Reklama

Reklama

Série(2) / Epizody(38)

Obsahy(1)

Před dvěma lety na Štědrý večer mu dívka zlomila srdce. Od té chvíle se Tačibana Džuniči bál znovu navázat podobný kontakt s jakoukoliv dívkou. Ale je čas to změnit! Dívky Morišimo Harukou, Tanamači Kaoru, Nakatu Sae, Ajacudži Cukasou a Sakurai Rihoko dostávají možnost ve čtyřech dílech zažít s Džuničim svou chvilku lásky v odlišných reáliích, jejichž prostřednictvím děj předestírá, co všechno se mohlo stát. (Zíza)

(více)

Recenze uživatele Larky k tomuto seriálu (2)

Amagami SS (2010) 

Aspoň prozatím nemám sebemenší problém s tímto typem anime. Školní život je mi nejbližší, takže nemám výhrady...bavil jsem se výborně, ikdyž to postrádá jakoukoliv originalitu. Každá slečna má pro sebe 4 díly. První dvě a poslední byli skvělé.A nejlepší - jednoznačně Kaoru...jo tu bych si dom asi vzal :).83% ()

Plus (2012) (S02) 

Zatímco Kontractor by chtěl u nové Amagami víc než jen dva díly na každou slečnu (které jsou po vzoru sportovní terminologie nazývány jako poločasy), já se naopak nemůžu zbavit dojmu, že Plus je jen nastavovanou kaší. Ikdyž je to už relativně dlouhá doba, co jsem předchozí serii viděl a od té doby jsem sjel mnoho Anime seriálů a filmů a jsem tudíž kritičtější, tak jako tak byla první řada velmi příjemným a vcelku kvalitním romantickým dílkem. Řada druhá v tomto duchu pochopitelně pokračuje a ta příjemnost z ní cítit je tak jako minule, jen ty postavy ztratily cosi na své zajímavosti a atraktivitě. A ani dějově není Plus příliš zajímavý. Nejvíc je totiž vidět to, že tahle serie je dělaná tak nějak z povinnosti a ne z cílem pořádně rozvinout vztahy nastolené v řadě první. Je vyloženě na potvoru, že třeba moje milovaná Kaoru už není tak správná, tak charakterově přitažlivá jako minule. Prostě už to není ono. Amagami SS+ je dle mého názoru relativně zbytečná serie, na druhou stranu jsem vlastně docela rád, že vidím staré známé postavy a tak volím střed hodnocení, protože sám uplně nevím na kterou stranu té hodnotící linky se přiklonit. ()

Reklama

Reklama