Reklama

Reklama

Tajemství starého hotelu

  • USA The Innkeepers (více)
Trailer 1

Claire (Sara Paxton) a Luke (Pat Healy) jsou posledními zbývajícími zaměstnanci v hotelu Yankee Pedlar Inn, který má být po více než 100 letech fungování uzavřen. V minulosti se tu odehrála děsivá vražda dívky, jejíž tělo bylo poté ponecháno po tři dny ve sklepení, aby na hrozný čin nikdo nepřišel. Hotel získává pověst nejstrašidelnějšího hotelu Nové Anglie. Claire a Luke jsou určeni k tomu, aby odhalili tajemství hotelu a potvrdili tak jeho temnou pověst. Do hotelu přicházejí poslední hosté a vše se zatím zdá být normální. Luke na své internetové stránce popisuje podivné události v hotelu. Mladé Claire vypráví o tom, jak v hotelu uviděl ducha zavražděné dívky a během nocí proto nahrává zvuky v domě. O nahrávání se střídá s Claire, která jako první narazí na divné zvuky a události. Jejich pátrání je usilovnější a nebezpečnější. Zjišťují, že klíč ke všemu je ve sklepení hotelu. Když se rozhodnou navštívit jeho temné chodby, zjišťují, že tak neměli raději nikdy učinit. (Beastmaster4)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (275)

InJo 

všechny recenze uživatele

Ti West je borec, který umí napínat a strašit pěkně postaru, minimalisticky, především prostřednictvím promyšlených obrazových kompozic (a v podstatě bez jakéhokoliv viditelného CGI a trapně předvídatelných lekaček). Tajemství starého hotelu je ale bohužel jen ucházejícím odvarem jeho vynikajícího předchozího Domu ďábla. Trpí to strašně dlouhou (minimálně hodinovou!) expozicí, která sama o sobě mnoho zajímavého nenabídne. Velmi funkční poslední půlhodina celkový dojem hodně táhne nahoru, ale silnou pachuť zbytečně rozvleklé a natahované banality už nemá šanci přebít. Tohle opravdu nemělo mít 100 minut, ale maximálně, maximálně tak 80... 60 % ()

LIVINGDEAD odpad!

všechny recenze uživatele

HORROR s velkým P. (P jako píčovina). Znáte ten typ filmu, kdy při sledování ležíte a neustále se nudou převracíte na pravý bok, pak levý bok, na záda a břicho. Pak Vás začíná bolet hlava. Jste nevrlí, začíná Vám vadit každá maličkost a nakonec se modlíte, aby ta sračka skončila. Tak to je přesně ten typ filmu. Hrůzou mi stály vlasy jen ze samohrajicího piána. MEGASHIT! ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

A co z toho, že Západ dodržel všechna pravidla? Já nejsem filmový revizor, já jsem divák a mým měřítkem je zábava. Moc nerozumím tomu, že se tady tak chválí atmosféra s napětím; to je asi řeč o posledním pražském derby. Jestli tímhle Západ bodoval na mistrovství světa pomalých záběrů, tak moc gratuluju, ale mně to celé dohromady dává stejný smysl, jako třináctý plat politiků. Jedna hvězda za to, že nemusím koukat na dvojku. ()

chezush 

všechny recenze uživatele

Obrovské zklamání. Měla jsem vysoké očekávání - už jen díky traileru, který mi toho dost nasliboval a když tak na to koukám zpětně, tak je samotný trailer lepší než celý film. Žádné zvraty, překvapení, příběh, slabý dialog a nejhorší ze všeho je snad ten konec. Dvě hlavní postavy je nudné sledovat, pořád čekáte až se něco stane a ve finále se vlastně nestane vůbec nic. Prostředí, kde se film odehrává je sice pěkné, ale co z toho? když zbytek filmu je nuda. Škoda, škoda.. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tak zase nic. Člověk se zase jednou těší, že by mohl dostat horor "jako ze starý školy", ale místo toho dostane totální nudu, ve který se za celou dobu skoro nic nestane. Režisér Ti West se sice chvilkama docela snaží a ta oldschool atmosféra i chvilkama je cítit, jenže z tohodle scénáře by neudělal strašidelnou podívanou ani Del Toro. Zde je strašidelných scén opravdu poskrovnu a většinu času sledujeme, jak dvě nesympatické postavy jen tak bloudí po prázdném hotelu a střídavě se nudí, baví a občas bojí. Navíc to celý směřuje odnikud nikam, protože se člověk ani nedozví těch pár věcí, co by chtěl vědět. Prostě totální nuda a promarněnej potenciál. Sara Paxton už se pomalu stává synonymem pro podprůměrný horor. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Film bol natáčaný v skutočnom hoteli Yankee Pedlar Inn v Torringtone, Connecticut. Natáčalo sa 17 dní. (beso74)

Reklama

Reklama