Reklama

Reklama

Noah je tlustý a žádná z dívek s ním nechce nic mít. Zajímá se o geomagnetické bouře a jedna má být zrovna dnes večer. Bydlí jen s matkou a ta chce, aby si konečně našel práci. Jeho otec se živí prodejem diamantů, ale odešel od nich a dluží jim výživné za deset let. Matka se zrovna chystá na schůzku, kterou jí domluvila její kamarádka, ale na poslední chvíli je nucena to zrušit, protože kamarádka nemá hlídání pro děti. Navrhne Noahovi, aby pohlídal děti on. Peníze se hodí. Noah hlídat nechce, ale matka ho umluví... Třináctiletý Slater je dost otravný a Blithe je malá koketa. Stříkne mu do pusy voňavku a je protivná. Třetí adoptované dítě Rodrigo si hraje s pyrotechnikou a sleduje kickbox. Také často utíká z domova, má ale v bundě GPS. Jakmile rodiče odejdou, Rodrigo začne rozbíjet věci. Noahovi volá dívka, se kterou zrovna „chodí“ a chce, aby sehnal kokain. Má prý zavolat Carlovi, který jí prodával drogy. Noah vezme děti a jede s nimi za Carlem pro drogy. Blithe si uprdne a pokaká si kalhoty. Jdou do obchodu pro nové a Blithe vyvolá paniku, když tvrdí prodavačce, že Noaha nezná a že je unesl. Musejí utéct, a když jsou zpátky v autě, zjistí, že Rodrigo zmizel. Hledají ho pomocí GPS a najdou ho na záchodě luxusní restaurace, kam hodil bombu. Nakonec dojedou do pochybné čtvrti za Carlem. Děti mají čekat v autě. Carl je v posilovně. Noah říká, že s Marisou chodí, když za ním přijde Rodrigo a chce čurat. Rodrigo najde na záchodě vejce plné kokainu. Při přetahování ho rozbijí. Noahovi zavolá Carl a chce ho oddělat – chce se sejít za hodinu v čínské čtvrti a chce za drogy deset tisíc... (TV Prima)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (120)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Tento film zapadá presne do kolónky jasného priemeru, teda filmu, od ktorého sa očakáva občasný humor, okorenený prihlúplymi scénkami. Presne toto obstaráva tlstý Jonah Hill svojím osobitým humorom, sem tam trepne nejakú tú kravinu, ktorej sa človek zasmeje. Za zmienku stojí aj trojica strelených detičiek, ktoré zahusťujú atmosféru. Ale inak nemá táto blbostička čo ponúknuť, 78 minút utečie ako voda a na druhý deň si človek ťažko vybaví čokoľvek pútavého z tohto filmu. ()

DavidS. 

všechny recenze uživatele

Jonah Hill na čas zhubnul, aby ho jo-jo efekt vrátil ještě otylejšího, v stokrát viděné poloze, ale pořád naštěstí ještě sympatického...Max Records z Where the Wild Things Are má pořád stigma otravného fakana...Nejvíc to všem těm "husto-borcům", ale nandávala Landry Bender jako bitch Blithe :) Slabší tři hvězdy... ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

Už jsem měl s podobnou formou (říkejme tomu kopulačně pisoár brko komedie dle receptu strýčka Apatowa) tu čest s fantasy, female, dobrodružným, romantickým či rodinným aroma. Ale jako dětská babysitters noční adventura......tak na tomto poli jsem si odbyl premiéru. Premiéru, která se sice neodehrávala na pozadí s pod kaviárem a drahým šampaňským se prohýbajícími stoly, ale premiéru s pochcanou podlahou, vylízanou vagínou a nevinným dětským úsměvem jako poctivou buddy-kinder zábavou. ()

zodiak217 

všechny recenze uživatele

To mysleli vazne? Čakal som príjemnú rodinnú, vtipnú komédiu na ktoru sa budú môcť pozrieť všetci členovia rodiny a ne krizenie, prciciek s nejakou gangsterkou a filmom s drogového prostredia. Bol to tak vulgárne nechutné a nevľúdne skombinovany mix rôznych filmov, že sa to minulo efektu. Miestami mi bolo z toho zle. Veď.tento film kazí mládež. Toto mi nemohlo pozerať žiadne dieťa, lebo to dáva návod ako podpalit dom, začať s drogami a skončiť v zlej spolocnosti. Naviac to nebolo takmer vôbec vtipne. Jednoducho prepadák... ()

Frgy 

všechny recenze uživatele

Jonah Hill tady sice vypadá, že mu vážně chutná.... Ovšem to nemění nic na tom, že si tu roli vážně užívá a já se hlavně díky němu skvěle bavil. Byl mu totiž přidělen nelehký úkol a on se ocitá v pozici chůvy tří dětí. Blithe se obléká a mluví jako laciná šlapka, Slater je emocionálně narušený a Rodrigo je malá chladnokrevná bestie, která své chůvě nic nedaruje zadarmo. Spoustu hlášek, absurdních situací a taky bude sněžit. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (2)

  • Telefonní číslo (917) 409-7838, které se objevuje na plakátech k filmu, je pravým číslem Jonaha Hilla, na kterém byl v době uvedení filmu osobně k zastižení. (pajik)
  • Během hlídání dětí Noah Griffith (Jonah Hill) sleduje film Temný anděl (1990). Fráze „I come in peace", která z televizoru zazní, je zároveň alternativním názvem staršího akčního snímku. (Lorge)

Reklama

Reklama