Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První láska může být nevinná nebo intenzivní, opojná... nebo nenasytná. Ve strhujícím napínavém thrilleru o vášnivé romanci, která se brzy stane smrtelnou posedlostí, hrají Mark Wahlberg (Planeta opic), Reese Witherspoon (Pravá blondýnka) a Alyssa Milano (Čarodějky). Nicole Walker (Witherspoon) vždy snila o tom, že ji okouzlí někdo výjimečný - někdo silný, sexy a citlivý, pro koho bude středem vesmíru. David (Wahlberg) je to všechno a ještě víc. Ale její dokonalý přítel není tím, kým se zdá. Pod jeho sladkou fasádou se skrývá divoká, temná stránka, která brzy promění sen v noční můru. (Magic Box)

(více)

Recenze (115)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Pominu-li na můj vkus až moc romanticky slaďoučkej začátek, musím uznat, že byť již tradičně debilní překlad českého distributora excelentně dvěma slovy spoileruje jako půlky prdele v těsných džínách, z čehož vyplývá, že scénář nebude žádný majstrštyk, je tento oldschool thriller plně funkční a ve výsledku i podhodnocený. W+W za mlada si to dávají a speciálně Walhberga v kukátku si spojím s tímto filmem navždy. Pohodový thrillerek, fajn volba. 75% ()

Heroine 

všechny recenze uživatele

Jojo, krásný devadesátý. U filmů na tohle téma mne vždycky jenom mrzí, že jsou postavy tak pitomé. Tentokrát to nebyla až taková hrůza, ale taky by se toho hodně nestalo, kdyby uměli normálně přemýšlet. Petersen a Wahlberg to rozehráli opravdu dost slušně, ostatní postavy a herci (herečky) působí velice průměrně. Sympatie diváků si hlavní hrdinka moc nezíská, takže je to zase jednou na "taťkovi", aby to nějak urovnal :-) Je to ale celkem zábava, i když o dobrém filmu se tu nedá mluvit. ()

Reklama

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Jeden z tých filmov, o ktorých je dobré dopredu nič nevedieť, pretože inak málokoho dostatočne uspokojí. Mne sa taká situácia našťastie prihodila a tak som sa mohol bez problémov plne ponoriť do každej fázy budovania príbehu (hoci už samotný názov FEAR - idiotským MILENEC ALEBO VRAH sa ani nemienim zapodievať - veštil, že to zas až taká romantika nebude ), ktorý je poctivo vybudovaný a veľmi vierohodne poňatý, k tomu navyše s výbornou atmosférou. Pre väčšinu bežných konzumentov bude možno jediným ozajstným lákadlom zrejme najpodivnejšia Markova úloha v jeho kariére. Nevravím, že to bolo zle zahrané, ale zase ruku na srdce, zas tak veľa herectva na ten nehybný ksicht a sladké kecy potreba nebolo... Rozhodne ale zaujímavá voľba z časov, kedy ešte vôbec nebolo isté, či sa ako herec presadí,a spolu s úžasne prirodzenou a neuveriteľne sladkou Reese držia túto pozoruhodnú kombináciu rodinného filmu a thrilleru pevne vo svojich rukách. ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Triler, v ktorom po prvých 20 minútach budete presne vedieť predvídať čo sa stane, kto za tým bude stáť a ako to celé skončí. A to naozaj nepreháňam, takto predvídateľný film bez čo i len náznaku prekvapenia alebo nejakého zvratu som už dlho nevidel. Mimo toto negatívum sa však nedá na veľa sťažovať. Natočené to je slušne, postavy sa správajú v rámci možnosti logicky, na Reese Witherspoon a Alyssu Milano sa veľmi príjemne pozeralo a Mark Wahlberg svoj prerod z okúzľujúceho mladíka na vyšinutého psychopata zvládol obstojne (aj keď nie vynikajúco alebo nezabudnuteľne). Priemer na 1 pozretie a na zabitie dlhej chvíľky. 50-55% PS: horor to nie je ani náhodou ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct,ale už potřetí jsem se stále u tohohle filmu thrillerovsky bavil.Ten pomalý teror,co tam vysílá David v podání Markyho je prostě famózní a to se ve filmu nic velkého neděje.Je to dávkující tempo,který zobe režisér kousek po kousku a to se mě velice líbí.Zničující láska nebo jasná věc,že David měl jiné plány?Tohle si říkám i potřetí a obávám se,že za pár let se podívám zas.Samozřejmě horší už konec,kde zas padne plno klišé a trochu prapodivný úplný závěr,který popíral to,co táta Sveve architekt říkal na začátku"mám zabezpečený barák":),Ale atmosféra i tak dobrých 70 minut se stále stupňuje a Marky Mark pouští zas svoje autentické rebelství. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (4)

  • Horská dráha, která se ve filmu objeví, se jmenuje The Coaster a jedná se o jednu z největších atrakcí vancouverského Playlandu. (zajda404)
  • Reese Witherspoon a Mark Wahlberg spolu po natáčení jistou dobu chodili. (zajda404)

Reklama

Reklama