Reklama

Reklama

Sexuální praktiky pozemšťanů

  • USA The Mating Habits of the Earthbound Human (více)

Obsahy(1)

Neviditelní mimozemšťané sledují námluvy mladého páru - hezouna Billyho a sexy Jenny už od trapného prvního setkání v přeplněném nočním klubu, následovaném dalšími schůzkami až k nevyhnutelným obědům u budoucí tchýně. To vše pomalu, ale jistě zavdává mimozemšťanům důvod pochybovat o duševním zdraví lidí a sexuálních praktikách všech pozemšťanů. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (328)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Zajímavej a docela zábavnej "dokumentární" film o životě jedný samičky a jednoho samečka na planetě Zemi. Ten, kdo vymejšlel ten doprovodnej komentář, byl buď blázen nebo génius. Chvílema jsem se u toho skoro válel smíchy po zemi. Neviděl jsem to v originále, ale komentář Vladimíra Čecha je naprosto dokonalej. Navíc v tom hraje Carmen Electra a Lucy Liu, takže co víc si přát. Akorát ke konci se spíš začal rozvijet nějakej příběh na úkor tý dokumentární stránky filmu a už to nebylo vono. Škoda toho nudnějšího konce. Jinak bych možná dal i 5. ()

messiah 

všechny recenze uživatele

Naprosto skvěle a velice přesně zvládnutý dokument o jednom z evolučně nejvýše postavených druhů na maličké planetě jedné průměrné planetární soustavy v galaxii Mléčná dráha. Tento primitivní druh života má jednu obrovskou zvláštnost která je dlouhodobým předmětem intenzivního studia. Jde o jeho rozmnožovací cyklus, jenž je natolik složitý že zřejmě nikdy plně pochopen ani být nemůže. Avšak to co pochopeno je, je zde naprosto nádherně a srozumitelně popsáno. Skvělé - jako z dílny BBC :D ()

Reklama

Rousse 

všechny recenze uživatele

Samotný příběh by byl naprosto tuctový, ale naštěstí nějakou chytrou hlavu při psaní scénáře napadlo, šoupnout tam vypravěče, pro kterého zde v českých končinách vybrali ten nejlepší hlas, jaký mohli - Vladimíra Čecha. Ten to o hvězdu pozvedl...Jinak ale komedie to je teda solidní. Bylo mi teda hodně líto spermií, kterým tam furt stavěli nějakýho Sperminátora:-)) Ale celkově postřehy ze soužití mužů a žen byly vážně hodně trefné:-) ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

V podstatě jde o klasickou romantiku. Jen ze zajímavého úhlu pohledu, totiž z pohledu mimozemšťanů, kteří sledují dokumentárním způsobem sexuální praktiky nás pozemšťanů. Právě ten netradiční přístup s komentářem Vladimíra Čecha u mě vyvolával občas záchvaty smíchu. Když k tomu připočtu fungující ústřední dvojici je v rámci žánru zaděláno na úspěch. Jasně není to žádný herecký koncert s filozofickým přesahem, to ale od podobných filmů nikdo čekat nemůže. Cílem tvůrců byla příjemná a nenáročná komedie, což se rozhodně povedlo, navíc i se špetkou originality. ()

sharky 

všechny recenze uživatele

Ten název musí odradit každého, ale kdo omylem zahlídne jen kousek, ten se už od televize neodtrhne. Originální a neuvěřitelně vtipný film natočený jako přírodopisný dokumet pro mimozemšťany doprovázenýv české verzi naprosto geniálně suchým komentářem Vladimíra Čecha. Ve chvíli, kdy se objevil Sperminátor, jsem se už válel smíchy na podaze:))) ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Inspiraci pro film získal Jeff Abugov po zhlédnutí přírodovědného dokumentu o páření zvířat. (Nathaniell)

Reklama

Reklama