Reklama

Reklama

Dvojitý agent

  • USA The Double (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Přes mexickou hranici se do USA dostala skupina ruských agentů. Po půl roce došlo k vraždě senátora Dennise Dardena a to přímo před očima dvou agentů FBI, kteří senátora dlouhodobě sledovali. Pachatel unikl a ani agenti nespatřili jeho tvář. Způsob vraždy ukazuje na ruského nájemného vraha Cassia, který je však podle všeho dávno mrtev. Případ přebírá CIA. Bývalý agent Paul Shepherdson věnoval více jak dvacet let, aby Cassia našel, a tvrdí, že ho zabil. Naproti tomu mladý FBI agent Ben Geary si stoprocentně jistý, že vraždu spáchal Cassius. Má o něm rozsáhlé znalosti a dokonce o něm napsal diplomovou práci, díky které se pak dostal do FBI. Podříznuté hrdlo drátem a navíc způsobem typickým pro Cassia mu dává jistotu. Paul se dozvídá, že jeden z Cassiových spolupracovníků, kterému se říká Brutus, je ve vězení. Paul se domníval, že zemřel a tak společně s Benem za ním zajdou, aby se dozvěděli, kde je Cassius. Aby mu rozvázali ústa, donesou mu rádio, po kterém Brutus již dlouho touží. Ale Paul výslech ukončí s tím, že Brutus lže. Nicméně mu tam rádio nechají. Toho Brutus využije a spolkne baterie, což u něj vyvolá zvracení krve a musí do nemocnice, odkud se mu podaří utéct. Paul s Benem ho pronásledují, a když se rozdělí, aby měli větší šanci Bruta nalézt, Paul Brutovi poví, že on sám je Cassius a podřízne mu hrdlo. Později chce to samé udělat Benovi, ale spatří jeho mladou ženu a rozmyslí si to. Před rodinou mu to nechce udělat. Ben je velmi chytrý a netrvá dlouho a začne Paula podezřívat, že je Cassius. Nechává si své podezření zatím pro sebe, ale Paula sleduje. Mezitím byl v USA spatřen ruský nájemný vrah Bozlovski. Paul za pomoci svých kontaktů zjistí, kde se Bozlovski nachází a zajde za ním. Bozlovski uniká, ale na místě je nalezen muž s podříznutým hrdlem. To Bena ujistí o tom, že Paul je opravdu Cassius. Za pomoci svého kamaráda dají dohromady fotografie ze všech vražd, které provedl Cassius a na všech je vyfotografován i Paul. Jednoho dne najde za stěračem svého vozu fotografii Paula s manželkou a synem a zjistí, že byli zavražděni. Zabil je Bozlovski a Paul zasvětil svůj život pomstě. Zabíjel lidi, kteří měli se smrtí jeho blízkých něco do činění. Zbývá Bozlovski. Paul mu je na stopě a Ben zase na stopě Paulovi... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (147)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Dvojitý agent je jednoduchý jako míchání pudinku, což by mně ani tak nevadilo, protože pudink já děsně rád, ale nesmí se zapomenout ocukrovat. Tím cukrem mám na mysli roli Tophera Grace. Richard Gere je, a klidně se uprskejte, přece jen hráč první ligy, kterému by cucák Topher možná mohl dělat spořádaného synáčka, ale chtít spolu s ním utáhnout celý film, to nemohlo dopadnout jinak, než jako kdybyste si při tom míchání pudinku odběhli na záchod. ()

pirate 

všechny recenze uživatele

Původně jsem zvažoval tři hvězdy, ale díky konci, který nabral na obrátkách, dám hezké čtyři. Ale v procentním hodnocení se nedostanu nad 75%. No, řekl bych, že i tohle bohatě stačí. Nutno zdůraznit, že Gere nenabízí až tak moc akční podívanou, najde se však lehce nadprůměrná zápletka (a ačkoli říkám jen lehce nadprůměrná, tak mě rozuzlení překvapilo). ()

Reklama

DEXTER099 

všechny recenze uživatele

V tomto thrilleru se nám představuje Richard Gere jako tajný agent(další info radši neprozradím,protože bych vyzradil pointu,která je sice brzo odhalena,ale přesto...),který má na starost vystopovat nájemného zabijáka Cassia.Potíž je v tom,že pro mě je zde Richard Gere značně nepřesvědčivý a co se týče snahy tvůrců o nečekanou zápletku ke konci filmu a velké odhalení tak to spíš snad ani v původním scénaři nebylo.Za mě celkově 50 % a tři hvězdy. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Chudak Gere uz tiez sklzol do videobeckovevych sraciek, ktore svojou vypravou a debilitou pripominaju sucasne Seagalovky. A to ze vam trailer prezradi jeden zvrat nevadi. Ten film je plny prekombinovanych debilnych zvratov. A bohuzial aj dost predvidatelnych, takze ani z nich neplynie ziadna zabava. V jednej epizode serialu Person of Interest bola podobna zapletka, ale bola spracovana ovela lepsie. Takze si radsej pozrite ten skvely serial. 4/10. ()

Phietros 

všechny recenze uživatele

Nijak oslnivý thriller s R.Gerem a Tophrem Gracem! Nicméně když se vezme v potaz, že je to vlastně takové béčko, snažící se tvářit jako trhák, tak to zas tak špatné není a jsou tam pasáže, které stojí za to vidět. Příběh je hodně předvídatelný, ikdyž konec trochu překvapivý. Zápletka, po zabití premiéra, řezem na krku, mají agenti podezření na zabijáka jménem Casius! Do služy je povolán Gere, který však vyvrací že by o něj šlo, jelikož před 20lety údajně zemřel! Kdo je nakonec Casius a kdo celou dobu hraje na dvě strany?! Film určitě nepatří do průměru, ale na 4*zase nemá. Za mě 60% ()

Galerie (39)

Zajímavosti (2)

  • Richard Gere se při jedné scéně zranil, když si vyhodil rameno. Natáčení proto muselo být přerušeno asi na šest týdnů. (blackrain)

Reklama

Reklama