Reklama

Reklama

Tvůj snoubenec, můj milenec

  • USA Something Borrowed (více)
Trailer

VOD (1)

Darcy chystá své kamarádce Rachel překvapení k 30. narozeninám. Je to mladá, svobodná právnička z New Yorku, zatímco Darcy je volnomyslná, Rachelin pravý opak. Darcy je zasnoubená s Dexem. Je to spolužák Rachel z vysoké školy, kdy oba spolu trávili mnoho času, ale když se jednoho dne objeví Darcy. Ta začne s Dexem flirtovat poté, když jí Rachel řekne, že není jeho přítelkyně. A tak se Dex a Darcy dají dohromady. Rachel má blízkého přítele Ethana, který je také jejím důvěrníkem. Darcy se na večírku opije, a tak ji Dex odvezme domů. Záhy se vrátí pro její kabelku a zastihne zde Rachel. Opilá dívka se zmíní o tom, jak se do něj zamilovala na právnické fakultě. Cestou v taxi, se ona omlouvá a on ji políbí. Nakonec se probudí spolu v posteli. Situace mezi Rachel a Dexem je lehce neúnosná, protože plány na svatbu pokračují a Darcy pořádá v Hamptons častá setkání s Rachel. Rachel říká, že má sex s jinými muži, nejprve říká že se společným kamarádem Marcusem, pak zase s Ethanem. Darcy sdělí Rachel, že jednou podvedla Dexe s kolegou z práce, což Rachel překvapí. Ethan je z Rachel frustrovaný, protože se proti Darcy nikdy nepostavila. Chce aby Darcy řekla, že má poměr s Dexem a že ho miluje, ale Rachel to odmítá. Lhaní ale Ethana brzy otráví a snaží se partě říct o Dexovi a Rachel, ale dívka ho okamžitě utne úderem do obličeje. Dexova matka je štěstím bez sebe z nadcházející svatby. Měsíc poté, co se spolu vyspali, se Dex pokouší mluvit s Rachel o tom, co je mezi nimi, že se vlastně milují. Vymluví se oba na pracovní povinnosti a 4. července nejedou na Darcy organizovaný víkend do Hamptons. Když pak spolu procházejí New York, narazí na Dexovo rodiče. Dex se snaží dostat od otce radu, jak se zachovat v takové situaci, ale ten mu dá jasně najevo, že povinností je, vzít si Darcy... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (197)

Sany33 

všechny recenze uživatele

Popravde som typ človeka, ktorý si veľmi rád pozrie aj romantickú komédiu, nič proti tomu žánru nemám a celkom dobre sa viem pri ňom pobaviť a oddýchnuť si, ale keď natrafím na podobnú stupiditu, kde ma 99% rozhodnutí hlavných hrdinov dostáva do agónie a pocitu, že sú všetci dementný, to neprehliadnem ani ja. Teda dosť stupídny scenár, pár svetlých vtipných chvíľ, jediné klady hodnotím scénu s tancom a potom master head s bedmintonovou palicou a za to 34%. ()

joker30 

všechny recenze uživatele

Toto šlo uplne mimo mna, Dost sa stotoznujem s jednym komentarom tu (on dal odpad ja som trosku zhovievavejsi) Trápna komedia o tom že pre žensku je pravy chlap ktory si bere inu ktoru nemiluje a nema gule sa ktomu priznat, nakoniec sa to vyriesi akosi samo a pre nu on ostava obrovsky geroj , samozrejme aj kamoska jej odpusti. Vsetci sa tam stale culia , su dokonali aj ked su zmoknuti na ulici. PS vrcholne trápna scéna je hlavne badminton pre fajnšmekrov oplatí sa vidieť. ()

Reklama

Erinien 

všechny recenze uživatele

Chemie mezi hlavními herci vůbec nefunguje. Děj sice není předvídatelný a konec se těžko odhaduje, ale v půli filmu jsem si říkala: ať už to skončí. Herci se snaží ale něco tomu chybí. Mám chuť napsat jen WTF. Aktualizace po druhém shlédnutí (zapomněla jsem, že už jsem film viděla a během celého sledování jsem si nevzpomněla, což o něčem vypovídá) Ale napodruhé, mě to bavilo víc. ()

Gore 

všechny recenze uživatele

Patřím do generace, která ještě zažila randění a chození s holkama naživo a jinak než je to teď moderní, přes net, fcb apod., proto můžu říct dle vlastních vzpomínek a zážitků, že tohle je opravdu jak ze života a ne jak tu mnozí píšou, že to není reálný. Právě toto je reálný až moc a proto to má mé sympatie a člověk zavzpomíná, jak dělal ve svých životních rozhodnutích obdobné kopance. Vždycky jsem chtěl slečnu typu jako Rachel (Ginnifer Goodwin), ale vždycky jsem skončil s přesně takovým typem jako Darcy (Kate Hudson), kdy oba typy jsou dobře zahrané. Zdejší hodnocení mě trochu donutilo otálet se zkouknutím tohoto filmu, ale naštěstí jsem na hodnocení nedal a v práci se na to podíval, a strávil tak příjemné skoro dvě hodinky. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Myslím, že jsem si něco natáhla.. Vagínu? Slabší romantický průměr s pár úsměvnými momenty. Od režiséra Sexbomby jsem čekal daleko více. Taneček na vypalovačku od Salt-N-Pepa neměl chybu, o neméně horší byla taky scéna při badmintonu. Vadil mi trochu nudnější děj a nerozhodný Colin "vypadám jak Tom Cruise" Egglesfield. 40% ()

Galerie (72)

Zajímavosti (7)

  • Během natáčení drží muž stojící u terminálu ceduli s nápisem "L. Greenfield", což je odkaz na režiséra filmu Luka Greenfielda. (Mr.Hudson)
  • Kate Hudsonová a Steve Howey si zahráli zamilovaný pár již dříve, a to v komedii Válka nevěst (2009). (Mr.Hudson)
  • Ve scéně, kdy Dex (Colin Egglesfield) mluví s Rachel (Ginnifer Goodwin) u ní před domem na schodech, Rachel vystoupí z domu a následny si dá ruce za záda, po střihu je však má podél těla (dandislav1991)

Reklama

Reklama