Reklama

Reklama

Kozí příběh se sýrem

  • USA Goat Story 2
všechny plakáty
Trailer 2

Obsahy(1)

Nápaditá pohádka plná fantazie ze sýrového pohádkového království, v níž nechybí humor, s množstvím dětem známých pohádkových postav jako je např. Čertovská babička, vodník a Dlouhý, Široký a Bystrozraký. Volné pokračování úspěšného animovaného filmu Kozí příběh ve 3D animaci ze středověkého prostředí staré Prahy. (Česká televize)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (154)

BMW12 

všechny recenze uživatele

Celkem povedená česká animovaná pohádka. Příběh byl fajn, akorát mi tam moc nesedělo zařazení Dlouhého, Širokého a Bystrozrakého. Ale rozhodně se mi to líbilo více než první díl. Animace byla v pohodě, nevím proč tolik uživatelů kritizuje animaci, páč já jsem s ní problém neměl, prišla mi dobrá. Samozřejmě tento film nemůžeme porovnávat s americkými animáky, ale myslím si, že je to velice slušně natočená animovaná pohádka s celkem dobrým příběhem a dobrou animací. Oceňuji, že Češi taky dokáží natočit na naše poměry kvalitní animák. ()

anli 

všechny recenze uživatele

Příběh kozy pokračuje a tentokrát se sýrem.Vizuální stránka se nám o trochu zlepšila(pořád to ale není nic moc),scénář je mnohem více pohádkový a má spád a i nějaké ty nápady,takže už se jasně dá mluvit o rodinném filmu,který je určen především pro děti a ty si ho opravdu užijí-zábavné postavy,pohádkoví hrdinové,chytlavá písnička a ...oblíbená koza.Pořád tu ale tvůrci mají moc vaty,která vyplňuje nedostatky ve scénáři a mezery v režii.Chce to víc nápadů a větší tah na branku,ale nedopadlo to zase tak špatně.Film je především určen dětem a ty budou jistě nadšené.Vše doplňuje opět skvělý dabing,takže po chvíli přemýšlení dávám zasloužených 55% a tvůrci nám v dalším díle jistě dozrají.P.S.Tomuhle filmu dát odpad,znamená naprostou absenci fantazie ,nenávidět pohádky nebo se osobně mstít-tedy žádnou objektivitu. ()

Reklama

majo25 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie Kozieho príbehu je trochu lepšie ako prvý diel, hlavne svojou výpravou a lepšou komičnosťou. Animácia je približne rovnaká, možno o chlp sympatickejšia a príbeh nápaditejší. Čo by som ale z animáku vyškrtol, by boli pesničky - tie sú fakt hrozné. Kvalitou sa to trochu približuje európskemu priemeru, ale na Made in USA to nemá ani náhodou. Hodnotenie: 55% ()

majkl44 

všechny recenze uživatele

Jako film pro děti, kterým je to hlavně určené asi dobrý. Já jsem si v první půli říkal, že to není tak hrozné, jak mi bylo avizováno ze všech stran - vadil mi jen oděv Dlouhého. Druhá část ale dost značně pokulhávala. Přišlo mi, že se tvůrci víc soustředili na efekty a omáčku, kterou celé dílo začali znepříjemňovat, a vytrácel se smysl pro děj. Závěrečná třešnička na dortu v podobě písničky totálně zabila celý film.. Elektrické kytary ve středověku a text písničky pro děti o feudálech a karbidu? Co to sakra...??? ()

Kryton odpad!

všechny recenze uživatele

Může mi někdo vysvětlit, jak je možné, že animace v roce 2012 vypadá jak před 15 lety? To i první díl hry Mafie měl lepší animační sekvence. Tohle je příšerná práce, ale opravdu! Jen jednu věc tvůrci zlepšili - už cílí na publikum. Já však si myslím, že slepé a hluché děti do kin nechodí. Myslel jsem, že se to odrazí ode dna, ale tady se pořád topí v opadním bahně. Někdy se divím, že si někdo myslí, že dělá světovou kinematografii. "A co děti? Mají si kde hrát?" Zde nemají! Hodnocení OST Hudba a písně je snad jediná věc, která je lepší než první díl. 5/10 ()

Galerie (38)

Zajímavosti (17)

  • Film obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • Studio Art And Animation vyvinulo ve spolupráci s Českým vysokým učením technickým nový renderovací program FurryBall určený k přeměně hrubé počítačové 3D sítě bez barev do finální verse se všemi detaily. Doba práce na jednom okně se tak zkrátila z původních dvaceti až čtyřiceti minut na tři až deset minut. Testovat ho začalo filmová studia Disney a Halon Entertainment, přičemž druhé jmenované ho používalo k visualisaci Avataru 2 (2015). Zájem o program projevila také firma Blizzard, která se zabývá vývojem počítačových her. (JoranProvenzano)
  • Hudbu k filmu nahrál pod vedením dirigenta Jana Kučery na české poměry nebývale veliký šedesátičlenný orchestr. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama