Reklama

Reklama

Legendární boxer Roberto Duran neměl právě jednoduché začátky. Pocházel z chudé rodiny a protloukal se, jak se dalo. Vše se změnilo v okamžiku, kdy ho začal trénovat věhlasný trenér Ray Arcel, a první úspěchy na sebe nenechaly dlouho čekat... (TV Prima)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (33)

Pedross800 

všechny recenze uživatele

"CIT PRO BOJ V RINGU JE UMĚNÍ. DAR OD BOHA, CO VYCHÁZÍ Z BOXERŮ STEJNĚ JAKO MALBA Z UMĚLCE. BUĎ JSTE TÍM POŽEHNÁNI OD NAROZENÍ.....NEBO PROKLETI JEHO ABSENCÍ AŽ DO SVÉ SMRTI." Já se rozhodl být požehnán krásou kubánské seňority Aničky a jen kvůli ní do toho filmu šel a k velkému překvapení jsem byl požehnán hned nadvakrát, nejen tou sexy kočenkou a její odhalenou krásou, ale i nečekaně výborným životopisným dramatem o mně do této doby zcela neznámém latino hrdinovi zpoza boxerského ringu. Asi je to mou láskou k LatinoAmericano nebo nevím, ale tuhle zajímavou boxerskou životní dráhu jsem si užíval se vším všudy. Tenhle film je plný latino nádechu a atmosféry, přiměřeně antiamericano (člověk se dozví i něco málo o komplikovaném vztahu mezi Panamou a USA). Emoce jsou cítit v ringu i mimo něj a De Niro jako trenérská legenda je taková pomyslná třešinka na dortu. Absolutně nechápu to vlažné přijetí tady....tohle je fakt dobrý boxerský film a mě zaujal i svou komplexností mnohem víc než třeba lépe přijímaný a hodnocený Ali. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Boxerské filmy mám moc ráda. Box jako rakový ale už nemusím, rozhodně se na to nedívám v televizi, je to na mě moc surové a agresivní. Jako filmové téma mi to ale nevadí, zřejmě mám pocit, že se protagonisté opravdu nezraní a neublíží si. Hands of stone je fajn boxerské drama, ale hodně průměrné. Viděla jsem daleko lepší boxerské filmy. Tomuhle velí skvělé obsazení včetně Roberta De Nira a Edgara Ramireze. Obsazení je opravdu na jedničku, příběh už tolik ne. Místy je to hodně utahané, možná až zbytečně moc dlouhé. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Tohle se mě líbilo určitě více než nedávný zbytečně nadhodnocený a ufňukaný Bojovník. Sice se zde opět čerpá z Rockyho, Zúřícího Býka a kdoví z čeho ještě, ale vůbec to nevadí, protože Edgar Ramírez má přece jen charisma a záda mu kryje po čase ukázkově hrající De Niro. Ana de Armas navíc dodá nějakou tu odhalenou scénu navíc a i souboje v ringu to úplně neshodily. Ali to sice není, ale i tak 60%. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Nemusím byť majster sveta. Ale musím zápasiť.“ 40%? 60% Niečo medzi. Vlastne ani poriadne neviem, prečo som si to pozrel, veď boxerské drámy, česť výnimkám (nazdar Rocky), nijako extra v láske nemám. No nakoniec ma to celkom bavilo. Bolo to dosť dlhé, ale zároveň to obsahovalo vcelku zaujímavý politický presah, Édgarovi Ramírezovi sa dali držať palce (hoci občas to bol poriadny kretén so samo deštrukčnými sklonmi, ale nakoniec, zdá sa, našiel tú správnu cestu životom) a dokonca aj Robert De Niro (ktorý je v posledných rokoch synonymom pre unudenú rutinu) sa mi páčil. A aj John Turturro ako mega-mafián v tri a pol scénkach. Boxerské scény hodnotím ako priemer a v dialógových scénach to občas strácalo šťavu, ale inak ma to ako celok bavilo. A na konci jemne dojalo. Jemne. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je to boxerský film, tak budu trochu hodný, ale přece jen je to spíše průměrné, než jakékoli jiné. Roberto Durán je určitě zajímavou postavou, ale v tomhle podání vypadá jednoduše jako zlobivé dítě, které se napravilo, nebo spíš které mělo svoje problémy a vyřešilo si je. Robert De Niro fajn, ale jinak nikdo moc neexceluje. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (7)

Reklama

Reklama