Reklama

Reklama

VOD (1)

Pět bývalých členů speciálních jednotek se společně pokusí okrást narkobarona, spustí tím ale řetězec nečekaných důsledků a jejich vztahy budou podrobeny zkoušce. (Netflix)

Diskuze

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Na redditu jsem četl, že je tam určitej TWIST ohledně peněz a prej ten twist může jakoby odůvodnit hloupost postav či co. 

na příspěvěk reagoval tron

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Ne, s vrtulníkem zas takový problém nebyl, protože 250 milionů ve stodolarovkách opravdu váží kolem 2,5 tuny, je na to i počítadlo na googlu.  Ale všechny ty ostatní přesuny peněz byly bizarní. Mula rozhodně neunese 500 kg (prý "jen" 150) a tašky (buď počet nebo váha) taky neseděly. Kdyby vážila kolem 10 kg, museli by jich mít přes 200, což rozhodně neměli. A kdyby měla 50 kg, tak by ta manipulace vypadala úplně jinak než ve filmu. Prostě 5 chlapů nemohlo přesunovat přes 2 tuny tím způsobem jako se to dělo ve filmu.

hawkins

hawkins (hodnocení, recenze)

Film je super. Zalezi len na divakovi co je komu po chuti. Co sa tyka vrtulnika je to viacmenej ok. Nakolko leteli v obrovskej vyske cez pohoria Ánd kde je uz vzduch redsi tak aj samotny vrtulnik ma problem. Takze tym padom jeho kapacita klesa.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Ouwen

Ouwen (hodnocení, recenze)

Rob Roy

A jak na tom jsou akční scény? Je to taktické, přebíjení a je tam nějaká stealth akce,když jde o krádež peněz od drogového bosse?

na příspěvěk reagoval Traceur

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Nikoho neštval ten naprosto nezvládnutý a v příběhu důležitý fakt jak se tu ledabyle pracuje s váhou peněz? 5 borců naloží během půl hodiny 3 tuny bankovek do malé dodávky (která by neuvezla ani poloviční váhu), pak mávnutím ruky odbydou obrovské riziko přetížení vrtulníku (což se stane) a nakonec to bez problémů naloží na pár mul a následně si to i přehazují ručně spoustu kilometrů jako by šlo o papírovou tašku se spodním prádlem. Film mě celkem bavil, ale takhle naivně pracovat s tak důležitým faktem pro vývoj děje se jen tak nevidí.

na příspěvěk reagoval Ouwen

rounen

rounen (hodnocení, recenze)

Afflecka jsem skoro nepoznal.. Je zarostlej jak dědek.. Jojo, kde jsou ty časy Armageddonu Aflecku.. Mládí je krásné starej..

na příspěvěk reagoval Clark_Kent

Sevcik

Sevcik (hodnocení, recenze)

Zájemci jsou Hanks a Will Smith, režírovat by měl J.C.Chandor, ale to už asi z novinek zajisté víte ;)

comendie

comendie (hodnocení, recenze)

Hanks a Depp? spolu na filmovém plátně? To zní jako hodně atraktivní spolupráce , jsem hodně zvědavej co z toho vznikne :)

BILI

BILI (hodnocení, recenze)

Už lepší to ani nemůže být . Depp a Hanks a režírovat bude Bigelow ...wau máme se na co těšit .

Související novinky

Nejsledovanější věci na Netflixu v roce 2019

Nejsledovanější věci na Netflixu v roce 2019

02.01.2020

Přestože dostal Netflix v roce 2019 dva silné konkurenty v podobě Apple TV+ a Disney+, stále se jedná o jednoznačně největší a nejúspěšnější streamovací službu na světě. Důvodů je spousta, když se… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

Kdo navštíví Triple Frontier?

Kdo navštíví Triple Frontier?

20.03.2018

Jen málokterý projekt se v posledních letech rozpadl víckrát než Triple Frontier. V akčním thrilleru od Kathryn Bigelow (Smrt čeká všude) si původně měli zahrát Tom Hanks, Will Smith a Johnny Depp. Z… (více)

Hardy, Tatum a organizovaný zločin?

Hardy, Tatum a organizovaný zločin?

06.01.2017

Akční thriller Triple Frontier se dere na velké plátno už řadu let. Původně ho chystala Kathryn Bigelow, teď se ale drogových gangů, které operují na hranici mezi Paraguayí, Argentinou a Brazílií,… (více)

Reklama

Reklama