Reklama

Reklama

Její manžel se zranil a nemůže chodit do práce. Rodině hrozí, že je vyhodí na ulici, a tak je bývalá královna krásy nucena nastoupit do masážního salónu. Jenže brzy zjišťuje, že její klienti čekají více než jen proklepání zad... Tento příběh o jedné královně krásy (Jennifer Love Hewitt) se odehrává v malém texaském městečku. Kráska je však nyní už vdaná matka tří dětí, jejíž manžel kvůli zranění nemůže pracovat a hrozí jim, že je vystěhují na ulici. Bývalá královna je přesvědčena, že nikdo tak krásný jako ona si nezaslouží být chudý, a tak přijme nabídku pracovat v masážním salónu. Jenže brzy zjišťuje, že její klienti čekají více než jen proklepání zad... (HBO Europe)

(více)

Recenze (84)

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Výzva na rok 2015: Na to, že to byl TV film jsem byl celkem mile překvapený, i když samozřejmě béčkových scén tam bylo požehnaně a často hodně kazily celý dojem ze snímku. Naprosto mě uchvátila J.L.Hewitt, co si budeme povídat, já jsem chlap a ona je ženská fakt k nakousnutí a mohl bych se na ní dívat celý film bez přestání ať už je oblečená nebo svlečená. Na TV film celkem zajímavé a nečekané rozuzlení a konec (nechci spoilerovat). ()

spygirl 

všechny recenze uživatele

"Hezká holka nemůže být chudá!!!" :D :D :D S takovým přístupem k životu může být žena akorát děvka anebo zlatokopka... To zase byla blbost... Nechápu, proč tady každý píše, jak je J.L. Hewitt krááásnááá, co je na ní tak krásného? Ta přifouklá silikonová ňadra? Ta ještě z nikoho krásnou ženu neudělala. A co ten obličej? Vždyť vypadala jako zmalovaný zombík. A spát v té tlusté vrstvě make-upu? Trapné... Celý film trapný a hloupý. ()

Reklama

Autogram 

všechny recenze uživatele

Takýto kravinoidný príbeh som aj očakával, ale najhoršie bolo, že sa film berie celkom vážne ako dráma!? Nová americká životná filozofia honby za majetkom a tým boja proti kríze neváha servírovať a schvaľovať myšlienku, že na zabezpečenie veľkého domu s dvojitou garážou, nákladného pickupu, ktorý sa do tej garáže nezmestí, nepracujúceho manžela a kŕdľa detí s najrôznejšími požiadavkami, je celkom fajn a príjemné stať sa kurvičkou. Naviac celkom slobodne v nejakom malom meste, kde každý každého pozná. Zvyšok filmu nie je podstatný, asi len ako príprava na seriál. Nebyť sexi Jennifer, asi by sa to nedalo pozerať, akurát ma mrzí, že vlastne nič neukázala. Aj tak by som film neoznačil ako mládeží prístupný, hlavne pre to zvrátené posolstvo. ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Další film o lidských tragédiích zapříčiněných hospodářskou krizí začátku tohoto století. Film nám dává otázku, zda máme soudit ženu za to, že vydělává peníze profesí, kterou se člověk nemůže chlubit, proto, aby udržela svou rodinu existenčně nad vodou. Já osobně bych dočasnou roli prostitutky své ženě nikdy neodpustil. Zlomem v jejím příběhu je, že i když vydělala pro svou rodinu dost peněz, ve své profesi nadále pokračovala, protože chuť peněz je velice mocná. Nejsem žádný puritán, ale když už přistoupila na takovou práci – v důsledku vážné rodinné finanční situace -, měla vědět a uvědomit si, proč všechnu tu nečistotu absolvuje a najít si potom normální slušnou práci. Ale jak říkám, je to otázka veskrze individuální. ()

René.girl 

všechny recenze uživatele

Film podle skutečné události - hodně nereálně natočený. Scény a situace jsou hrozně kýčovité a nevěrohodné, herci přehrávají a celkově je všechno tak hrozně vyumělkované, že mě zaráží, že někdo ohodnotil tenhle film jako drama. Já bych to nazvala spíše parodií na drama. Film se prostě veze na vlně průměrnosti a přehánění. Abych, ale zase nebyla tak tvrdá, tak se na to dá překvapivě celkem i koukat. 50% (btw - vážně byla za tuhle roli Jennifer Love Hewitt nominovaná na zlatý globus??Vážně??) ()

Galerie (23)

Zajímavosti (4)

  • „Všetky intímne scény sme natočili za dva dni. Absolvovala som výmenu nohavičiek celkom dvadsaťšesťkrát a mala som aj rovnaký počet klientov,“ prezradila herečka Jennifer Love Hewitt a ďalej dodala: „Bolo to prinajmenšom čudné. Bola som zakaždým v miestnosti len s jedným chlapom a kopou ľudí zo štábu. Pustili sme sa „do toho“ a onedlho nasledovala výmena spodnej bielizne a úprava mejkapu“. (Sufferer)
  • „Mama mi povedala, že je na mňa veľmi hrdá. Pozdáva sa jej myšlienka, že predvediem striptíz a budem hrať prostitútku,“ povedala Jennifer Love Hewitt. (Sufferer)

Reklama

Reklama