Reklama

Reklama

Tvůj snoubenec, můj milenec

  • USA Something Borrowed (více)
Trailer

VOD (1)

Darcy chystá své kamarádce Rachel překvapení k 30. narozeninám. Je to mladá, svobodná právnička z New Yorku, zatímco Darcy je volnomyslná, Rachelin pravý opak. Darcy je zasnoubená s Dexem. Je to spolužák Rachel z vysoké školy, kdy oba spolu trávili mnoho času, ale když se jednoho dne objeví Darcy. Ta začne s Dexem flirtovat poté, když jí Rachel řekne, že není jeho přítelkyně. A tak se Dex a Darcy dají dohromady. Rachel má blízkého přítele Ethana, který je také jejím důvěrníkem. Darcy se na večírku opije, a tak ji Dex odvezme domů. Záhy se vrátí pro její kabelku a zastihne zde Rachel. Opilá dívka se zmíní o tom, jak se do něj zamilovala na právnické fakultě. Cestou v taxi, se ona omlouvá a on ji políbí. Nakonec se probudí spolu v posteli. Situace mezi Rachel a Dexem je lehce neúnosná, protože plány na svatbu pokračují a Darcy pořádá v Hamptons častá setkání s Rachel. Rachel říká, že má sex s jinými muži, nejprve říká že se společným kamarádem Marcusem, pak zase s Ethanem. Darcy sdělí Rachel, že jednou podvedla Dexe s kolegou z práce, což Rachel překvapí. Ethan je z Rachel frustrovaný, protože se proti Darcy nikdy nepostavila. Chce aby Darcy řekla, že má poměr s Dexem a že ho miluje, ale Rachel to odmítá. Lhaní ale Ethana brzy otráví a snaží se partě říct o Dexovi a Rachel, ale dívka ho okamžitě utne úderem do obličeje. Dexova matka je štěstím bez sebe z nadcházející svatby. Měsíc poté, co se spolu vyspali, se Dex pokouší mluvit s Rachel o tom, co je mezi nimi, že se vlastně milují. Vymluví se oba na pracovní povinnosti a 4. července nejedou na Darcy organizovaný víkend do Hamptons. Když pak spolu procházejí New York, narazí na Dexovo rodiče. Dex se snaží dostat od otce radu, jak se zachovat v takové situaci, ale ten mu dá jasně najevo, že povinností je, vzít si Darcy... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (197)

Likan7 

všechny recenze uživatele

A miluje B, B miluje A, ale bude si brát C, která B podvádí s D, A je nejlepší kamádka C, ale vyspí se s B. B neví jestli A nebo C. A tak je to celý film.. Fejkový Tom Cruise tu fňuká, rozhoduje se mezi svou životní láskou, se kterou si očividně rozumí, mají se rádi a očividně se milují a krásnou Kate Hudson, kterou by divák chtěl uškrtit po 20 minutách filmu. A když je tu alespoň Krasinski, jedná sympatická postava nad věcí, která udržuje ve filmu nějaký humor a člověk mu přeje, najednou ho odlifrují do Londýna... Není to vyloženě špatný, má to dobrý části. Hudson tu blbou ženskou hraje skvěle, ale s lepším scénářem by jsme tady měli mnohem lepší hodnocení. ()

Ephemeris 

všechny recenze uživatele

Každá nevesta by mala mať niečo modré, pretože modrá je farbou vernosti. Niečo požičané od inej šťastnej nevesty, aby to zabezpečilo šťastie aj jej. Niečo staré, čo bude chrániť jej budúce dieťa. No a niečo nové, čo symbolizuje nový začiatok. Do ľavej topánky mincu pre šťastie a prosperitu. Toľko k anglo-saskej mytológii a symbolike. A teraz nech mi niekto povie, že všetky tieto veci niekomu mohli zabezpečiť skutočné šťastie. No asi ťažko, drahí veriaci! To už je ozaj zmysluplnejšie požičať si rovno chlapa svojej najlepšej celoživotnej kamarátky. Na večerný klystír mozgu takýto film úplne stačí, ale to je asi tak všetko. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele

Popravde som typ človeka, ktorý si veľmi rád pozrie aj romantickú komédiu, nič proti tomu žánru nemám a celkom dobre sa viem pri ňom pobaviť a oddýchnuť si, ale keď natrafím na podobnú stupiditu, kde ma 99% rozhodnutí hlavných hrdinov dostáva do agónie a pocitu, že sú všetci dementný, to neprehliadnem ani ja. Teda dosť stupídny scenár, pár svetlých vtipných chvíľ, jediné klady hodnotím scénu s tancom a potom master head s bedmintonovou palicou a za to 34%. ()

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $35miliónovTržby USA $39,046,489Tržby Celosvetovo $65,084,116Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,554,146 //počet predaných kusov 69,216Tržby za predaj DVD v USA $6,104,320 //počet predaných kusov 400,921║ Neskutočne zdĺhavý gýč, väčšiu hrôzu som si nevedel predstaviť. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Takový počet nesympatických a dementních postav na metr čtvereční jsem už dlouho neviděl. Hlavní hrdinka je nerozhodná naivní pipka, která nechá každýho s ní vorat. Její nejlepší kamarádka je ta nejnesympatičtější ženská na planetě, která pořád jenom chlastá a řve a už po 2 minutách jsem jí chtěl uškrtit kabelem od dvd přehrávače(to, že jí hraje Kate Hudson, už je jen taková třešinka na dortu). No a pak je tu ještě hlavní milenecký objekt těchto dvou ženštin, kterého hraje ten nejpovrchnější model z reklamy na šampón, který snad ani sám neví jak se jmenuje. K tomu si připočtěte další několik debilně napsaných postav, ještě hůře napsaný scénář a máte tady jednou z nejbřečkovitějších romantik za posledních pár let. A to, že to celé dopadne jinak, než jste čekali je pro tentokrát velký zápor.Člověk totiž tak nějak aspoň povědomě čeká (a doufá), že hlavní hrdinka Kate Hudson uškrtí, modela shodí pod vlak a uteče s Johnem Krasinskim, jediným sympaťákem a kladem celého filmu. Jenže ani to se člověku nepoštěstí, všichni debilové si padnou kamarádsky okolo ramen a sympaťák skončí sám někde v cizině. No prostě humus. To, že jsem vám vyspoileroval konec tentokrát berte jako laskavost, aspoň už se na tuhle zrůdnost nemusíte koukat. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy Dex (Colin Egglesfield) mluví s Rachel (Ginnifer Goodwin) u ní před domem na schodech, Rachel vystoupí z domu a následny si dá ruce za záda, po střihu je však má podél těla (dandislav1991)
  • Kate Hudsonová a Steve Howey si zahráli zamilovaný pár již dříve, a to v komedii Válka nevěst (2009). (Mr.Hudson)

Reklama

Reklama