na obrazovce objeví tabulka, kde je na prvním místě Rusko s pěti body. Ve skutečnosti však mělo bodů šest. (Yokolobuna)
  • „Žádný problém v tom nevidím. Na dvě hodiny prostě zapomenu na to, že nějaký kanadský pas mám, stejně tak i na to, že Eric Lindros je můj výborný kamarád“, povedal autor víťazného gólu pred dôležitým semifinálovým zápasom s Kanadou, ktorý emigroval v roku 1984. (Marek1991)

Reklama

Reklama