Reklama

Reklama

VOD (1)

Maturiťák organizuje obdivovaná prezidentka třídy Nova Prescottová. Pomáhat jí má rebel Jesse, kterému to jako trest nakázal ředitel školy. On ale raději chodí za školu, prohání se na své motorce nebo naoko balí svou učitelku. Oba mladí se postupně poznávají a pronikají vzájemně do svých světů. Když se dozví, že sousední škola chystá podobný ples, jedou se tam jako dva špióni podívat. Aby viděli výzdobu, musí se tam vloupat. Chytí je hlídač a je z toho průšvih. Otec Novy se zlobí na jejího nového kamaráda a řekne mu, že dceru jen brzdí, ať ji nechá na pokoji. Během přípravy se tak změní život i dalších mladých lidí. Pár jich bude šťastných, někteří se znemožní a ostatní budou čelit očekáváním, která obklopují jednu z nejdůležitějších událostí střední školy. (TV Nova)

(více)

Videa (11)

Trailer 3

Recenze (95)

Sochorisko 

všechny recenze uživatele

Tuto "horrorovou" komedii jsem shlédl prazvláštním způsobem. Zaplá televize, snad tři reprízy a okamžitá vedlejší činnost u televize zapříčinily, že jsem tento film vlastně poskládal celý z útržků dohromady a mohu ho tedy hodnotit. Co si budeme vykládat, pokud bych toto dílo měl sledovat po celou dobu se 100% soustředěností, tak mi asi hrábne. Není to nic moc, to opravdu ne.. Stereotypní děj, klasické rozuzlení, standardní herci. Kouknout na to můžete ale nic neočekávejte... ()

Sany33 

všechny recenze uživatele

Blbinky od Disney v ktorým sú neustále obsadzovaný sympatický herci sú v podstate zabijakom dlhej chvíle. Tieto filmy vás neurazia a dokážu pobaviť ale mega precitnutie a nájdenie vnútornej pravdy by som od nich nečakal. Čistá amerika, kde viacero životných príbehov mladých ľudí spojí osud práve na maturitnom večierku, kde sa dajú všetky karty na stôl a ukáže sa kto ku komu prechováva aké city. Pekný vizuál a zopár vtipných scén. Film mal veľké šťastie, že ma zastihol v nálade, kedy som práve niečo podobné oddychové potreboval a aj pre to mu dávam pre mňa obrovské hodnotenie, ktoré asi o pár rokov kedy si to pozriem znova oľutujem, ale kto vie možno ma film zastihne znova v nálade, kedy ho budem potrebovať vidieť. 75% ()

Reklama

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Zase takovej ten "feel-good" film, který není ani vyloženě komedie a ani vyloženě drama. I když mě logo Disney ze začátku trochu vyděsilo a první hezké tvářičky ještě víc (Disney si ty herce snad v tý svý továrně vyrábí na zakázku), nakonec jde o nijak objevný, ale příjemný a poměrně inteligentní film. Všechno je to takové disnyeovsky pohádkové, korektní, (vkusně) naleštěné a nakonec i dost předvídatelné. Líbí se mi, jak amíci (alespoň ve filmech) dělají z maturiťáku "big deal". Ten můj okolo mne celkem prošuměl. Ale ne že by byl špatnej, člověk si alespoň rád zavzpomíná. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

"It´s the last night and it´s the last dance. And for that one night, who we were for four years of High School, it doesn´t matter. It´s all of us together, in this one perfect moment." Na film od Disneyho, mi to přišlo nadprůměr. Možná proto, že rozumím proč hlavní hrdince tak hrozně záleželo na tom, aby to bylo dokonalý. Maturiťák byl nejlepší noc za celou střední školu a vážně nezáleželo na tom s kým jste se bavili a s kým ne, prostě jste si to užili společně. Mám z toho trochu nostalgickou náladu, ano maturiťáky jsou v Americe trochu vyhrocený, ale řekněte, která holka by nechtěla aby jí nějákej kluk pozval na ples jedním z těch romantických způsobů? A která holka by chtěla jít na ples sama? Možná trochu lituju, že u nás se prostě rande na ples neřeší, tady jde každej sám az sebe. A co, že byl ten film předívatelný a ničím neoriginální. Dokázalo to zabavit. 4* ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Naprosto nesmyslný film vhodný akorád tak pro teenagery. Hodně se divím, že do hlavní role nebyla obsazená Hillary Duff. Hlavní o co ve filmu šlo bylo připravit co nejlepší kulisy a výzdobu maturitního večírku. To vše s nádechem romantiky a lásky dvou mladých lidí, kteří se nejprve nenávidí a pak se do sebe zamilovali. Disney už natočil podobných filmů nezpočet a pořád jim ještě nedocvaklo jaký sračky točí. Celkem 15% ()

Galerie (67)

Reklama

Reklama