Reklama

Reklama

Tento akcí nabitý animovaný Batman staví proti hlavnímu superhrdinovi zvláštního nového nepřítele, postavu zvanou Red Hood, která terorizuje Gotham City. Tento zlý chlapík řídí organizovanou kriminální scénu ve městě a stává se postrachem ulic, ale Batman brzy zjistí, že Red Hood chce něco víc, než jen peníze... Každou noc vychází Batman z příšeří a chrání obyvatele Gotham City před fantomy. Ale poslední dobou se jiný samozvaný ochránce veřejného blaha plíží ulicemi a jeho nemilosrdné metody spíše nahánějí hrůzu, než aby přinášely uklidnění. Ďábelský padouch, který jakoby znal každý Batmanův krok, si klade za cíl vyčistit ulice Gotham City jednou provždy a současně chce zničit i samotného netopýřího ochránce pořádku. Teď, když Red Hood započal velmi selektivně likvidovat gothamské podsvětí, objeví se znovu Joker, aby se vysmál odvěkému nepříteli tím, že vykope nějaké kostlivce, kteří měli raději zůstat pohřbeni. (HBO Europe)

(více)

Recenze (183)

987Castiel 

všechny recenze uživatele

Podľa viacerých komiksových fanatikov je Under the Red Hood najlepšia animovaná Batmanovka a nie je dôvod protirečiť. Dej, tempo, hudba, animácia a nonstop akcia. DC si dáva záležať, svedčia o tom aj mená dabérov. ()

kolly13 

všechny recenze uživatele

Výjimečný animák, hrubý nákres s detaily a odsýpajícím dějem. Jenže studené prsty nudy na mne sáhly několikrát, v druhé části zejména, tedy nemohu dát více hvězd. ()

zekon 

všechny recenze uživatele

Slabé a velmi zmatené. Akce je ve filmu spousta ale je to takové plácání do větru. Něco tomu prostě chybělo a připadlo mi že autor chtěl vtěsnat všechno z komiksu do jednoho filmu. Gotham Knight byl lepší, temnější takový batmanovštější. ()

WHMMD 

všechny recenze uživatele

Akcia, tempo, výbuchy, superhrdinovia, superzločinci a Robin na kvadrát. Na animák príjemný nadštandard. ()

erazmus 

všechny recenze uživatele

Sice je vám od začátku jasné, o čem film asi bude, ale nakonec, i když se samozřejmě nemýlíte, je to přeci jen o něčem trochu jiném. :-) Co mě velmi bavilo je fakt, že se zde objevuje plno postav z komiksů a film na komiksy i náznakově odkazuje. Je to rozhodně příjemná změna od hraných filmů s Batmanem. Teprve zde jsem měl pocit, že se dívám na zfilmovaný komiks ne na film jím inspirovaný (hodně dělá i zvolený typ animace a její provedení). Charaktery postav sedí perfektně. Co mi ale vadilo je nereálná odolnost hlavních hrdinů i padouchů, kteří si s ní nezadají s postavami z Matrixu... Jinak je ale film velmi příjemné osvěžení, je svižný, jednoduchý, ale ne hloupý. ()

Hellbilly 

všechny recenze uživatele

Veľmi solídne. Dobrá temná atmosféra, vcelku prepracované postavy, poňatie v štýle Nolanovej série a skvelo vygradované finále. Joker je cool ako vždy, aj keď zamrzí že ho už nedabuje skvelý Hamill. 4* ()

joklik12 

všechny recenze uživatele

Doporucujem fanusikom animovanych filmou a obvzlast tym ktory maju radi batmana je to akcne cely cas som sa nenudil pri tomto filme som si uzival pohodu a krasu kreslenych filmov ()

vlk++ 

všechny recenze uživatele

Animáček s vysokým hodnocením, které ovšem šlo tak trochu mimo mě. Příběh dobrý, animace ve stylu komiksů (sice 3D ale ne à la Shrek), stopáž rozumná, takže dávám 3*, ale jinak nic, co by se mi nějak trvaleji vrylo do paměti. ()

Hrobař 

všechny recenze uživatele

Batman nikdy nebyl úplně můj šálek kávy, ale tohle mě bavilo. Povedená animace, pár hlášek a skvělej Joker. Povedenej animák ()

Wez 

všechny recenze uživatele

super animák,dokonce zjišťuju,že se mi ty animáky začínají líbit i víc,než hrané filmy(pominu li tedy dva netopýry od Tima Burtona,kteří jediní dosahují komixových kvalit,ten zbytek,včetně těch Nolanových paskvilů tomu nesahá ani po paty).Akce je tu od začátku až do konce,vsuvky z minulosti velice povedené a parádně dokreslí příběh,animace opět na jedničku a propracovaný scénář.Výborný zážitek ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Tak z tohoto zase tak udělaný nejsem. Mnohem zábavnější jsou animáky s celou Ligou. Red Hood mě místy až nudil. Je zajímavé nakolik dokážou komiksoví úchyláci zvednout hodnocení. ()

creTin 

všechny recenze uživatele

Výborný batmanovský koktejl, ale zas mám pocit, že se tu staví na unikátním Jokerově charakteru. Ten je zárodkem celého konfliktu a zároveň i jeho kořením. Bez něj, těžko představovat. Batmana holt vždycky dělali jeho soupeři. Takže zaplaťpánbůh, že to nejsou žádný sráči. I když Red Hood ... ()

Paladin78 

všechny recenze uživatele

Ano, je to kreslené, ano, nedávali to v kinech, ale to nic nemění na tom, že se jedná o vysoce kvalitní podívanou. Ze čtyř kreslených Batmanů jednoznačně nejlepší. A troufnu si tvrdít, že, pokud budu počítat i hrané filmy, obsadí tento "animáč" pěkné čtvrté místo. Po posledním a prvních dvou dílech. ()

Akatsuki 

všechny recenze uživatele

Každá hvězdička v mém hodnocení odpovídá určité kvalitě tohoto animovaného Batmana. Začněme animací, která je oproti standardu vysloveně povedená. 3D sekvence ani tak nebijí do očí, skvěle je dosaženo třetího prostoru i v 2D animaci (pasáž, kdy Batman ve svém bat-letounu pronásleduje Red Hooda prchajícího v autě, mi připomenula GTA na PS1 - ale to je můj osobní retro-moment). Další hvězdička za okouzlující hudební podkres, který celkem navozuje atmosféru podobnou Nolanově trilogii. Třetí hvězdička bude za příběhovou linii - tolik protivníků a přátel spojit do kompaktního celku a navíc neublížit na pozornosti věnované protagonistům, to už je pozoruhodné. Potleskuhodnou kvalitou je pak dabing - obzvláště tato pětice pánů: Bruce Greenwood (Batman / Bruce Wayne), Jensen Ackles (Red Hood), John DiMaggio (Joker), Neil Patrick Harris (Nightwing) a Jason Isaacs (Ra's al Ghul). Poslední hvězdička je za výsledný dojem, Jensena ve filmu o Batmanovi (viz I´m Batman) a scénu Black Maska s Jokerem. Pro mě zkrátka pětihvězdičková záležitost. ()

Adam_666 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo super.parádní akce.ikdyž je to pro děti,tak mňa to hodně vzalo :D no nakonec jsem se i dojmul. Dík za jokera,za toho zkurvenýno sráča ()

Reklama

Reklama